swing

Gårdagen i Sveg var bra, men låång. Idag har jag inte gjort så mycket, har dock åkt längdskidor på kårsjön (!). Otroligt vackert men grymt jobbigt. Saken blev inte bättre av att jag hade för stora pjäxor och för korta stavar. Menmen, gjorde i alla fall en rejäl runda och det kändes väldigt skönt och bra efteråt :)

I morgon bär det av till Sveg igen, herregud, man kan ju tro att jag gått och blivit besatt. Men det är nämligen så att jag ska få mina första vaccinations-sprutor inför Thailandsresan. Det blir en twinrix-spruta och en japansk encefalit-spruta. Innan det är färdigt kommer jag ha fått 6 sprutor samt druckit nån dos dukoral. Yey! I morgon ska jag även ringa och boka resan samt ringa till thaiembassy, försäkringsbolaget och banken. Efter i morgon kommer resan alltså vara spikad! Det känns otroligt roligt och bra!

Nu måste jag ta en dusch, sedan blir det kaffe och en film. Ciao folket!


täby, resa, julafton, juldagen..

Ja, då var det ett tag sen man skrev. Har ränt runt och inte suttit med en dator sen förra veckan, men nu tänkte jag passa på att skriva lite. Så vad har hänt sen sist? Åkte ju till Täby förra helgen, hade det jättetrevligt med Lisa! Vi gjorde inte så mycket utan tog det mest lugnt, käkade mat och umgicks. Kom hem till Ljusdal på måndan och åkte till Kårböle på tisdan. For sen till Karlstrand till Stina för lite rese-planering. Så nu har vi kommit igång och det känns kanon :) Som det ser ut nu åker vi till Thailand den 31 januari och kommer hem den 20 mars, härligt!

Julafton tillbringades på marmabyn med nästan hela konkarongen från Sveg och så farmor då såklart. Högen från pappas sida var inte här med tanke på att några är i Goa, nån är i Thailand och nån annan jobbade. Vi hade i alla fall en mysig och rolig julafton med en massa mat, dryck, lekar och spel. Kvällen avslutades med en tripp till kyrkan (?!), första och sista gången jag går på midnattsmässa. Vilket sömnpiller! Hur som helst så fick jag bland annat Sex and the city-boxen av familjen, vilket jag blev jätteglad över. Men det är skapligt beroendeframkallande, har redan kikat igenom några säsonger :)

Igår drog jag till Ljusdal, hade förfest hos mig med ett härligt gäng och sedan blev det stadt. Mycket folk och bra med röj, kanonkväll! Idag åkte jag hem till Kårböle igen där kvällen har varit väldigt lugn med tanke på att man känt sig lite sliten sen gårdagen..

Nu ska jag lägga mig i soffan med mitt kära sex and the city och sedan blir det sängen, för imorrn ska vi till Sveg och hälsa på alla mostrar, kusiner och så lilla morfar. Samma folk som vi firade jul med (de flesta av dem i alla fall) och samma folk som vi ska fira nyår med. Ojoj, känns som att det blir väldigt många svegare på kort tid :p

Godnatt folket!


täby

Om en timme drar jag till Sthlm/Täby. Ska bli riktigt kul :) Helgen kommer bestå av en massa mys, god mat och shopping. Kanon! Lite drygt att åka buss ner, men ja. Har varit och köpt en tidning, lite godis och en loka + laddat mobilen med grym music, så det går nog rätt bra ändå :p

Nu ska jag bara packa ihop det sista, sen är jag ready to go. Ha en bra helg folket!

Tre timmar kvar..

Sista dagen på Q Survey, i alla fall för ett tag. Slutar klockan 12 idag, sedan ska jag iväg och äta lunch med mamma och pappa som ska ner på Ljusdal idag. Halv fyra tar jag Härjedalingen till Stockholm, där Lisa ska möta upp mig på Cityterminalen och sedan bär det av till Täby :) Känns jättekul att åka ner till henne, var över ett år sen jag var där sist! jag kommer tillbaka till Ljusdal på måndag kväll och åker hem till skogarna på tisdag.

Nu ska jag göra ett ryck här på jobbet innan det är dags för fika och julklappsutdelning :)

mätt

Jag är fortfarande mätt från julbordet. Käkade lite yoghurt och en apelsin nyss, bara för att. Ska ut på en promenad med Carro strax, skönt och välbehövligt :) Nu är det bara en och en halv dag kvar, sedan väntar ledighet. På fredag slutar vi 12, vilket passar utmärkt med tanke på att jag då får lite tid att packa o sånt tills jag ska åka ner till Lisa. Det är verkligen segt på jobbet nu, vi börjar bli klara med allt som ska vara klart innan jul så det finns inte så mycket att göra. Fast det är ganska skönt också :p

Nu måste jag dra på mig mysbrallorna innan Carro kommer. adíos!


blä

Jag vill kräkas, jag är så mätt. Är det de här som kallas paltkoma? Ja, kanske. Är trött och helt deg i kroppen. En tupplur på detta hade suttit fint!

jullunch och lurar

Kom nyss tillbaks från jullunchen. Käkade i två timmar, o nu är man skapligt mätt kan jag lova! Skulle helst vilja gå och lägga mig nu och vila på maten, men det går ju inte :p

O vet ni, Isabell hittade mina lurar! yesyesyes! Jag trodde dom var gone forever, men så hittade hon dom :) så jäkla snällt av henne att gå och leta efter dom, tacktack!

Nu ska jag knäppa upp en knapp i jeansen åt min mage som behöver lite extra plats för tillfället, sedan blir det till att jobba lite.


stiligt värre

Jag är lite sugen på att köpa dessa. I blått då såklart ;p Fast samtidigt känns det lite onödigt med tanke på hur jäkla många sneakers jag har. Fast de var ju billigare än vanligt. Jag vet inte. Köpa? Inte köpa? That's the question.

lullull

Apropå min jäkla morgon, till råga på allt har jag mensvärk idag och det är fan inte kul!

Det ser ut som sepia utomhus idag.

Förresten så är det min farmors födelsedag idag, så grattis till dig gamling (som att hon skulle läsa bloggen..).

Idag ska vi äta jullunch med jobbet på Kramsta. (gött!) 

.. o ikväll ska jag promenera med Carro och spy galla på allt och alla och prata gott om resten :p

så, nu vet ni lite om hur min dag ser ut. Väldigt kul. höhö.


helvetesmornar

Stressade upp, lite för sent som alltid. Hoppade in i duschen, slängde i mig frukosten, drog på mig lite mascara, snabblåste håret, borstade tänderna. Sprang iväg klockan 07.27 (bussen går halv..). Försökte knäppa koftan, dra på mig jackan och stoppa mobilen i fickan samtidigt som jag småsprang nerför gatorna. O så händer de, jag tappar headsetet! Helvete, märkte det lite försent så jag hann fan inte vända och plocka upp det. Så nu ligger det där i snön, mellan mitt hus och korsningen ringvägen/tällegatan skulle jag tro. SKIT. Det som var så bra! Skitbra pluppar och så kunde man stoppa i aux-kabeln i det så man kunde lyssna i stereon. Så är det nån som inte har nåt att göra kan ni väl gå dit och leta upp det åt mig :p

Jag hann iaf till bussen, kom ner till hållplatsen samtidigt som bussen åkte in i rondellen. Så det var pretty close att jag missade den. Hur som helst så var busschauffören underbar och när jag stoppade i mitt värdekort sa han: "Jag drar inga pengar av dig" och log ett sånt där trevligt och varmt farfarsleende. Han visste nog att jag hade haft det jobbigt på morgonen :)

en härlig tid

Det finns så mycket att se fram emot nu. Täby i helgen, julafton med världens bästa familj, släkt och vänner (dock utan älsklingslisa detta år..), juldagen med vännerna, nyårsafton och sedan ledighet och långresa. Awesome! Brukar vanligtvis inte längta så mycket till jul och sånt, men i år känns det faktiskt riktigt roligt. Ska bli så skönt att komma hem till skogarna och bara vara och umgås med the beloved ones (fast vi får väl se hur länge man pallar stanna kvar :p). Sen skulle det ju vara riktigt härligt om man lyckades komma iväg till nåt fjäll för lite skidåkning i backarna också! Yes, det ska jag försöka fixa :)




Snart slut på sista måndagen..

Sitter här på jobbet och har tråkigt, men nu är det inte alltför lång tid tills jag får gå hem :) Idag är vi bara sex pers här, de flesta är hemma och är sjuka eller så vabbar de. Så det är väldigt tyst och lugnt här idag!

Jag längtar verkligen till ledighet nu och ser även mycket fram emot den eventuella resa jag och Stina ska göra. Måste bara fixa vaccinationer nu, sen är det bara att dra iväg :) Mamma ska ta med mig till Sveg i mellandagarna och kirra det, kanon!

Nu ska jag försöka hitta nåt att göra här sedan är det bara drygt två timmar kvar innan jag får gå hem!

lunes

Det här är sista måndan jag jobbar, efter den här veckan är jag arbetslös.

På onsdag ska vi äta jullunch med jobbet på Kramsta. I morse när vi kom hit såg vi även att det låg en massa paket under julgranen i entrén, hmm, undra vilka som ska få dem..? :) Har världens bästa chef, han är så bra, lättsam och rolig! Trivs verkligen med folket här, synd bara att själva arbetsuppgifterna inte är så roliga.. Men, man kan ju inte få allt :p

På fredag tänker jag åka ner till Täby till Lisa. Blir där tills på måndag, för den 23:de åker hon till Goa med sin papi och bror. Vi ska umgås, shoppa och ha det allmänt skitnice :) Ser fram emot det! Nu börjar jag även längta till jul, det kommer bli så bra!

Nu måste jag jobba lite till och sen är det fika.

le weekend

Helgen bara rusade iväg, fan nu är det måndag igen. Lördagen blev kanon! Började hemma hos Elin, vi lagade mat och fixade till oss. Hängde där ett tag sedan drog vi till Joel och efter det Marcela. Blev tre förfester alltså :p Senare blev det utgång på Stadt. Helt ok drag, blev lite för mycket bara (tyckte inte det då, men det märktes igår..). Gårdagen tillbringade jag i soffan från att jag vaknade till att jag gick och la mig igen, bortsett från när jag var på Prix och handlade mat. Jäkla skitdag, men kände mig inte helt hundra så kunde liksom inte göra så mycket annat. Nu tänker jag vara lugn fram till jul, pallar inte med fler bakisdagar.

Nu ska jag jobba lite. Puss!


disco lies

Har ont i skallen, inte bra. Skulle egentligen ha behövt gå och lägga mig ett tag, men nej, då blir jag nog ännu mer död skulle jag tro. Har tagit en bamyl koffein, får se om det hjälper.

Ser fram emot ikväll, tror det kommer bli röj! Ser dock inte fram emot allt det här med att göra sig i ordning. Duscha, raka benen, sminka sig, fixa frippen. Jobbigt, men måste ju göras ;p

Idag har jag inte gjort så mycket. Tvättat, träffat Joel, kollat på film. Nu väntar jag på att allt ska torka, sen tänkte jag hoppa i duschen. Måste fixa nån mat också, men har ingen lust att laga ihop nåt när jag ska käka själv. Får nog blir nåt enkelt, typ nudlar eller varma koppen. Fast samtidigt, det kan vara en bra idé att käka nåt lite stadigare än det med tanke på vad magen kommer att fyllas med senare :p Vi får se vad det blir.




För att Elin ska bli ännu mer sugen :p


paartey

Det går inte att inte bli sugen på krogen och en massa dans när man hör den här, lite uttjatad kanske, men still going strong ;p röj!



så var det äntligen helg igen :)

Om 20 minuter har jag helg, YES!

.. och om en vecka jobbar jag min sista dag och är sen arbetslös.. Men, jag vet att det löser sig ändå för jag har en plan ;p

Trevlig helg! Puss

no music

I morse när jag skyndade till bussen, sådär två minuter i, kom jag på att jag inte fått med mig hörlurarna till mobilen. Fan va jag hatar sånt. Jag hade själva grejen som sitter i mobilen, men inte själva hörlurarna. Hade nämligen lyssnat på musik i stereon från mobilen på morgonen, därför satt halva delen av sladden i. Skit. Fick sitta på bussen utan musik, vilket sög. Menmen, får kanske samåka med någon hem idag så då behöver jag ingen music :)

O jag längtar tills klockan 16, yes I do :)



finally friday

Så var det fredag igen :) SÅ SKÖNT! I morse höll jag på att somna på bussen flera gånger, är riktigt trött idag. Funderar på att ta en lur när jag kommer hem ikväll/eftermiddag. Fast samtidigt måste jag ner på köpingen och fixa lite grejer så jag hinner nog inte. Kvällen är helt planlös, pallar inte laga middag idag så jag vill ut och käka. Nån som vill haka? Pizza eller vad som helst, inget fancy dock ;p haha.

Imorrn blir det krogen, är tänkt så i alla fall. Känner mig riktigt taggad för att dra ut och svänga mina lurviga och skaka lite rumpa (o dricka drinkar såklart ;p). Känns som det kommer bli en bra helg!

Nä, back to work. Ciao.

En fin juldikt ;p

Tio små tomtenissar

Midvinternattens köld är svår.
Tio små nissar i djup snö går.
Rävsax dold under skynke vitt,
knipsar nisse av på mitt.
Livsandarna snabbt för honom tryter,
snart i eget blod flyter.

Nio små nissar i midnattstimma,
traskar fram i månljusstrimma.
Ugglan hoar i sitt näste,
istapp faller tyst från fäste.
Nisse spetsas utav tappen,
tomten ligger död på trappen.

Utanför dörren står gröten och ångar,
åtta nissars intresse den fångar,
med stigande hunger, fatet de nalkar
men stackars tomte på kanten halkar,
han slinter, han kämpar,
han svettar sig blöt
men sjunker likväl i kvicksandslik gröt.

Många springor stugan har,
där sju tomtar in sig tar.
Katten som bak dörren ruva,
slukar nisse med hull och huva.
Rester av tomtehand,
slickar misse av från tand.

Sex små tomtar mot julbord ila,
snabbt de uppför bordsben kila.
När den sista tomten
över kanten hasar,
han tappar taget och nedåt rasar.
Faller nedåt likt ett lod,
mattan röd av tomteblod.

Fem små tomtar med stor iver,
rusar runt ty hungern river,
Nisse snubblar på sitt skägg,
faller rakt på knivens egg,
Lille nissen, stackars saten,
rinner ut i sillsallaten.

Fyra tomtar har festat på sill,
och nu törsten sin släcka vill.
Mot glöggen de springer i samlad tropp,
och tar för sig av drycken i varsin kopp.
Nisse faller i glögghett hav,
likt skållad mandel,
hans skinn faller av.

Tre små tomtar sig i granen svingar,
mellan ljus och änglavingar,
Nisse sig för nära våga,
snart han står i ljusan låga.
Luktar likt en vidbränd stek,
ångrar då sin ystra lek.

Två små tomtar kring sig tittar,
och en smällkaramell hittar.
Nisse ner på den då hoppar,
men för detta den ej stoppar.
På golv, på tak, på gardin med frans,
finns nu nisses hjärnsubstans.

Husbonn han går upp i natten,
för att kasta lite vatten.
Under husbonns tunga toffla,
nisse blir till krämig våffla.
Snön lyser vit lite här och var,
inte en jäkla tomte finns kvar.


vackert


inte på jobbet

Försov mig i morse. Stressade upp, kände att jag hade ont i magen och i huvudet så då tänkte jag att jag lika gärna kunde stanna hemma och ringde och sjukanmälde mig. Nu känns det som att det var en bra idé, känner mig inte helt hundra och tror inte att jag hade presterat så bra på jobbet om jag hade dragit dit.

Nu har jag precis duschat och plockat ihop lite grejer här hemma. När jag bäddade sängen hittade jag en fet blodfläck på tapeten, fresh. Det måste vara från när Ante kom hit mitt i natten på dex-helgen och blodade ner hela sängen. Hur som helst så fick jag bort skiten, tur de :p

Dagen tänker jag spendera ensam framför tv:n. Tänkte eventuellt dra ner på köpingen och köpa lite grejer som jag behöver men som jag aldrig hinner köpa annars. Yes.

Ha en bra dag folket! Puss!

rosor på kinden och solsken i blick

Sitter och tittar ut genom fönstret. Solen skiner, det är vitt och isigt på backen och i träden. Jag vet att det är svinkallt ute, men det ser ändå förbaskat härligt ut. Jag längtar ut. Jag längtar till slalombackarna, kalfjället och skoteråkningen, till längdskidåkningen i skogen och varm o'boy och ostmacka i ett gapskjul, till pimpelfisket, anglingen och skridskoåkningen på isen, att sladda på isbanan och dricka bärs i väntan på fällning. Vintern är här and I love it <3 Puss!

one down four to go

Fick skjuts hem från jobbet idag, riktigt skönt med tanke på att jag kom hem ungefär en halvtimme tidigare än vanligt. Kom hem, lagade mat, diskade och plockade ihop alla kläder som låg utspridda lite här och där. Fick sedan oväntat besök av la familia, dom hade varit till tandläkaren med brorsan för han hade så ont i munnen/käken efter att ha dragit en tand i fredags. Dom var här ett tag och drog sen vidare upp till skogarna. Kring sju kom Carro och drog med mig på en promenad, skönt att både få lite luft och att få prata av sig lite. Nu sitter jag bara här hemma, har nyss ätit en clementin och nu tänkte jag lägga mig framför tv:n ett tag innan det är dags att slänga sig i säng på riktigt.

Ha en bra kväll folket! G'natt.

the creme de la creme

Det snöar idag igen, vilket är trés bien!

Som jag skrev tidigare har jag bara två veckor kvar här på jobbet, så det här är alltså min näst sista måndag på "bygget". Känns skönt men samtidigt lite konstigt. Man har ju vant sig vid stället nu, så det blir lite knäppt att inte komma tillbaks hit nå mer sen. Men efter det här väntar andra äventyr, som kommer bli bra mycket roligare och mer händelserika :)

I morgon ska jag och mami på Slotte på nå musikgrejs som min broder är med i. Dom ska spela med sitt band sen är det väl antagligen en massa andra som ska uppträda också. Ska bli kul att se hur mycket dom har utvecklats, var ju ett tag sen jag såg dom sist. O nu när jag ändå kommer ihåg det: mamma, ta med dig toapapper till mig, så slipper jag köpa :p

Snart är det lunch, idag blir det choritzogryta m. créme fraiche. Gött!

let me get some action from the back section

Så var det måndag igen..

Var hemma i Kårböle hela helgen, vilket var otroligt skönt! Där uppe var det över en halv meter snö, kallt och strålande sol. Så jäkla vackert! Tog det lugnt både fre-lör. På fredagen åkte jag med Elin hem (yes, slapp åka buss!) och spenderade i stort sett hela kvällen framför tv:n. På lördagen var vi på julbord i Lassekrog och jag var chaufför, så det blev jäkligt lugnt då med. Det fanns otroligt mycket mat, det var super och självklart käkade man halvt ihjäl sig. Men gott var det! Hade en riktigt skön och bra helg uppe i skogarna.


Helgens goda gärning(ar): Chaufför åt päronen samt hjälpt bror med matte (fick dock pengar för't men ändå ;p)


Nu jobbar jag bara två veckor till, sen är det jul & nyår och sedan bär det av söderut. Lovely!

äntligen fredag!

Snart bara en och en halv timme kvar, sen är det helg! I couldn't be happier :) Synd bara att la familia inte orkade stanna kvar i Ljusdal o vänta på mig tills jag slutar jobbar. Det får bli bussen helt enkelt, men ska lägga in massa grym music i mobilen så går det nog bra :) Funderar på om jag ska springa på Prix sen o köpa nå gött tills ikväll, plus eventuellt hyra nån film på Statoil att ta med upp till skogarna. Vi får se.

Idag följde jag med några kollegor på lunchen bort till Outlet X för att kika lite. Finns ju rätt mycket där, en massa märkesjeans till exempel. Men jag orkade inte kolla så mycket, men kommer nog åka dit igen nångång och köpa mig ett par brallor :)

Nu ska jag fortsätta jobba lite.. Ha en bra helg folket!

random lista

Tagen från Annefrid.


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Bl.a. jobbade heltid och tog studenten.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte någon nära vän, men en bekant.
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.
5. Vilka länder besökte du?
Sverige
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Äventyr.
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
7 april.
8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag fick jobb, både i våras och nu i höst.
9. Största misstaget?
Att jag trott bra saker om folk, som sedan visat sig vara fel. (har x antal exempel..)   
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte mer än vanligt :p
11. Bästa köpet?
Tror inte att jag köpt nå speciellt, skulle väl vara lite prylar till lägenheten då kanske.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mig själv.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
De fina vädret de där veckorna i somras och alla underbara stunder med folket :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Svårt, finns en massa. Från sommaren '08 har jag bl.a. going up the country, life is a highway och my medicine.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och..
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rest och varit på äventyr :p
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet inte, festat kanske :p
18. Hur tillbringade du julen?
Med familj, släkt och vänner hemma hos oss i Kårböle. Med en massa mat, alkohol, lekar och skratt. Kanon helt enkelt :)
19. Blev du kär under 2008?
Nej.
20. Hur många one night stands?
Det är privat.
21. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewives, Grey's Anatomy (som alltid!)
22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar ingen.
23. Bästa boken du läste i år?
Den enda jag kommer ihåg är "det ska bli ett sant nöje att döda dig" skriven av Magdalena Graaf, så det får väl bli den då.
24. Största musikaliska upptäckten?
Finns flera men bl.a. Maximo Park.
25. Något du önskade dig och fick?
Hmm. Hälsingeringen som jag fick på studenten, sen har jag fått en massa annat som jag önskat mig också :)
26. Något du önskade dig men inte fick?
Vet inte, skulle vara en bil då kanske. Haha :p
27. Årets bästa film?
Sex and the city eller Apocalypto.
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var i Snörbo o festa, vilket sög..
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Absolut.
30. Vad fick dig att må bra?
Alla mina underbara vänner :)
31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen.
32. Vem saknade du?
Henke.
33. De bästa nya människorna du träffade?
Annefrid, Isabell o alla flickorna på Delins :)

åhh!

Ibland får man bara lust att vrida nacken av vissa. Sjuka, patetiska, små, obetydliga hycklare till människor. Galna människor som inte är galna på ett bra, roligt sätt, utan bara är galna (psychovarning) och beter sig som jag vet inte vad... Som är så sjuka i huvudet och kanske har någon diagnos (bipolär, manodepressiv, schizofren..?). Ja, jag vet inte. Men nåt jävla fel måste det ju vara på de som verkar tycka om att ligga på dagisnivå och plaska runt. Omoget är vad det är! Jag får spunk på dessa människor och jag försöker att inte bli irriterad och förbannad för jag vill inte sjunka till samma nivå, det är inte min cup of tea. Men nu känner jag att jag måste få ur mig lite!

Jaja, det är väl så att vissa aldrig växer uppLägg ner skiten och get a life..  

clementin

Sitter hemma i bunkern och gör ingenting. När jag kom hem från jobbet sprang jag direkt på Prix och köpte glödlampor (rätt sort denna gång) och så råkade jag köpa en liter knäckglass också :) Tänkte att det kan vara bra att ha på lut, eller nåt :p När jag kom hem väntade ett berg med disk som jag tog mig an och så lagade jag även världens godaste middag, wok med nudlar och kräftstjärtar. Hade även i en påse wok-kryddblandning, lite sambal oelek, sweet chilisås o lite créme fraiche. Hot och gott som bara den :) Det blev mycket mat, vilket är kanon eftersom jag då fick ihop några matlådor också!

Har fixat julstjärnan nu också så nu är det fint och juligt i mitt köks/vardagsrumsfönster, starkt jobbat!

Ikväll har jag även snackat lite med Stina, vi ska träffas när hon kommer hem nästa gång och snacka ihop oss riktigt inför den eventuella resan vi ska göra. Hoppas verkligen vi kommer iväg :)

Nu ska jag lägga mig i soffan med lite glass och invänta älskade Grey's. Tjarå!


snowsnowsnow

Idag har jag fått redigerat igen, vilket kändes kanon! Är riktigt skönt att få lite omväxling på jobbet i stället för att bara göra samma sak hela tiden. Nu är det bara drygt två timmar kvar innan jag får gå hem, nice. Ikväll tänker jag bara dega framför tv:n och inte göra ett smack (ja, förutom att laga mat o diska då såklart :p). Ska bli så skönt :)

Förresten, shit vad det snöar idag. Men jag gillar't!

sushi

Jag gick på Prix en sväng när jag kom hem från jobbet och då såg jag att de fanns sushi (är ju alltid slut annars). Hursomhelst så köpte jag, eftersom jag har tänkt göra det väldigt länge med tanke på att jag aldrig har käkat det förr (förutom när jag smakade en liten tugga av Fanny för flera år sen). Det var ju inte sådär jättegott direkt, så fick jag för mig att jag skulle bli sjuk av att käka de, haha :p Men jag fick då i mig nästan alltihop! Jag antar att riktig, färsk sushi är mycket godare så jag ska testa det innan jag bestämmer mig helt om jag tycker om det eller ej. Känner att jag måste ge det en chans, speciellt med tanke på att alla verkar älska skiten :p

Sen så köpte jag ju såklart fel slags glödlampa till stjärnjäveln, märkte att lampan var alldeles för stor när jag kom hem. Trök, då måste jag dit igen imorrn och köpa rätt sort.


I wanna go home

Nu vill jag sluta och åka hem, dra ihop lite käk och sedan lägga mig framför tv:n. Är så trött just nu och riktigt längtar till sängen. Men, snart har man gjort två dagar på den här veckan och sen är det bara tre kvar innan det är helg igen :)

Denna helg blir väldigt lugn, ska åka hem till skogarna och vara chaufför åt päronen. Vi ska åka och käka julbord på lördag, o då kan dom ju få ta sig nåt (en jävla massa) järn :p

Nu ska jag jobba lite till och sedan bär det av hemåt kring halv fem. Ciao! 


klag

Har haft ont i magen varje dag i säkert tre veckor nu, o det är på lite olika ställen så det är lite svårt för mig (mamma :p) att ställa en diagnos.. Har ju känt mig stressad så det kanske är magkatarr på G..? Har ont i ryggen också, på höger sida ungefär på mitten. Det gör svinont när jag tar ett djupt andetag (när jag till exempel ska till och nysa). Skumt. Fast det senare kanske beror på att jag sitter som en körv på jobbet (o på alla andra ställen), jag har en förmåga att inte sitta som folk :p

äsch, det går nog bort av sig själv till slut!

Förresten så snöar det :)

la bamba

It's a new day. Sitter på jobbet och längtar till förmiddagsfikat, känner att min hjärna behöver lite kaffe nu. Fick upp julgardinerna igår i alla fall, men så visade det sig att jag inte hade någon glödlampa till min julstjärna så den är inte uppe än. Ska kuta på Prix idag och köpa så kan jag sätta upp den ikväll. Lampan i hallen gick i söndags den med, så läre köpa en dit också. Hur som helst så blev det jättefint med gardinerna och jag känner mig nöjd :) Det var lite halvjobbigt att stryka dem bara, för det är nämligen så att jag inte har något strykbräde :p

Kring åtta-halv nio kom Rickard, Thomas och Fredrik på besök. Vi kollade på film och myste med glögg och pepparkakor. Alltid kul med sällskap :)

Nu blir det fika!

måndagkväll

Nu har jag käkat middag, det blev köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt. Gött! Ska strax ta tag i disken och sen tänkte jag stryka gardinerna och hänga upp dem. Så ringde Rickard tidigare och sa att han, Thomas och Fredrik ville komma hit ikväll och kika på film, så då får dom väl det då :p

Nä, nu ska jag diska.



december ffs!

Igår var jag och handlade en massa mat på Prix och då köpte jag även glögg, pepparkakor och ädelost på tub. Så ikväll blir det glöggmys och byte av gardiner (har inte fixat jul hemma hos mig än..). Sen funderar jag på om jag ska ha en stjärna i fönstret eller bara sätta i en röd glödlampa i min klotformade lampa. Vad tycker ni?


nothing to do

Tänk att det är måndag igen. Det går så fort! Nu jobbar jag bara tre veckor till, sedan är det jul och nyår och efter det blir det förhoppningsvis en långresa. Shit pommes ;p

Nu sitter jag i telefonkö (igen..) och väntar på lunch. Är inte ett dugg hungrig av någon konstig anledning (är hungrig all the time i vanliga fall). Idag ska jag i alla fall käka lax med potatis och god sås, mumma :)



By the way, you're damn hot ;)

das helg

Har inte skrivit på några dagar nu.. Har varken haft tid och lust, men tänkte passa på att skriva lite nu när jag ändå bara sitter på jobbet i telefonkö :p Helgen var kanon och lite extra lång (var ju ledig i fredags).

Började helgen med att åka till Birsta för lite (mycket) shopping. Var först en sväng på Ikea, käkade frukost och gick runt och kikade på lite grejer. Köpte bland annat två puffar/fotpallar som matchar min soffa, de var både snygga och faktiskt riktigt sköna att sitta på. Sedan gick vi vidare till Birsta City där vi sprang runt som galningar resten av dagen. Jag köpte, hör och häpna, en klänning (!) för 800 spänn. Den var svart/lila, hade halterneck och var mucho bueno. Jag äger sedan tidigare ingen klänning (ja, förutom klänningen jag har på mig här till vänster då), så jag tyckte att jag kunde slänga ut lite pengar på en. Dock kommer jag nog inte att använda den mer än en gång med tanke på att jag inte trivs så bra i klänning, menmen :p Jag köpte även ett par ankelboots (jäkligt läckra), ett par svarta jeans, en t-shirt, lite underkläder och även lite julklappar :) Sedan följde jag med upp till skogarna där jag träffade Lisa (kusinen), vi spenderade kvällen i soffan framför en film (som jag förövrigt fick på affären där jag köpte klänningen). Det var en mycket bra dag!

På lördagen drog jag och Lisa ner till Ljusdal. Vi började kvällen med att gå och käka pizza tillsammans med Thomas (som vi åkte ned med, han var chaufför åt sin fader) och min bror som hade följt med som sällskap. Efter ett tag slöt även Ante och Joel upp. Sedan drog vi hem till mig, förfestade och drog sedan vidare till krogen. Det blev både Järnvägs och Stadt för min del och jag hade en väldigt bra kväll! Träffade många bra, härliga människor och det var helt enkelt ett jäkla drag! Hade en underbar helg (om man bortser från gårdagen då mr. baksmälla hälsade på :p). Så, tack alla sköningar som gjorde helgen grym :)

RSS 2.0