Segt

Min dator är fortfarande på lagning, helvete va tid de ska ta! Detta är då orsaken till att jag inte är nå aktiv här. Men ta't lugnt, när älsklingen är hemma igen ska ni få se på andra bullar!

Igår firade vi Rickard som fyller 18 idag, det var röj men känner mig lite sliten idag.  Vill ni se bilder kan ni kika in broders bilddagbok (snowman.bilddagboken.se), själv så har jag inte orkat lägga upp några bilder och inte behövs det heller när Krille har gjort det!

Broder fick Guitar Hero i födelsedagspresent och än så länge så suger jag på de. Därför tänker jag nu ta tillfället i akt när familjen sover och passa på att träna lite :) Är förövrigt i Kårböle (nähä..?!), pallade inte åka ner till Ljusdal ikväll, åker ner i morgonbitti istället!

Spelet väntar, ciao!

Michelle Torres

Ikväll kommer Michelle! Herregud, känns helskumt! Just nu sitter hon på planet på väg till Sverige och ikväll vid 9 kommer hon till Hudiksvall. Gruvar mig för att hon ska missa tåget. Vafan gör jag då? Snacka om att det kommer bli helt annorlunda för henne att komma hit. En massa snö, minusgrader, aslångt till allt, skog. Hon kommer från Honduras, vilket ligger i centralamerika (varmt, varmt, varmt). Hon lär få en smärre chock när hon kommer hit. Hoppas att hon har någorlunda varma kläder med sig :)

Hursomhelst så känns det spännande att få så långväga besök :) Det ska bli kul som fan, men lite gruvsamt är det allt! Skriver mer någon annan dag och berättar hur det har gått.

Hej så länge!


skidskytte-vm

Idag bestämde jag och mamma att vi ska åka på skidskytte-vm i Östersund. Fett! När det ändå är ett VM så pass nära kan man ju lika gärna åka dit :)

Pannkakssmet

Nu när man ändå är hemma hos päronen så mycket så räknar dom med att man ska hjälpa till också. Hah! Dagens uppgift var att göra en pannkakssmet till kvällen, väldigt avancerat! Förövrigt måste jag berätta att hemma hos oss så käkas det pannkakor vareviga torsdag och det har det gjorts i alla år. Ibland för omväxlings skull blir det kanske en köttsoppa före pannkakorna eller varför inte crêpes. Man kan säga att jag är rätt less på pannkakor. Jag förstår inte själva idéen med att äta samma mat, samma dag, varje vecka. Visst kan det nog bli rätt bekvämt, man har en dag mindre att behöva komma på en matträtt till. Men ack så tröttsamt och tråkigt! Och min mamma som är så in i helvete matintresserad, som provar nya recept varje helg, varför käka gamla, vanliga pannkakor varje vecka? Jag fattar väl att hon är trött och stressad på veckorna och har mer tid på helgerna, men ändå. Pappsen skulle ju kunna komma på maträtterna på veckorna. Skärpning för fan!

2008

Firade nyår i Tallåsen med ett trevligt gäng! Käkade gott, lekte lekar och drack in på småtimmarna. Blev riktigt lyckat faktiskt! Men råkade ju bli lite för packad så gårdagen spenderades med huvudet i toan, nice. Stackars Henke fick städa hela huset själv :p

Nu är jag åter tillbaks i Kårböle. Åkte med bussen mitt på dan, ska plugga idag tänkte ja. Får väl se hur det blir me det.. Vill ju träffa Joel nu när han snart ska dra till Kenya. Han ska vara borta i tre månader, det är inte lite de. Shit. Kommer sakna han!

I alla fall så var det ingen hårdiskkrasch min kära laptop hade råkat ut för, de känns riktigt skönt! För inte har jag bränt över grejer på skivor så då hade jag varit tvungen att ladda hem all musik igen + säga goodbye till alla bilder. Men jag hade tur så nu slipper jag de!

Puss hej


RSS 2.0