das helg

Idag har jag varit ledig, men till vilka' nytta? Pissväder hela dagen så här har man suttit inomhus och degat. Var  ner på bibblan en sväng för att låna lite böcker + en film och var även och handlade lite på Prix (sorry Delins :p). Fick faktiskt tummen ur och städade lite i lägenheten, hade tänkt rensat garderoberna och frostat ur frysen och sånt också men det hade blivit ett för stort projekt, haha. Kvällen har tillbringats framför tv:n tillsammans med Fläänders, kikade på filmen jag lånat och käkade en massa piggelin. Det blev en helt ok dag och kväll till slut :)

Helgen var grym, hade en sån jäkla rolig dag/kväll i lördags! Drog till Färila på Karnevalen på dan, hade tänkt åkt på fotbollen i Föne också men pallade inte eftersom vi ville tillbaks till Ljusdal sen och inte hade någon skjuts. Åkte alltså tillbaks till Ljusdal efter karnevalen, hem till Carro, lagade mat, drack drinkar och myste. Senare på kvällen/natten blev det Järnvägs, sjukt kul med mycket folk och drag :) Kom hem kring fem på morgonen efter ett "litet" pitstop på efterfest.  Gårdagen var dock lite segare, låg i sängen till ungefär halv fyra på eftermiddagen sen blev det pizza och film hemma hos Marcela. Sjukt bra helg, det känns lite jobbigt att dra på jobbet i morgon alltså..

Nu blir det lite tv innan det är dags för sängen, börjar inte förrän klockan 12 i morgon så behöver inte lägga mig riktigt än :) Ciao.


goodnight

Torsdagkväll och bara en jobbdag kvar på denna vecka, sköönt! Var ledig igår efter att ha jobbat sex dagar på raken, passade då på att dra till Gävle på en shoppingtur. Jag och mamma hoppade på tåget och spenderade en riktigt bra dag i stan. Hittade inte riktigt det jag sökte (ovanligt dy!) men köpte i alla fall lite grejer, bland annat ett par snygga adidaspjuks som jag har kikat på förr och som nu var nedsatta med 300 spänn så då lära jag ju passa på :)



Fick även med mig lite smink, örhängen, ett usb-minne, en väska och en tröja hem. Nöjd!

Idag har jag jobbat och jobbar som sagt i morgon också. Då ska jag - hör och häpna - vara i charken för första gången. Kommer ju gå galant, haha! Äsch, har ju aldrig varit där förr så de har knappast några förväntingar på min prestation, ska ju vara där för att lära mig. Efter morgondagen väntar tre dagars ledighet, underbart! Karneval, fotboll, fest, mat, utgång och dans står på schemat, känns som att det kommer bli en grym helg!

Nu är det läggdags för min del, börjar klockan åtta i morrnbitti. Godnatt folket!

8/7-09

Back in Ljusdal och har till min förvåning ett fungerande Internet! Det är lite si och så med det, fungerar när det vill ungefär. Men ska inte klaga med tanke på att det inte är jag som står för det, haha.

I morgon är det jobb igen, jobbar 8-17 på golvet vilket är ett skönt pass. Ska som sagt jobba sex dagar på raken nu, alltså hela helgen. Dock börjar jag inte förrän klockan två på söndag så tänkte nog ut och roa mig lite på lördag i alla fall :) Hade tänkt dra till Känne, men tror faktiskt att jag skippar det ändå. Har ju ingen bil och tror inte direkt att det är någon som ska åka från Kårböle till Ljusdal på söndag förmiddag så jag får nog stanna i Ljusdal jag! Så är det någon som vill ha en pharteyfriend på lördag, hojta till! Apropå fest så kommer här lite bilder från i helgen. Enjoy!



Huvudpersonen för kvällen - Marcela


Moi och Isabell med varsin san fransisco i händerna ;p


här flankeras jag av två schnyggingar inne på toa :)


Marcela, Madde och Wille. 
 

Jag m. kvällens dejt, haha :)

leeeedig

Är ledig idag och i morgon, SKÖNT! Jobbar mest hela tiden känns det som och nu har jag några tunga dagar framför mig, jobb 6 dagar, ledig en dag och sen jobb igen. Jobbigt, men skitbra! Moneymoney :)

Har haft en grym helg, trots jobb :p Va på 20-års fest/middag hos Marcela i lördags tillsammans med ett härligt gäng, god mat och drinks! Hade jäkligt roligt, det var helt klart en toppkväll! Roligaste av allt var ju när det kom nån (några?) som skulle göra ett repotage om Stadt och ville följa oss under kvällen, från förfest till krogen. Kändes väldigt stabilt att bli intervjuad efter x antal glas, men det blev säkert skitbra :) Söndagen tillbringades i sängen med min dejt Cäärou och sedan blev det pizza tillsammans med henne och Marcela. Skön, degig söndag!

Nu är jag back in Kårböle, tänkte umgås lite med mamma och bror, men så drog dom till Ljusdal idag så nu sitter jag här i min ensamhet. Regnet verkligen öser ner så det dånar i kåken, tänkte ju att jag skulle hänga tvätt men det får väl bli inomhus då. 

Avslutar med en låt, här är den Isabell :)


lalala

Är så otroligt kass på att uppdatera här men känner att jag inte har något vettigt att skriva, plus att jag jobbar mest hela tiden och gör jag inte det så är jag ute i det fina vädret :) Åkte hem till byn idag, tänkte passa på att åka upp hit när jag är ledig två dagar så jag får njuta av sol och bad i underbara Osen! Helt otroligt vilket väder vi har, men nu verkar det som att det kommer vända, i alla fall bli lite svalare vilket faktiskt känns helt ok! Är så jäkla varmt inne i affärn så man svettas ju ihjäl när man jobbar, lite svalka hade inte skadat :) 

Idag har jag alltså schteekt och badat, så jäkla värt! Verkar dock som jag låg mest på mage för är ganska mycket brunare på baksidan än framsidan, men det ska jag fixa till imorrn hade jag tänkt. Först ska jag dock ner till Ljusdal en sväng, Krille ska till tandläkaren så då tänkte jag vara snäll och skjutsa ner honom och samtidigt passa på att handla inför helgen. Mamma är i Göteborg och hälsar på lite kompisar och pappa jobbar så då fick jag ta på mig det lilla uppdraget :) Drar tillbaks till Ljusdal på fredag, för då är det jobb igen. Jobbar även lördag, men slutar tidigt och sen på kvällen blir det 20-års phartey hos Marcela, kung! Är ledig söndag så då blir det deg i solen hela dan! Kan nog hitt på och bli en bra helg :)

Nu blir det snart sängen för min del, bävar inför värmen men hoppas att det är skapligt svalt i sovrummet i alla fall. Så, godnatt folket!

RSS 2.0