sommarjobb

Fick nyss ett samtal och vet ni vad..? Jag har fått sommarjobb :) Är så jävla glad just nu, det känns så otroligt skönt! Vilken tur att jag tackade nej till jobbet i Ytterhogdal, ett jobb i Ljusdal är så mycket bättre :) Yesyesyes! Detta gjorde min dag :)

mjukglass

Hade kort dag idag, slutade vid ett :) Efter skolan satt jag, Elin o Marie ute på gräsmattan hemma hos mig o pratade o stekte lite i solen. Efter ett tag kom Henke hit så drog jag o han och köpte mjuglass på sibylla så drog vi bort till Nore, mys som fan :) Älskar detta underbara väder!

Ikväll blir det matteplugg till tusen, har prov imorrn. Carro kommer hit och pluggar me mig, har gått bra på dom andra proven när jag har pluggat med henne innan så jag hoppas på samma resultat även denna gång :)

lundi

Hej bloggen!
Åkte ner till Ljusdal i morse med bussen och som vanligt fungerade inte stopp-knappen. På nå vis funkar den aldrig för mig när jag åker ner till Ljusdal med den där bussen.  Men när jag skulle sträcka mig fram för att trycka på knappen framför hann en kille före mig, han såg att min knapp inte funkade så då tryckte han åt mig :) Jävligt snällt :) Det är såna där småsaker som gör en glad!

Skönt med en kort vecka, går ju bara till onsdag. Men, har prov både imorrn och på onsdag och även en inlämning tills på onsdag (som jag inte kommer bli klar med). Varför måste alla lärare vänta med det värsta tills på slutet? Har ju haft det rätt slappt hela året och helt plötsligt har man prov och inlämningar var och varannan dag. Kass planering, oh yes.

Nu ska jag laga mig lite mat, eller laga och laga, fick med mig matlåda hemifrån som jag ska käka ikväll :) Nice!

sunday afternoon

Blev äntligen klar med filosofin igår, känns kanon :) Men, har en massa annat som också borde skrivas färdigt, typ nu. Ska nog tillbringa hela eftermiddan med plugg, tur att det inte är så jättefint väder så man kan sitta inne med gott samvete :p

Igår umgicks jag med Lisa, Markus o Rickard. Lisa fick övningsköra lite, det va kul o gick faktiskt bra! Sen ägnade vi kvällen åt guitar hero, tetris o alkoholhaltiga drycker. Helt okej kväll :)

Nu ska jag vara duktig o plugga lite. Ha en bra dag folks!

in das Kårböle

Är hemma i soliga Kårböle hos familjen, känns skönt! Gårdagen tillbringades tillsammans med Lisa o Markus, vi kollade på film och degade en massa :) Ska väl vara lite social med dom senare idag också, måste bara plugga lite (mycket) först.. Jag tror att vi ska ut och övningsköra med Lisa, kan bli rätt intressant :p haha

Skrev fel förut om när Lisa skulle ha apu, det va v.20-22 hon skulle va här. Ska bli kanon :)

prommis

Kom nyss hem från en promenad med Elin runt kyrksjön, det var riktigt skönt! Vädret är ju så underbart :) Tydligen ska det bli dåligt väder nästa vecka så det gäller att ta vara på solen nu när den väl är framme!

Ikväll ska jag plugga och kika på tv (som vanligt med andra ord..) Nu är det bara en dag kvar och sen är det helg :) Ska åka hem imorrn med päronen och blir hemma hela helgen, känns skönt!

Jag sa till min kusin för några veckor sen att hon skulle ta och åka upp till mig den här helgen för att det skulle bli en massa fest, men som det ser ut nu så blir det nog rätt lugnt + att jag måste plugga. Så jag borde kanske ringa o säga att det kanske är bättre att åka upp en annan helg.. Fast det vore ju såklart jättekul om hon kom upp nu i helgen ändå :) Förövrigt ska hon bo med mig i min lägenhet v.19-21 för hon har skaffat sig APU här i Ljusdal, ska bli kul fast också rätt jobbigt :p vi får väl se hur det blir :)


nätet

Mitt internet har helt plötsligt börjat funka skitbra :) Det har knappt funkat alls på säkert två veckor, men som sagt nu funkar det kanon! Couldn't be happier!





förresten, jag är förvirrad. jag visste att de skulle bli så här men jag vill ge det tid och se hur det känns sen. men just nu känns det inge vidare..

kyrksjön

Är hemma nu efter en dag i skolan. Dagen har varit bra, har varit ute mycket i det underbara vädret med mina classmates, vi åkte till och med iväg och köpte mjukglass på lunchrasten, mumma :)

Ikväll blir det en runda runt kyrksjön, tvättning och även filosofipluggning (har tjatat om de i veckor nu, men nu är det nog sista gången eftersom det ska vara klart imorrn). Räknade ut idag att jag har gått 1.1 mil både i måndags och igår och det blir det även idag :) Har ungefär 2.5 km till skolan och dit går jag ju till och från varje dag så det blir 5 km och en promenad hemifrån mig, runt kyrksjön och sen tillbaks hem blir ungefär 6 km. Det är ju skitbra :) Så gick jag ju runt kyrkis i söndags också :p Ska fan gå runt kyrksjön varje dag nu när det är fint väder!

läggdags

Har suttit uppe och kollat på en film till nu, de va nån som gick på tv. Ska i alla fall gå och lägga mig nu, är så grymt trött! Imorrn väntar ännu en dag i skolan och en kväll med en massa plugg. rööj.. Nu längtar jag som bara den till v.23 kan jag lova :) En vecka fylld med lycka. Student 2008, oh yes :)



jag saknar dig.

solsken i blick

Jag skrev klart engelskan idag när jag satt på skolan, känns jäkligt bra :) Hoppas jag lyckas skriva klart filosofiarbetet ikväll också! Efter skolan gick jag och Carro runt kyrksjön, nu har jag gått runt tre dagar på raken :) Ska nog gå varje dag den här veckan tror jag, så får det bli lite löpning hemma i Kårböle i helgen. Måste ju börja komma igång, va längsen jag tränade nu.

Efter den här veckan är det 5 veckor kvar till studenten. Fan va tiden går fort och fan va jag har mycket att göra tills dess! Panik!

martes

Har slutat för dagen men sitter ändå kvar på skolan, tänkte skriva klart engelskan som ska lämnas in på torsdag. Känner mig väldigt ambitiös! :)

Kvällen tänker jag spendera med att skriva klart filosofin och det blir även en promenad runt kyrksjön hade jag tänkt. Så är det ju Desperate Housewives ikväll också :) Martini ska kika över för att titta på det me mig, alltid lika trevligt!

Nä, nu ska jag ta och plugga lite. Hej så länge!


ny vecka

Den här veckan kommer bli så grymt jobbig, har hur mycket som helst! Men har jag pluggat nåt ikväll? Nej. Får skärpa mig imorrn, tänkte sitta kvar på skolan efter jag slutat å plugga lite.

Helgen var kanon! Hade jättekul och trevligt hemma hos Carro och stadt var inte så dumt det heller. Fick lite ont i skallen på slutet, men annars så. Efter stadt drog jag hem till mig tillsammans med Rickard o några andra o lagade mat :) Trevligt värre :p Det blev sent och jag kom inte i säng förrän kring 6, så jag var lite sliten igår. Men det måste man få vara på söndagar :)

Har gått runt kyrksjön både igår och idag och det blir nog en sväng imorrn också, jag är så jävla duktig :p Vädret är ju så underbart så man kan ju inte låta bli :) Ska tydligen vara lika fint väder hela veckan, nu är våren här på riktigt som det känns! Lovely.


thank god it's saturday

Äntligen lördag! Ikväll blir det fest hos Carro som fyllde år i torsdags och sen blir det utgång :) Gratis inträde på stadt ikväll så det är ju kanon! Har sett fram emot ikväll hela veckan så det ska bli askalas :)

Idag har jag inte gjort mycket, Joel och Sara var här en sväng och sen har jag varit ner på köpingen för att komplettera lite till Carros present :p Skulle väl egentligen ha pluggat eftersom jag har så mycket just nu, men det får bli imorrn istället! Undra hur pigg jag kommer vara då.. ? :p Äh, de får bli som det blir!

Ha en underbar dag så syns vi inatt ute i vimlet ;)

tvätt

sådär, nu har jag nyss varit ut till tvättstugan o slängt i en tvätt. Ikväll väntar en massa plugg, men jag vill inte ta mig an det än.. Måste vila ett tag först :) Ikväll var jag jätteduktig o lagade "riktig" mat! Jag gjorde en jättegod pastasås och det blev rätt mycket så nu har jag lite matdosor också :)

Nu är det bara två dagar kvar och sen är det helg! Skönt som bara den men nästa vecka väntar ett helvete med en massa prov och inlämningar :/ Får tillbringa stordelen av helgen till plugg, rööj!

Nu ska jag ta och kika på psykologin, bye.

hemma på ringvägen

Jupps, kom nyss hem från skolan. Ikväll blir det psykologi-plugg, tvättning och Grey's Anatomy om det inte var för den där jäkla hockeyn! Varför måste dom visa hockey på femman och på onsdagar? Vavava?! Det var ju samma visa förra veckan också. Fatta att det ändå inte är någon som bryr sig om HV71 o Linköping, jävla söderlag. Å vad är grejen med 7 finalmatcher? Varför bara inte ha en? Jag vet att det är för pengarnas skull, men det är ju så grymt onödigt! Nä, tacka vet jag bandy. (eller nåt sånt, haha). Hade de vart Brynäs som spelat final hade de varit lugnt, men nu blir jag lack! Äsch, får kika på Top Model istället :p

Förresten, idag är det vår!

at school

Sitter i datorsalen tillsammans me brydarna. Meningen är väl att vi ska skriva på våra filosofiarbeten, men det är roligare att kolla bloggar o surfa runt :p

Nu vill jag ha lunch!

myrinvasion

Jag har myror över hela lägenheten, dom är överallt! Skit. Måste ringa anticimex för andra gången på kort tid (silverfiskarna) så får dom komma hit med antimyr-dosor. Jäkla ohyra!


ny fripp

Har nyss varit hos Syrran o Jag o klippt mig. Blev faktiskt riktigt nöjd :) Nu funderar jag på att färga de också, var ju ett tag sen om man säger så. Hmm, ett år sen sist kanske? Får se vad det blir för färg men nånting mörkare blir det i alla fall, kan inte ha ljusare hår än så här (har jag fått för mig). Eller så blir det bara lite slingor :) Vi får se..

Ikväll ska jag plugga och sen kommer Martina hit för att kika på Desperate Housewives med mig :) De va väldigt längesen vi umgicks nu, så det blir mys!

Nu väntar filosofin. Hej så länge!

grym

Frida Örhn från Oh Laura i Så Ska Det Låta.

 http://www.youtube.com/watch?v=FxwxH64p6Fk 


dilemma

Måndag igen, trök! Har så jäkla mycket i skolan just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Får panik när jag tänker på det, men inte gör jag nåt åt det i alla fall. Skit. Måste ta mig i kragen!

Idag ringde dom från det jobbet som låg längst ner på min "vill ha" lista och sa att jag hade fått de. Vafan säger man då när man fortfarande väntar på en massa svar? Jobbet är i Härjedalens kommun, vilket inte är speciellt praktiskt eftersom jag bor i Ljusdal. Men jag kan ju bo hemma hos familjen och ha deras bil eller samåka med morsan, så de funkar ju. Men jag vill ju hellre ha nåt av jobben som jag sökt i Ljusdal eftersom jag då inte behöver ha bil och jag kan fortfarande bo kvar i lägenheten. Jag var tvungen att ringa imorrn och säga om jag vill ha det . Så imorrn måste jag kolla med alla andra jobb som jag sökt och se om jag får nåt eller inte.

Jag vill ju inte tacka nej och sen kanske bli helt utan jobb för att jag inte får nåt av de andra jobben jag sökt. Men jag vill heller inte tacka ja och sen kanske få ett samtal om att jag har fått ett av de jobben jag verkligen vill ha!

Fan, va gör man?

rensning

Har städat ur min garderob nu här hemma hos päronen, vilket gick på en grisblink eftersom jag nästan inte har några kläder här. Vi ska ju byta rum allihop, så nu har jag lagt in mina kläder i brorsans garderober (som ska bli mina om en vecka). Har rensat lite i bland en massa gamla kort och kollegieblock också, ganska kul att sitta o tänka tillbaks! Hittade även breven som vi skrev till varann i klassen innan vi slutade nian, fan va jag saknar den tiden ibland! Så jävla bra klass o skola vi hade!

Nu ska jag plugga filosofi och sen kika på One Tree Hill.

bullbak

Mamma bakar bullar o det luktar mys i hela huset. Eftersom hon bakar och står i är det jag o pappa som ska laga mat idag! Vi ska göra köttfärsbiffar med ädelost o tomat, mumma! Men jag antar att det är jag som får göra biffarna och han som får skala pärer. Kristin får tung-görat medan pappsen får slapp-görat! Yeah.


fyllechaffis

Jag o Rickard va ner till Ljusdal inatt för att hämta lite fölk. Va faktiskt rätt kul att sitta på parkeringen utanför stadt å kika på alla fulla människor :p Kom hem efter klockan 4 i morse så nu är jag lite trött!

Idag är det söndag och jag ska inte göra nånting. Plugga då kanske, men det känns inte speciellt lockande. Det blir nog en sån där riktig slappdag idag! Mr. Deg är min bästa vän!

7 veckor kvar..


lögardagen

just de, idag är det lögardagen, vilket betyder att det är dags att tvätta sig!

Ikväll åker Markus till utlandet och Rickard ska jobba hela dagen-kvällen-natten. Tråkigt! Men Elin är hemma, de är bra! Ska nog försöka få hit henne för lite Guitar Hero tror ja!

I helgen har vi främmande hos oss. Det är pappsens gamla polare Tommy som är här, dom är i fjälls o kör skoter idag, Krille är också med så det är bara jag o mamma hemma.

Känner att jag inte hade nåt vettigt att skriva, men vafan. Nu ska jag ringa till Elin o försöka få med henne ut på en prommis runt byn. See you later alligator.

tråk-lista

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[  ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[/] Jag har struntat i ett prov. (fast isf har jag gjort provet vid ett senare tillfälle)


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är inte rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.  (rätt trevligt att träffa släkt som man aldrig träffar annars iofs)
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen. (ibland)
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[ ] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter. (har aldrig skjutit ett djur, men annars är jag en jäkel på att skjuta prick)
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ]Jag föddes med en sjukdom.
[ ]Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen. (inte med flit)
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan. (men jag ska, nångång)
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 170cm. (är 170 cm lång)
[ ] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende. (ibland)
[x] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[/] Jag har mer än två piercingar. (har fler än två hål i öronen iaf)
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt. (vääldigt ofta)
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Brynäs

Glömde skriva nyss (och nej, jag ville inte redigera de förra inlägget, måste skriva ett nytt) att Brynäs höll sig kvar i elitserien! Dom vann ikväll mot Västerås med 7-0! Nog för att Västerås suger, men ändå. Fan va bra!

Brynäs
- laget i mitt hjärta!

sova

Elin gick nyss hem, hon har varit här ikväll o kikat på tv me mig och pratat en massa. Gillar verkligen att bara sitta o snacka och speciellt med henne.

Imorrn har jag bara en lektion och sen är det helg! Ska åka hem till Kårböle efter skolan med mamma o pappa som är i krokarna. I helgen tänker jag bara ta de lugnt o förhoppningsvis plugga, men vi får väl se hur det blir med den saken.. Brukar inte ha så stor självdiciplin när det kommer till plugg på helger!

Nu ska jag gå och borsta tänderna o sen slänga mig i säng. Godnatt!


en dag kvar

Nu är det snart helg och det känns jäkligt skönt! Pallar inte skolan just nu.. Ska åka hem i helgen och dega en massa och så måste jag såklart plugga :/ Idag har jag i alla fall bara två lektioner så det är bra, men ska jobba med projektet också. Fy fan, det ska va klart imorrn och det känns som vi knappt har börjat! Äh, huvudsaken att det är klart innan vi slutar.

Nu måste jag gå för snart kommer Carro och hämtar mig, skönt att slippa gå till skolan i det här skitvädret. Hej så länge!



Tänker på dig
.

bättre

Fick träffa Joel idag och då kändes allt bättre. Han har ju varit borta i tre månader så det var jättekul att träffa han igen :) Vi satt mest och pratade om allt och ingenting och sen kom också Jimmy och Wilma hit. Det är skönt med sällskap, man tänker mindre då.

Nu ska jag gå och slänga i en tvätt och sen blir det matlagning och lite städning. Tänker spendera kvällen framför tv:n, har inte så stor lust att göra så mycket annat. Men det är ju Grey's Anatomy ikväll i alla fall så man har ju nåt att titta på.

Nä nu väntar tvättstugan!

deprimerande

Just nu känns allt skit. Vädret är skit, skolan är skit, livet känns skit. Jag vet att det kommer kännas bättre om ett tag, men just nu känns allt förvirrande och förjävligt. Jag vet varken ut eller in. Nu är det bara att vänta och se vad som händer. Rätt eller fel? Ingen vet.


högskolesök

Har haft högskolesök idag, sökte till 6 olika program. Har inte tänkt gå högskola än, men kan ju vara roligt att se om man kommer in och man kan ju alltid tacka nej :) Har inte den blekaste vad jag vill läsa, det enda jag vet är att jag vill utbilda mig till nåt där man inte sitter på ett kontor hela dagarna. Jag skulle aldrig palla att sitta inne hela dagarna, är ingen kontorsnisse jag eh!

Sökte i alla fall till socionom, sjukgymnast, journalist, miljö & hälsoskydd, dietist och information. Vet inte om jag är speciellt intresserad av just detta, men skit samma :p

Nu ska jag plugga svenska, har två texter som måste skrivas tills imorrn. Sen kommer Rickard så ska vi kika på jaktfilm, weeihoo va jäkla kul!

tanzania

Idag började Joel sin resa tillbaks hem till Sverige. Han har varit i Tanzania i tre månader för volontärarbete och ska nu alltså komma hem! På tisdag är han hemma igen och jag kunde inte vara gladare :) Har saknat han som bara den! Jag tror att han har hittat sin "grej" nu och att han kommer dra iväg snart igen, vilket är jättekul för han men tråkigare för mig :p

Imorrn är det måndag igen vilket inte känns så kul, men nu är det verkligen inte långt kvar tills skolan är över. 8 veckor, sen står jag där med mössa på huvudet och skriker för full hals. Vilken lycka!

Laforsen

Va till Laforsen igår på partaj och trott' eller ej, men det var faktiskt riktigt rööj :) Förutom jag och mina kårbölebor var det några fälabor och såklart mannen från Laforsen. Han hade värsta ljudanläggningen och projektor med fetingduk så jag kom på att jag måste åka dit och spela Guitar Hero nån dag, fatta va kul de skulle va att spela på en stor duk med skitbra ljud :)

Trodde inte att man kunde ha roligt i Laforsen men jag hade fel! Jag hade en jättebra kväll med trevligt folk, det kommer helt klar bli mer häng i där i framtiden :)

memories

Jag kom att tänka på när jag nyss hade flyttat till Ljusdal till min första, skabbiga lya. Det var en etta på ca. 50 kvm i ett gammalt, gammalt hus. Jag hade ett stort kök och ett stort rum med höga fönster och kakelugn. Låter rätt underbart va? Nu var det så att i denna lägenhet fanns det ingen fläkt över spisen, så jag fick inte steka nånting eftersom oset då skulle åka upp till hyresvärdens lägenheten ovanför. Jag fick heller inte använda elementen för de va så jäkla gamla, vilket inte gjorde nånting i augusti men som blev ett helvete lite längre in på hösten. I stället för element fick jag en motorvärmare (som luktade bränt så in i helvete) att ha i själva rummet. När det blev höst och kallt ute fick jag sitta med täcke inomhus för det var så grymt kallt inne! Tapeterna var gamla och missfärgade och hela lägenheten hade en konstig lukt. 

Toaletten var då ett helt kapitel för sig. Den låg utanför lägenheten i själva "trapphuset", det var bara min toalett men ändå, ni kan ju tänka er att behöva gå ut varje gång man var tvungen att duscha/gå på toa. Eftersom huset var så gammalt var den en sån här toalett som man drar i ett snöre när man skulle spola, rätt coolt egentligen när jag tänker efter :p å när man skulle duscha fick man sätta fast duschslangen i handfatets kran, jäkla krångel! Själva badrummet var kanske 1.5 x 1.5 meter och duschen var ca. 0.5 x 0.5 meter och hela toan/duschen var i äckelrosa färg.

Till råga på allt var min hyresvärd en pratglad och nyfiken tant med en liten ettrig, irriterande hund som "råkade" komma in till mig typ varje dag. Hon kunde komma in när som helst och "hälsa på" och bad mig ofta om hjälp med att bland annat byta proppar (som för övrigt gick hela tiden).

Tror ni jag var nå lycklig när jag äntligen fick flytta till min nuvarande lägga? :) Det gör ingenting att jag har kryp och nån vattenskada, min bunker är verkligen hur bra som helst!

skrattmaskiner

Skrattmaskiner är så grymt irriterande, tycker ni inte? I stort sett alla komediserier använder sig av de. När man tittar på en serie så brukar man oftast inte lägga märke till dom, men så fort man börja tänka på de så blir det olidligt. Sitt bara och lyssna på skiten ett tag så fattar ni vad jag menar. Vad är grejen egentligen? Det skulle ge en mycket behagligare stund framför tv:n om man slapp fejkskratt i parti och minut. Tacka vet jag drama.

jeudi

Bokpratet på engelskan idag gick bra och provet i filosofi gick helt ok (tror jag). Hade problem med att definera och precisera ord, men det andra gick nog rätt bra som det kändes.

Ikväll tänkte jag försöka ta mig an lite uppgifter i svenskan som ska vara klar nästa vecka. Ska skriva tre olika texter (ca. en a4 var). Det vore ju en jäkla bedrift om jag skulle bli klar med det redan idag, jag som alltid väntar till dagen innan nåt ska vara inne (eller till och med efter det ska ha varit inlämnat).

Imorrn är det fredag och det känns helt underbart :) Funderar på om jag ska åka hem i helgen, de lutar åt de i alla fall! Hörde att det skulle komma upp lite folk så skulle det bli angling igen (nästan som långfreda en gång till alltså). Det vill man ju inte missa :)

Nu ska jag kika lite på repris av Grey's Anatomy, fast jag redan sett de avsnittet. Kan aldrig få nog av den serien :)


Descartes & co

Har pluggat filosofi ikväll med Marie och Carro, har prov imorrn. Filosofi är då det tråkigaste ämnet jag någonsin haft! Så otroligt sulligt, man blir helt snurrig i huvudet! Ska ha bokprat på engelskan också, som jag inte direkt förberett.. Måste kika på de nu innan jag lägger mig så jag vet vad jag ska säga imorrn.

Pluggpluggplugg.. Ja, nog har man en del att göra sista terminen på gymnasiet. Men nu är det inte långt kvar, vilket egentligen inte känns så bra. Fattar inte hur man ska hinna med allt innan studenten! Å vad ska man göra efter studenten? Allt är som ett enda stort frågetecken. Huvva, inte lätt att måsta bli vuxen!

parkering

Jag blir så förbannad på att folk inte ställer sig på sina parkeringar när dom faktiskt har egna! I stället ställer dom sig på gatan utanför huset så att dom som faktiskt behöver stå där (typ jag som är den enda i detta jävla hus som inte har en egen parkering) inte får plats! Jäkla fasoner! Om de nu är så jobbigt att parkera på parkeringen kan ju jag ta över en ruta om det ska vara så. Lathögar.

springfeelings

Idag är det första gången det här året som jag känner att våren är på väg. Solen skiner, det är varmt och faktiskt ganska torrt på vägarna! Hur underbart som helst! Gick runt kyrksjön idag i det vackra vädret och kände solen i ansiktet och de ljumma vindarna i håret, nu är det inte långt kvar tills sommaren är här :) can't wait!

bugs

Jag har lägenheten full av kryp. Myror, silverfiskar o till och med nån skalbagge. Mysigt som fan! Jag har fått två dosor från anticimex som drar till sig och "samlar upp" krypen, men myrorna verkar inte ha samma smak som silverfiskarna. Jag har myror överallt! Bara nu när jag sitter här vid matbordet kan jag se åtta stycken. Det är typ svartmyror, fast i samma storlek som vanliga myror. Jävla ohyra! Att det inte ska räcka med att jag har svartmyror i mitt rum hemma i Kårböle, nu har jag dom här i lägenheten också! Får ta och ringa till Ljusdalshem och se om dom kan göra nåt åt saken (knappast). Dom är inte direkt världens snabbaste när det gäller att "fixa" saker.

Under de år jag bott i denna lägenhet har det kommit in vatten längs en hel vägg säkert tre gånger. Om det till exempel regnar väldigt mycket kan det komma in en massa vatten hos mig, vilket inte är speciellt roligt eftersom vattnet drar upp i möbler och förstör sånt som råkar ligga på golvet. Har dom gjort nånting åt de? Nej. Så här sitter jag med en vattenskadad vägg, skadade tapeter, myror och silverfiskar. Yeah.

RSS 2.0