fuckin' tired

Vafan, jag hade ju redan sett desperate-avsnittet. Jag har sett ända till säsongsavslutnings-avsnittet o så trodde jag att det va nyare avsnitt som kom nu, men nej det var det inte. Jaja, det är ju skitbra och man kan ju titta på samma avsnitt flera gånger så det gjorde inget :) o imorrn är det Grey's! Fast jag har nog sett de avsnittet också, men vafan :p

Jag va i alla fall och bokade tid för klippning och färgning idag, ska bli spännande. Vet inte hur jag vill göra med färg o sånt än, men frisören får väl hitta på nåt som blir bra :) Har inte färgat håret på nästan två år (helt sjukt), så nu känner jag att det är dags för förändring! Förr färgade jag alltid håret men sen fick jag nån knäpp och slutade. Visst att det är skönt att ha sin naturliga hårfärg så man slipper utväxt o sånt skit, men nu får det vara nog :)

Nä nu ska jag nog fan ta o lägga mig, måste ju upp tidigt imorrn. Tidiga mornar är det bästa jag vet! ...eller nåt.

Godnatt folket!

two down, three to go.

Så. Nu har jag jobb till i alla fall mitten på december. Känns tryggt o bra, fast samtidigt vet jag inte om jag kommer palla när jag inte riktigt trivs.. Men det är ju pengar så :)

Ikväll kommer Martina hit o kikar på Desperate, träffar hon aldrig aldrig nuförtiden så det bli mys! Måste städa upp lite och diska först, ser ut som kattskit här hemma. Men jag orkar aldrig ta tag i det, speciellt inte när det ändå aldrig är nån som är hit, haha ;p Måste fixa matlåda också, käkade soppa till middag ikväll o det är inget jag vill ha med mig imorrn.

Jag är så jäkla trött hela tiden, är som i dvala hela dagarna. Så tänker man att man ska sova ut på helgen men då blir det så mycket annat så då sover man mindre än på veckorna. Fast på helgen kan man i alla fall slappna av lite..

Åh.. Ge mig helg nu, tack!



wake me up

Godmorgon! Sitter här med handduk i håret och ska strax käka frukost, är pisstrött och vill helst av allt hoppa tillbaks till sängen. Åh.. Längtar tills på fredag kl. 16, oh yes. ..för då är det helg igen :)

au-pair, moi..?

Fick nyss ett "erbjudande" om ett eventuellt au-pair jobb i Alperna, Frankrike. Vore ju jäkligt grymt men jag törs nog inte, känner mig inte så haj på franska längre. Eller, har väl aldrig känt mig duktig direkt, haha. Men, ska nog ta o fundera lite på det i alla fall så får vi se.

ordkräkas

Efter att ha väntat på det i en evighet så hände det till slut och jag kände mig så jävla nöjd. Eller..? Nja, synd att man ska bygga upp värsta förväntningarna och sen blir det mest pannkaka av skiten. Jaja, that's life.

O jag blir så knäpp på hur vissa människor beter sig, men ännu knäppare blir jag på att jag beter mig exakt likadant. Jag vill inte göra som jag gör, men samtidigt vet jag inte hur jag ska göra för att det ska bli bra. Det känns som att jag målar in mig själv i ett hörn, helt medvetet. Jag vet att det kommer sluta illa men ändå fortsätter jag.

less talk, more action please.





(det här skulle kunna betyda i stort sett vad som helst, så dra inga förhastade slutsatser.)


it's been a while

Va visst jävligt längesen jag skrev här, men har haft lite tjall med datorn. Känns som att det har hänt mycket sen sist jag skrev, men jag vet inte om jag pallar berätta om allt:p Hur som helst så har jag fått jobb i Järvsö, känns bra! Det är väl inte världens roligaste jobb men man får ju pengar så..! Så nu lever jag värsta Svensson-livet; åker till jobbet 7.30, jobbar 8-17, kommer hem vid halv sex, lagar mat, äter och gör matlåda, diskar, tvättar (inte varje dag :p), ligger framför tv:n, går och lägger mig och sen börjar allt om igen. Tänk att det är så här livet kommer se ut forever. Röj. Därför försöker jag göra det bästa av helgerna; träffar folk, festar och har det kalas. Yes.

Ska i alla fall försöka bättra mig på update-fronten! Nu blir det matlagning; blodpudding, bacon och keso. Mumma!


värdelösa söndag

Blev hemma i Kårböle hela helgen. Igår lekte jag med Rickard, Anders, Thomas och Joel. Vi hängde hemma hos mig; drack, spelade tv-spel och hade det mysigt :) Så hade jag en flaska champagne (eller snarare mousserande vin..) som jag tänkte att dom kunde få dricka upp eftersom det är inget som faller mig i smaken. Hur som helst skulle jag öppna den lite försiktigt, men så flög korken iväg med en smäll utan att jag ens hade försökt öppna den och så sprutade det såklart champagne över hela mig, soffan, Anders och bordet. Det var en jäkla tur att den missade alla fönster annars hade jag aldrig fått komma hem igen :p

Idag sov jag länge och sen har jag varit ute och gått runt byn med mami. Åker ner till Ljusdal med bussen halv fem och sen blir det en lugn kväll, tänkte höra med folket om det är nån som vill kika på film. Å imorrn ska jag på utbildning i Järvsö, spännande :)

taxi

Det blev en lugn fredagkväll denna vecka. Var till Laforsen med Rickard och Thomas en sväng och sen drog jag med mig pöjkan ner till Ljusdal för att sen dra till Färila för att hämta broder på Kåken. Så var jag ju tvungen att gå in för att träffa Esbjörn, alltid lika kul :) Träffade även lite annat folk ute på byn, roligt det också :)

Nu sitter jag bara här hemma och gör inte ett smack. Funderar på att dra till Ljusdal imorrn, men vet inte hur jag ska komma ner. Tror knappast att jag får ta bilen och bussen känns inte som ett alternativ (den går alldeles för tidigt..). Så vi får se hur det blir. Tänkte ju vara lugn i helgen men det känns ändå rätt lockande med fest imorrn! Jaja, det märks hur jag gör.

Nä, nu skulle man kanske gå och lägga sig. Det är ju en dag i morgon också :) Godnatt!


miss Lisa-Marie

Sitter och pratar med Lisa i telefon nu. Det har gått och blivit lite som en grej, att höras på telefon varje dag. Men efter att ha träffat varandra varje dag hela sommaren så blev det lite tomt när hon drog hem igen.. Så när saknaden blir för stor känns det lite bättre när man får prata med henne :) Tacka gudarna för halebop!


Lisa på midsommarafton, full o gla' :)

Nu ska jag ta och fixa lite här hemma innan det bär av till Kårböle. Ha en bra kväll folket!


Mamma Mia!

Var som sagt på bio ikväll och såg Mamma Mia! helt sjukt va mycket folk det var där, fullpackat. Vi kom dit halv sju och då var det kö längs hela huset och lite till. Vi hade tur som fick plats, det var många som fick vända i dörren (bl.a. Elin och Frida som kom lite senare). Hur som helst så var filmen bra och härlig, sen så är ju ABBA-låtarna jäkligt bra också :)

Efter bion gick jag hem och sen har jag bara degat i soffan. Känner mig så orkeslös så jag pallar inte göra så mycket.. Jäkla förkylning!

Imorrn tänker jag gå och kika på mobiltelefoner en sista gång och hittar jag ingen annan ska jag köpa den jag har funderat på nu ett tag (Sony Ericsson w660i). Sen funderar jag faktiskt på om jag ska åka hem till familjen imorrn, vore rätt skönt. Ska nog ändå bara ta det lugnt i helgen och kurera mig så då kan jag lika gärna vara i Kårböle. Det var ju meningen att jag och Ante skulle åka ner till Lisa i helgen men sen lyckades alla tre bli förkylda så då skjuter vi på det till nästa helg i stället. 



Mina hjärtan Lisa och Ante på min student, juni '08

stayin' on top with my feet on the ground

Onsdag. Jag är mer förkyld idag än igår, men förhoppningsvis hinner jag bli frisk tills på måndag. Sitter här och har nys-maraton med mig själv just nu. Idag ska jag vara duktig och städa lite här hemma, för som det är nu kan man inte gå barfota utan att det fastnar en massa skit under fötterna. Inte så nice.

Ikväll väntar bio, ska se Mamma Mia med Elin och Marie. Carro och Frida skulle kanske hänga med dom också. Trevligt! Marie skulle komma till mig tidigare och umgås lite, så det blir mys.

o GRATTIS till Elin som fyller hela nitton år idag!


Elin o jag, beachparty på Nore juni '08


music

Maximo Park - Our Velocity
Maximo Park - Girls who play guitars
Swingfly - Singing that melody
Muse - Hysteria
Hoffmaestro - Desperado
Hoffmaestro - Highwayman


Låtarna som spelas i min stereo just nu. Bäst!

they're inside and you're not

Var på Färila skola och vikarierade idag. Det gick rätt bra, vissa var lite "stökiga" men det är ju som det ska vara på högstadiet :p Så då har man "provat på" läraryrket också, kanon. Så var jag till Marie också och hälsade på en sväng, fan vilken fin lägenhet hon och Jonas har! Såg ut som i en inredningskatalog, så jäkla snyggt! Blev riktigt avundsjuk :)

O jag börjar bli förkyld.. Drygt som fan, skulle ju vara väldigt lägligt om jag blir sjuk tills jag ska börja på introduktionen nästa vecka. Nä. Hej, kul att träffas är det lugnt om jag sjukskriver mig? åh.. Har ju gått runt och inte gjort ett piss i veckor nu, hade väl kunnat åkt på en förkylning då i stället. 

Ikväll ska jag typ dega ihjäl mig, är en massa bra på tv:n så skulle jag ha varit och köpt glass eller nåt så det blir lite extra mysigt :) japp, det ska jag göra!



Mini-Kristin, mini-Erik och mini-Elin back in the days. Älskar det här kortet :)

time will tell

Kom nyss hem från Molarins och på väg hem kom jag att tänka på något som jag och Lisa har pratat om några gånger. I städer när man går hem om natten är man rädd för våldtäktsmän och här i skogen går man och oroar sig för björnar och andra farliga djur. Ganska komiskt ändå :p Jag skulle aldrig komma på tanken att det skulle ligga nån karl bakom träden när jag går hem. Jag brukar heller inte tänka på att det finns björnar här i krokarna, men det är ju faktiskt så det är. Här uppe ser folk björnar hela tiden och ofta nära bebyggelsen, så det är ju inte helt omöjligt att man skulle stöta på en. Nog för att dom kanske ligger och sover om natten, men i alla fall :p Jaja, nog om detta.

Har haft en riktig deg-kväll hos pöjkan på Clevegränd. Kan vara skönt de å ibland! Imorrn väntar middag hos Fredrikssons för att fira Elins födelsedag, ska bli kul! O jag har hört att det ska bli riktigt god mat, det ser jag fram emot :)

Nu tänker jag lägga mig i sängen med laptopen och kika på ett färskt Prison Break avsnitt. mys :) Så, hej så länge folket!




Jag tror att jag gjorde bort mig ikväll, men vafan ibland måste man chansa lite. haha..


we never gonna survive, unless we get a little crazy

Åkte ner till Ljusdal i morse, dumpade Elin och drog sen vidare till Järvsö. Intervjun gick bra, verkar lovande :) Åkte sen tillbaks till Ljusdal och donade på lite, fixade Elins present som hon sen fick (tror den gick hem) och följde med när hon skulle köpa skor. Sen for vi till Färila och plockade upp lite småfolk (Krille, Jenny och Maya) och sen åkte vi hem. Sen fick jag världens beslutsångest om jag skulle åka tillbaks ner till Ljusdal eller inte, till slut stannade jag hemma ändå. Nu ångrar jag mig lite, hade varit jävligt kul att gå ut på krogen men det är ju bra att spara pengar också.. Så denna kväll tänker jag tillbringa tillsammans med pöjkan och lite bärs, eller en film. Eller kanske både och :) yeah, sicket röj.

Nu sitter jag och kikar på en ny mobil, min blev ju stulen i somras och har lånat en av Markus sen dess men tror att han vill ha tillbaks den snart :p Funderar på en Sony Ericsson W660i (se bild), verkar bra och prisvärd. Har inga större krav på mobil, vill bara att det ska vara en walkman eftersom min mp3 så lägligt gått sönder.




Finns även i vitt, men det blir nog en svart eller en röd. Vilken var snyggast? :)


vikarie

På tisdag nästa vecka ska jag vikariera som franskalärare på Färila Skola! Herregud, har fan inte läst nån franska på ett år. Känns som att jag inte kan ett piss, men jag lär ju kunna mer än högstadieeleverna i alla fall (får man ju hoppas..) Får se hur det går, men känns rätt spännande :) Om inte annat kan jag ju berätta om mina frankrikeresor och hur det är att gå på gymnasiet, för det lär ju både dom och jag tycka är roligare :)



road of fascination

Är hemma in das Kårböle, o fan va skönt det är med ett internet som fungerar!

Drog nyss igång en tvättmaskin o såg att vi hade oparfymerat sköljmedel, wtf?! Om man nu ska ha sköljmedel köper man väl nåt som luktar gott, eller? Haha.

Igår hittade jag ett gammalt block från när jag var en sisådär 13-14 år. Det var typ som en dagbok där jag hade skrivit om allt som hände i mitt liv kring den tiden. Det var riktigt kul att sitta o läsa, en hel del minnen kom tillbaks. Men tänk om jag skulle skriva som jag skrev i det blocket, här på bloggen. Egentligen har jag en massa som jag skulle vilja skriva om, men som kanske är lite för personliga. Får nog ta och köpa ett nytt block i stället :)

schizophrenic psycho

Har lekt med Elin och Keijzer idag, varit på Finess och fikat o kikat runt lite på Ljusdal. Sen åkte mannen hem och jag och Elin fortsatte hänga hemma hos mig. Imorrn bär det av till Kårböle en sväng för att hämta bilen, men stannar nog kvar över natten i alla fall. Ska låna bilen över fredan med anledning av intervjun som jag ska på :) Åker alltså tillbaks till Kårböle igen på fredag eftermiddag/kväll.

Vad händer i helgen då? Jag är rätt sugen på utgång på fredag men har inget bestämt. På lördag ska jag i alla fall till Elin på lite kalas för hon fyller år nästa vecka :) Har hittat en liten grej här hemma som hon ska få, inget speciellt men jag tror att hon blir glad :)

Nästa helg drar antagligen jag och min vapendragare Ante ner till Täby/Stockholm på en liten visit. Ska hälsa på Lisa såklart och även Martin som jag nog inte har träffat på två år (!). Ska bli skitkul!

Nu ska jag diska och sen blir det sängen! Godnatt folket!


Varför får man aldrig det man vill ha, men alltid det man inte vill ha..?

throw ourselves against the wall

Fick ett samtal idag som gjorde mig rätt glad, det handlade om ett eventuellt jobb (ett annat den här gången). Ska i alla fall på intervju på fredag :) Får se hur det går!

Mitt internet kukar ur lite då och då, därför har det inte blivit nån uppdatering dom senaste dagarna. Nu fungerar det helt plötsligt så då läre man ju passa på! Har i alla fall haft en bra helg, jobbade på lördan och sen blev det utgång. Blev stadt för första gången sen studenten! Var helt ok men har kommit på att jag gillar järnvägs bättre :)

Ikväll degar jag hemma i lägenheten, har försökt sätta upp mitt "rfsu-tyg" på väggen. Tror dock att man behöver vara minst två stycken för att det ska bli bra. Elin var här i fredags och städade och donade på, flyttade nån hylla och sådär. Så nu har jag en vägg som är helt tom och ensam, det är där tyget kommer in i bilden. Måste ju fylla ut lite :)

Fan vilket svammel det blev i det här inlägget. jaja, jag bjuder på en bild så det blir lite roligare.



Urkult '07, good times :)


RSS 2.0