braaak

Idag har jag varit iväg och fått min tredje och sista twinrixspruta hos mami på hennes jobb, skönt att ha det gjort! Nu sitter jag här och fördriver tid innan det är dags att börja laga mat och sedan åka ner till Ljusdal. I morgon blir det jobb i charken 8-18.15, mycket bra och välbehövligt :) Vad som händer i helgen återstår att se. Har lite lösa planer men är lite osäker på om jag redan har bestämt nåt med någon. Måste ringa och höra vad det är som gäller :)

Gårdagen tillbringades med bästa Marie, satan va kul det var att träffa henne igen! Vi "gjorde Ljusdal", käkade lunch och handlade lite skit. Träffade även Martini en sväng, lika roligt det med :) Hon ska komma till mig ikväll, det ser jag fram emot! Hon ska ut och resa snart, bland annat till Thailand. Skapligt jävla avundsjuk jag är alltså! Och Elin är ute i Europa och reser just nu, JAG VILL OCKSÅ! Men jag tänker försöka hitta ett jobb, spara ännu mer pengar och sedan dra iväg. Helst 3-6 månader, så det fattas ju en del i reskassan om man säger så ;) Men det är bra att ha drömmar, planer och mål!

Nu blir det lite matlagning, ska slå på stort med ugnsfalu och mos. Jippie!

Ciao!

snurr

Som vanligt dålig uppdatering här, men skitsamma!

Hade i alla fall några underbara dagar i Gävle med brudan'! Shopping, mys, massa götta, fest och ASGARV 24/7! Så jävla värt! Roligast var helt klart när vi avslutade vår festkväll med ett stopp på korvmojjen, sju fulla och glada tjejer som var drygast i stan ;) fan vad vi höll på alltså, men kul var de och vi var enbart trevliga och glada och bjöd på många skratt, haha :)

Nu är det söndag igen och denna helg har tillbringats i byn. Kräftskiva stod på schemat igår, riktiga kårböle-flodkräftor som fiskats upp av la familia. Helt klart mycket godare än köpkräftor som enligt min mening suger - dom är hårda, smakar nada och har knappt nå kött alls. Nä, tacka vet jag våra egna :) I vilket fall så hade vi det riktigt trevligt och maten var bäst! Efter flera timmars ätande drog vi (moi, Fjante och Cääärouw) bort till Markus på lite fest. Har väl varit med om roligare, men det funkade! Dom där festerna var mycket roligare för sådär 5-6-7 år sedan, men det är väl inte så konstigt heller. Då var man yngre och det var mer folk, nya som gamla bekanskaper. Nu känner man ju alla och det är inte lika spännande längre. Men jag älskar folket här uppe och vi har för det mesta riktigt kul, igår var det dock lite segt..

Idag har det varit väldigt lugnt, har hjälpt Markus att städa, lekt med Ante och tittat på Molarins bebisgrisar (8 pyttesmå kultingar!). I morgon bär det av neråt igen, ska kika förbi arbetsförmedlingen hade jag tänkt. Måste dock tillbaks till Kårböle igen på tisdag kväll för på onsdag ska jag till mamma och få min sista twinrixspruta. Men det blir en blixtvisit i byn för på torsdag ska jag jobba så då måste jag tillbaks till Ljusdal igen på onsdagkväll. Vilket jäkla rännande det blir alltså, och inte har jag någon bil heller så jag måste åka buss. Men man är ju liksom van vid det här laget :p

Nu ska jag inta framstupa soffläge innan det blir dags för sängen. Ha de gott folket!

morning

Är helt död. Var uppe till typ två och klev upp åtta, det är definitivt för lite sömn för mig! Ska åka med bussen ner till Ljusdal nu kl. 9, kommer somna på direkten..

Nu sitter jag och käkar frukost, fil med hemmagjord svartvinbärssylt och müsli och delikatessknäcke med skinka. GÖTT! Ser ut att vara riktigt fint väder idag, men det blåser nog en del.

Har tvättid 12, sen vet jag inte vad jag ska göra idag. Försöka få till en dejt med Elin kanske? Hon drar ju nu i veckan och eftersom jag ska till Gävle ikväll kommer jag inte hinna träffa henne annars. Hmm..

Spretigt, men va fan. Nu ska jag borsta tänderna och sen släpa mig upp till busshållsplatsen. Hörs!

RSS 2.0