Men bara om min älskade väntar.

Jag har världens underbaraste pojkvän. Fråga vem som helst, dom kommer säga att han är bäst ^^
Vi har snart varit tillsammans i ett år (om mindre än två veckor närmare bestämt) och jag är fortfarande nykär, fortfarande helt upp över öronen förälskad i den här killen. Han får mig att må hur bra som helst, han gör mig lycklig. Med honom svävar jag på små rosa moln, varje dag. Han tänker på alla dom här småsakerna som får en att bli glad, så gör han dom för mig. Jag vet ingen som är så otroligt underbar som honom, jag tror inte att det finns nån. Jag kan inte beskriva med ord hur mycket han betyder för mig. Han är mitt allt <3 
 
Så jävla kär!


Vit med sol.

Jag var ju utomlands förra veckan och blev rätt så  brun. Men nu är det ju nästan borta! Här har man legat och pressat och nu är man nästan lika blek igen (är inte riktigt där än, men snart). Måste börja sola solarium eller nåt så brännan stannar kvar tills i sommar :)



Rihanna ft. Jay Z - Umbrella är så grymt bra! Lyssnade på den hela tiden på Cypern, så jävla bra! Mmm ^^


Snart kommer gofisen :) Längtar efter honom, han är bäst!
Henrik Eriksson is the shit :D



Fruktplanka.

Är hemma från Cypern igen, har haft det helt underbart med sol, bad, god mat och dryck :) Men det är rätt skönt ändå att komma hem igen, speciellt att komma hem till hjärtat mitt <3

Mamma fyllde 50 igår så imorrn blir det fest. Eller fest och fest, snarare middag för släkten. Blir nog rätt kul, roligt att träffa lite folk som man inte sett på ett tag i alla fall.

Henke har seriepremiär imorrn mot Ramsjö. Vill åka och kolla men måste stanna hemma för att hjälpa till med allt. Får åka på nästa match istället :)


Imorrnkväll kommer älsklingen hit :) Han är underbarast <3

RSS 2.0