14 dagar till Paris ^^

Har nu vart här i snart tva veckor! Tiden har gatt väldigt fort, vilket känns bra:) Nästa vecka kommer det bo nästan 200 pers här sa da blir det mycket jobb! Men da gar nog tiden ännu fortare! Den här veckan har det vart skitlite folk här sa det är lite trök! Jobbade ensam i baren igarkväll för första gangen! Det gick bra, men sa var det nästan inge folk heller sa:) Om fjorton dagar drar vi till Paris! Det ska bli riktigt rööj! Sen om 16 dagar kommer jag hem:) Längtar efter min gofis!

Är fortfarande förkyld! Just nu är alla sjuka sa det gör inte sa mycket att man själv är sjuk :)

Ikväll jobbar jag ensam i baren igen, börjar 17.30 och stänger kring 23.00. Men Luzzan sitter me mig sa det är bra, annars hade det blivit lite segt!

Saknar Henrik! Det känns som det var en evighet sen jag träffade honom sist! Längtar som fan tills den 16de, fan va vi ska kramas da ;) Han är bäst! <3

Nä nu ska jag ta och vara lite social!

Lite bilder :)

                         
            Utekväll                           Michelle, jag o Luzzan                             i baren ^^

Shopping :)

Idag var vi in till Grenoble för att shoppa lite, men sa fick vi höra att det skulle va värsta rean imorrn sa da väntade vi med shoppingen tills imorrn istället :) Hittade i alla fall rätt mycket fina grejer som jag nog ska köpa imorrn :) Det har varit skitlite folk i baren ikväll, men jag tror att Luzzan tycker det är skönt! :) Skulle jag tycka i alla fall! Jag hoppas pa lite folk när jag ska jobba! Ska ju jobba ensam i baren fre-sön! Lite gruvsamt med det kommer nog att ga bra!

Igar roade vi oss med att försöka lära Julia lite svenska! Det var hur kul som helst, hon lät precis som värsta sthlmsbruden  :P

Sa vad ska man köpa till familjen och Hank? Men jag hittar nog nat imorrn, annars blire nat litet eiffeltorn fran Paris istället! ^^ hehe!

Är sa grymt täppt i näsan och känner mig riktigt risig! Jag har gatt förbi "ont i halsen stadiet" och är nu i "snorig sa in i helvete stadiet"! Ska nog ga och lägga mig snart sa jag kanske kan sova bort skiten! Vi ska upp hur tidigt som helst imorrn ocksa p.g.a. rean sa det är väl lika bra att lägga sig!

Henrik <3 Kristin = lovelovelove <3

// Peace out!

Yeah !

Ikväll jobbade Luzzan och jag var ledig, men jag hade inte sa mycket för mig sa jag har hängt i baren med henne hela kvällen :) Det var inte sa mycket folk, men det gjorde ingenting! Vi hade kul ända! Hon jobbar man-tors och jag jobbar tors-sön, jävligt sugigt att inte vara lediga tillsammans men det far funka!

Igar lag vi vid en pool och solade och badade, det var riktigt skönt! Det har varit sa grymt varmt här sa det var skönt att ta sig ett dopp och svalka av sig lite :) Idag var det däremot inte sa fint väder, men det gjorde inget!

Imorrn ska vi aka in till Grenoble för att shoppa lite :) sa ska jag köpa vykort! Har lovat mamma att jag skulle skicka till morfar, farmor, mina mostrar, min faster och familjen. Sa ska jag självklart skicka till min älskling ocksa! :)

Träffade en svensk tjej fran Söderhamn idag. Hon hade varit här pa samma grej som oss för tva ar sen och nu var hon tillbaks och jobbade pa ett annat vandrarhem. Hon tipsade oss om lite resmal :) far se hur det blir med det..

Saknar Henke! Det är jättetomt att vara utan han! Men nu är det bara tre veckor kvar, sen kommer jag hem! Längtar! Han är mitt allt och jag älskar honom mest! Lovelovelove <3

Barhäng ^^

Igar var det midsommar, men eftersom jag är i Frankrike sa blev det inte mycket till firande.. Vi slutade jobba kring kl. 20 sen var vi mest utomhus och i baren tillsammans med hur mycket folk som helst fran en massa olika länder :) Ikväll jobbar jag och Luzzan är ledig, vet inte vad som händer sen. Vi kanske drar in till stan och gar ut eller nat :)

Jag saknar Henke hur mycket som helst! Det är sa jävla tomt utan han.. Men nu är det bara tre veckor kvar, sen Paris, sen hem! Längtar som bara den! Henrik är det bästa jag har, han är helt otroligt underbar! Henke is the shit ^^

Une fête de la musique ^^

Har jobbat i köket ikväll, de va rätt kul och gick bra:) Snart ska vi aka iväg ner till Grenoble, ska pa nan slags musikfestival :) Kan nog bli rööj! Fyllde ju 18 i tisdags, kändes lite konstigt  utan familjen och Henke, men det funka. Ska fira pa riktigt när jag kommer hem istället! Köpte i alla fall min första öl nere i varan bar, kändes ganska coolt :) hehe.. Behövde inte visa leg eller nat, fast dom är väl inte sa noga me sant här kanske :)

Kristin saknar sin Henrik som bara fan! Hon längtar tills mandagen den 16 juli! Da blir det kramkalas! :) Finns ingen bättre än Henrik Eriksson, han är helt enkelt bäst!

Grenoble maste vara en av världens vackraste platser, det är stora berg överallt; vart man än tittar! Igar lag vi och solade vid en sjö hela dagen, det kändes rätt ballt att kunna se berg med snö pa när man badade :) Nä nu ska jag börja göra mig iordning inför kvällen! skriver mer nagon annan dag!

Pusspuss!

France!

Är i Frankrike :) Har sa mycket att skriva om, men vet inte var jag ska borja.. Därfor skriver jag inte om sa mycket! Kom fram i sondagskväll kring midnatt. Delar rum med en tjej fran Honduras, Michelle. Luzzan delar ocksa rum med en tjej fran Honduras, Julia. Allt är toppen här! Vi har soft schema (jobbar nästan aldrig med andra ord), alla är trevliga och franskan gar helt ok! Tror nog att tiden här kommer ga fort, och det är bra for jag saknar min älskling sa grymt mycket! Kommer nog att skriva mer framover for en av tjejerna har dator pa rummet:) Sa, talk to you later!

Au revoir!


Nerver.

Gruvar mig inför frankrikeresan. Det går i vågor, och just nu är dom rätt så stora :P Vet inte riktigt vad jag gruvar mig inför egentligen. Mest är det nog för att säga hejdå till Henke och att jag kommer sakna han så jävla mycket. Men jag vet ju att han är kvar hemma och väntar på mig så jag fattar inte riktigt varför det känns så jobbigt.. Men jag tror nog att så fort jag har kommit iväg så går det bra. Men just nu så känns det lite gruvsamt och nervöst.. Har inte direkt varit så nervös innan, det har kommit nu ikväll. Hmm.. Måste tänka på allt roligt och bra istället! Allt kommer ju att bli helt suveränt, det enda minuset är ju att jag kommer sakna Henke, men annars är det ju inget. Nog för att vara utan han kommer va skitjobbigt! men det kommer ju säkert att bli hur kul som helst :) Fast just nu känns det lite jobbigt..

Har i alla fall packat färdigt allting, va hemma i Kårböle hela dan och tvättat allt. Nu är jag hos Henke i Fäla, vi har vart och snurrat runt i Ljusdal å så ikväll. Nu sitter vi och gör mest ingenting. Jag vill inte lägga mig än, vill att imorgon ska komma så sent som möjligt.. Fast fan va jag är trött!

Här kommer nåt rööjigt: om 4 dagar fyller jag 18 ^^ så det är bäst för er att ni skickar grattis-sms på tisdag :P höh.

ska försöka skriva i bloggen från France, förhoppningsvis har vandrarhemmet nån dator, men annars så finns det nog nåt internetcafé i stan :P

Tjarrå!

Universalplåster.

Har varit och handlat det som fattades i min packning idag. Köpt resväska, minneskort till kameran, hygienartiklar å lite smått å gott på apoteket. Så nu är de mesta kirrat tills min avresa! Gruvar mig inte lika mycklet idag.. Hoppas att jag gruvar mig mindre för varje dag som går :)

Är i Fäla nu hos prutten, vi ska gå och lägga oss snart för han börjar jobba kl. 06.00. Själv så ska jag åka till Ljusdal och träffa Carro imorrn, vi ska fika ^^

Nu ska jag gå och duscha och gosa me min älsk! puss hej!


Borta med vinden.

På söndag åker jag iväg till Frankrike, ska vara där i en månad. Utlandspraktik. Jag och Luzzan ska bo och jobba på ett vandrarhem i Grenoble (syd-östra Frankrike vid alperna ungefär). Vi kommer jobba ca. 6 timmar varje dag och så kommer vi att vara lediga på helgerna så då blir de bus ^^ Har inte riktigt fått kläm på vad det är vi ska göra men det visar sig :) Förhoppningsvis kommer jag att lära mig mycket franska! Och de är väl det som är meningen med det hela.. :) Vi får mat, resa, logi och fickpengar + en helg i Paris, helt gratis :) vilket lyx!

Vi kommer hem igen den 16 juli. Jag kommer att missa cruisingen, min födelsedag (fyller den 19 juni, åker den 17), fönefotbollen å kanske nåt mer.. Kommer inte riktigt ihåg just nu:) Men det är inte så viktiga saker.

Gruvar mig ganska rejält, speciellt för att säga hejdå till Henke på lördag.. uscha, kommer börja sura! Kommer sakna han så jävla mycket! Fan, en månad.. De är ganska länge.. Fast ändå, en månad av ett år eller av ens liv, vad är det? å det kommer ju att bli kul, de kommer bli världens äventyr och erfarenhet! riktigt rööj kommer det att bli :D det känns nog bättre när jag väl kommer fram, bara jag satt mig på flyget är de lugnt!

Men de kommer att bli tomt utan min Henke, de är då säkert de! Han är bäst! <3

Solsken i blick ^^

Jag tycker om när det blir varmt, när allt blir grönt och allt sprakar i olika färger. När man kan springa barfota i gräset och hjula, slänga sig i sjön för att svalka sig när det är så hett, hett. Ligga på en brygga och höra hur vattnet skvaplar. Cykla så fort att håret blåser åt alla håll, dunka musik i bilen med rutorna nere. Ramla omkull med vita kläder och få gräsfläckar på knäna (och rumpan). Känna lukten av varm asfalt och ligga i hängmattan och läsa en god bok. Grillfester med kompisarna och heta natt-näck-bad. Vara så sprudlande kär som jag är och kramas hur mycket man vill. Sommaren är bäst ^^    




Dunktisdag.

Nu var det ett tag sen jag skrev.. Kan bero på att jag inte vart hemma så mycket, och så var jag ju på spa förr helgen också ^^ Vi firade vår ettårsdag i Mora på "Mora Hotell" inkl. spa. Vilket lyx..! Det var precis sådär som man föreställer sig att det ska vara. Fantastisk mat, sjukt skön spabehandling, mysigt hotellrum m.m. Det var helt otroligt underbart! Jag hade aldrig kommit på idéen att åka iväg på något dylikt, men min Henke, han kommer på sådana saker han ^^ Vilken romantiker ;)

En vecka kvar nu.. Treorna har bal ikväll och nedräkningen har börjat. Party hela veckan lång, eller nåt sånt :) Blir nog rätt lugn på fredag iaf, får se vad som händer. Jag och Henke åkte till Järvsö i eftermiddags för att kolla på treorna när dom anlände till balen i sina snygga bilar och stylade till tusen. Alla var hur fina som helst och man börjar längta lite smått tills nästa år! Paarty ^^

RSS 2.0