kväll

Brännbollsturneringen gick som väntat inge vidare, men vi var lika glada ändå :) Åker ju inte dit för att vinna direkt, utan för att ha roligt vilket vi hade! Men fan va varmt de va, stekande sol och helt vindstilla. Så man kan säga att det va rätt jobbigt att spela :p

Nu har vi haft helt underbart väder i flera dagar, därav torkan i bloggen. Har spenderat dagarna i Osen där jag har solat o badat med folket här uppe. Så grymt härligt :) Men idag var jag faktiskt till Ljusdal en sväng, drog på bio tillsammans med Lisa, Elin och Jenny. Vi såg Sex and the city som var kanon :)

Nu sitter jag bara här hemma och degar, känner mig rätt trött och seg. Det tar fan kål på en att vara ute hela dagarna i denna värme, men man ska inte klaga :) Är ledig nu tills fredag så jobbar jag hela helgen, hoppas att vädret håller i sig tills dess!

Nu blir det nog snart sängen för min del. Godnatt folket!

de börjar närma sig

Brännbollsturneringen i Krogen i helgen! Fixade typ ihop ett lag igår, så de är ju bra de iaf :p Men har vi tränat nåt? Njae.. Va ner på IP igår och slog lite bollar och då träffade då allihop, men kommer vi göra de på lördag? Knappast :p Förra året kom vi dock tvåa i gruppen, vi vann tre av fyra matcher vilket aldrig har hänt förr! Egentligen är vi rätt kass, men så tränar vi aldrig heller. Nu vet vi inte ens vilka alla i laget är, men det blir säkert bra :)

Idag är det fint väder igen och faktiskt papis födelsedag. Men, han verkar inte va hemma så får han väl lite skönsång senare istället då :p

O just ja, dra på Nore ikväll vettja för då blir de partaj!

life is a highway

Härligt väder idag! Kom hem kring fyra i morse så lära ju jag o Lisa ligga o snacka ett tag också, så somnade nog inte förrän kring halv fem-fem nånting. Sov alltså rätt länge idag så jag missade många fina timmar utomhus, men vafan, är ju ledig :p

Funderar på att dra upp till stugan me lite folk och mysa, grilla, öla, fiska o bada. Vore jäkligt nice :) Men, det blir säkert inte av. Vi är rätt sega när det kommer till att få tummen ur och hitta på nåt :p Men det vore fan skönt att dra iväg en sväng, känner att jag måste bort från den här byn. Har nog varit hemma för länge nu..



I'm goin' where the water tastes like wine

Allt var topp bara för några veckor sen men nu känns det som det har vänt, tänk vad allt kan förändras på kort tid. Jag tänker för mycket.. Äh, skiter i't.

Jag är ledig hela den här veckan + fyra dagar nästa vecka, har inte varit ledig nåt än i sommar så det känns jävligt skönt! Vet inte vad jag ska göra under min "semester" men ska väl ta och försöka hitta på nåt. Så är de nån som är sugen på att göra nåt är det bara att höra av sig :) Har i alla fall fått ett nytt sim-kort med samma gamla nummer som förr så nu är det bara att ringa igen:)





Canned Heat - Going up the country <3 Kårbölesommar '08


helvete

Fan vilken jävla helg. Har haft två skithelger på rad nu, ska nog fan sluta festa för det slutar alltid med att det blir nå tok. Jag va arg hela förra veckan på grund av den helgen och nu kommer jag må piss denna vecka också.. När ska folk börja bete sig som folk? Herregud..

kass

Har jobbat hela veckan + att mitt internet inte riktigt fungerat, därav den kassa uppdateringen. Jobbar även imorrn och på lördag, men sen är jag ledig en hel vecka :) Min första lediga vecka sen påsklovet typ, så det känns skönt!

Så va händer då? Inte så mycket, håller på att försöka spärra mitt sim-kort och beställa ett nytt men det går trögt. Halebop är lite sega, men förhoppningsvis fixar det sig snart! Skulle ju va skönt att få tillbaks mitt nummer och köpa en ny mobil.  Har i alla fall fått ett nytt bankomatkort och papper som jag ska skicka in så jag får ett nytt körkort (de är i Kårböle dock..)

På lördag är det den årliga fönefotbollen, vilket jag tänkte gå på. Men, regnar det vettefan om jag är så sugen. Tänker ha noll förväntningar på denna helg eftersom jag såg fram emot förra helgen så mycket och den va bara skit. Det får bli som det blir helt enkelt!

Nu ska jag kolla klart på sex and the city och sen blir det sängen! Imorrn jobbar jag över 10 timmar så det är bäst att lägga sig snart :p Godnatt!

skit

Min väska blev snodd i helgen och i den hade jag bland annat mobil, bankomatkort, körkort och alla nycklar. Känns förjävligt! Vi va på fest/dans i Känne och spenderade största delen av kvällen/natten vid alla husvagnar och min väska låg i en av husvagnarna som vi hade. Då är det alltså nån som gått in i husvagnen och snott den, de snodde också två mobiler från Jonas. Fan alltså. Okej om dom bara hade snott min mobil men att ta hela väskan.. Blir så jävla arg! Visst, allt går att fixa men det blir så krångligt. Läre ju byta lås o grejer också eftersom mitt körkort också fanns med, så då kan dom ju kolla upp vart jag bor.

Så nu är jag utan mobil, men har fått låna sim-kort och mobil från Markus så det känns ju bra i alla fall. Så försöker ni nå mig på mitt nummer så funkar de inte, men ska beställa ett sim-kort med samma nummer som förr.

Värdelöst.. O jag hade inte ens kul där på kvällen så då känns de ännu mer kasst. Jaja, sånt som händer men det är ju sjukt att folk går in i andras husvagnar o tar grejer. Fy fan för såna människor!


tjoflöjt!

Fan va jag är dåligt på att skriva blogg men känner att jag inte har nåt vettigt att skriva.

Jobbade idag 11-18 och jobbar likadant imorrn. Sköna dagar :) Ikväll har jag inte gjort mycket alls, största bedriften var väl att jag äntligen tog mig an disken. Skulle egentligen behöva städa hela lägenheten men jag kom bara till diskningen :p har planerat att jag ska städa på min lediga dag nästa vecka, så jag får hålla ut tills dess.

Nu längtar jag övermycket till helgen, kommer bli sånt rööj! Ska på logdans i Känne, vilket kanske inte låter speciellt kul men jag tror att det kommer bli askalas! Det är folk där i alla åldrar och det går till och med bussar både dit och hem från Ljusdal, Sveg och Ånge. Kommer va flera hundra pers där, mitt ute i skogen. De ni!

Förövrigt är jag jättetrött och tänker slänga mig i säng nu. Har tur som inte börjar jobba förrän 11 imorrn, en av mina vänner hade ställt klockan på 02.15 p.g.a. jobb. Oh my! Så man ska inte klaga :)

Godnatt!

godnatt

Ikväll har Elin varit här och kikat på film, vi hyrde Saw 4. Den va som de andra tre, rätt äcklig med andra ord. Så slutar den såklart med en massa frågetecken, sjukt irriterande :p

Fan, börjar klockan sju imorrn så det är nog dags att hoppa i säng. Det enda positiva med att börja tidigt är att man får sluta tidigt, slutar klockan tre :) Så ska jag jobba ute på golvet också, vilket är skönare än att sitta i kassan. Känns som en helt ok jobbdag!

Nä, nu väntar sängen. Godnatt!


hemma

Sitter här på min fjärde lediga dag o gör ingenting. Jobbar mån-fre nu till veckan, känns lite drygt. Men är ju ledig till helgen igen :)

Åkte hem till Kårböle i onsdagskväll och har varit här sen dess. Har tagit det lugnt mest hela tiden men festade iaf i fredags i Laforsen och till min stora lycka kom Marie, Jonas och Jon dit :) Känns som det var år och dar sen jag träffade Marie sist så det va skitkul att dom kom och jag hade en kanonkväll :)

Igår var jag aptrött så då bestämde jag mig för en nykter kväll. Hamnade hos Elin där vi kikade på film, käkade chirre och pratade en massa. Mys!

Så va händer idag? Ingenting antagligen. Ska dra tillbaks ner till Ljusdal ikväll eftersom jag börjar klockan sju (!) imorrnbitti och det innebär väl också en tidig kväll. Nån kanske vill hyra en film med mig så de blir lite roligare iaf :p

Nu ska jag försöka få tummen ur och göra nåt. Ciao!


skitrubrik

Fick tillbaks mobilen igår och fan va skönt de kändes :)

Idag har jag jobbat 8.30-15.00, riktigt kanonpass! Skönt att ha kvällen fri så man hinner göra nåt. Imorrn tänker jag åka tillbaks hem till Kårböle efter att jag slutat jobba och blir antagligen kvar där tills på söndag. Känns jävligt nice att va ledig i fyra dagar! Har ingen aning om vad som händer i helgen, men det blir säkert partaj som vanligt ;p Ska i alla fall gardera mig med dricka just in case :)

Ikväll tänker jag dega som bara den, funderar på att pallra mig ner på prix o köpa nåt gott o sen lägga mig i sängen med en film :) Ha en bra kväll folket! Ciao.

RSS 2.0