Derivator

Matteprov imorrn i matte C, känns inge vidare om jag ska vara ärlig. Ska till Carro ikväll o plugga lite och förhoppningsvis känns det bättre efter det. Men Carro kan väldigt mycket så jag hoppas att hon kan förklara en hel del för mig :)

Idag har det varit väldigt fint väder här, hoppas att det får fortsätta vara det! Man blir så deprimerad när man stiger upp på morgonen, kikar ut genom fönstret och ser att det är alldeles grått ute. Men med tanke på hur tiden bara rusar iväg så sitter vi snart där på bryggan och svalkar fötterna i sjön. Längtar!

Nä, nu ska jag plocka ihop lite och sen kila iväg till fröken Åkesson. Ha en bra kväll!


image42

Jueves

Riktigt fint väder ute idag, härligt! Men som vanligt kommer det väl antagligen slå om till eftermiddagen och bli mulet, kallt o blött igen.

Idag har jag två lektioner, engelska och filosofi. Jag börjar 10.30 o slutar 14.30, skönt de :)

Jag vill ha nya skor! Som det är nu har jag bara tunna, trasiga tygskor och varma vinterskor. Behöver ett par som är mittimellan, t.ex. ett par nike med lite högre skaft. Jag måste fan åka till Gävle, Hudik eller Sundsvall på lovet o kika lite. Vanlig shopping lockar sådär (hatar att gå runt i affärer och prova en massa = drygt o jobbigt) men skoshopping, det är grejer de! Älskar skor och blir alltid lika lycklig när jag kommer hem med ett nytt par. (Detta händer dock inte så ofta med tanke på min ekonomi.)

Nu ska jag käka frulle. Ha en bra dag folks!


Irriterande

På senare tid har det börjat stinka rök i mitt trapphus, det stinker så pass mycket att det luktar in i min lägenhet. Jag tycker fan att man kan ta sin cigg utomhus, för som det känns på lukten verkar det som om dom står inomhus å röker. Nyss när jag var ut i tvättstugan stank det rök även där + att det var en massa blöta, skitiga fotspår över hela golvet. Vafan, man ska väl städa efter sig när man varit där? Eller?!  Jävligt irriterande i alla fall!

Så märkte jag nyss att jag nog måste diska lite. Nån som vill komma hit o göra mig glad med en liten vänlig handling? :)


Klantarsle

Jag tappade min mobil idag, men märkte inte att den var borta förrän det ringde på Carros mobil från mitt nummer. En lärare hade hittat den och på nå vis kommit fram till att det var min mobil o ringt till Carro. Skumt. Tur att han hittat den i alla fall, vet inte vad jag skulle ha gjort annars! Senare på dan glömde jag min jacka i ett klassrum, men kom på det ganska snabbt. Är lite vimsig idag tror jag!

Ikväll är det Grey's Anatomy, yes :) Ska tvätta o plugga matte ikväll också, jag är så duktig! Har matteprov på fredag, känns inge vidare. Fan om jag inte klarar det, då blir det jobbigt.. Ska plugga hela kvällen ikväll och hela kvällen imorrn!

På fredag är det tydligen väldigt billigt på jvgs har jag hört (29:- i baren.) Man kanske ska dit o svira lite? Nån som vill hänka? :)

Wow.

Tisdagkväll, snart onsdag och sen rinner det bara iväg så är det helg igen! Veckorna går så fort, man hinner inte med. Om exakt hundra dagar tar jag studenten. Tänk, studenten! Jag tyckte jag nyss flyttade till Ljusdal och började gymnasiet, men nu är det snart tre år sen. Snart måste man hoppa ur boet och prova sina vingar, helt ensam. Lite läskigt att man snart måste bli "vuxen". Vad ska man göra efter studenten egentligen? Jag har några planer, men man vet ju inte hur det kommer bli. Scary.

Blåsväder

I morse var det jättefint väder men senare på dan började det blåsa så in i helvete, rena stormen! Fy, det tycker vi inte om! Ge mig riktig vår nu tack!

Skola idag. Hade engelska o religion b, så gick jag en sväng på extramatte också eftersom jag har matteprov på fredag. Har åkt bil med Rickard idag också, han tog körkort förra veckan. Det kändes rätt konstigt att åka med han, lite olagligt sådär :p Men han är jätteduktig på att köra, han har ju haft epa förut också så..

Ikväll blir det plugg. Ska beskriva hur man hoppar hopprep, steg för steg. Det låter lätt som en plätt, men det är svårare än vad man tror att beskriva något så självklart.

Måndagar är tråkiga.

Tanzania

Igår va jag hem till Joels familj för att hämta några filmer. Hur som helst så pratade vi om Joel o hur han har det i Tanzania, så ringde hans pappa till honom o jag fick också prata :) Han har det hur bra som helst och vill inte åka hem! Avundas honom, jag vill också dra i väg sådär! Fan vilket äventyr!

Idag är det årets hittils finaste dag som det känns; klarblå himmel, sol och några plusgrader. O jag ska va inne o jobba hela dan, weeihoo!

Oh Happy Day

Jobbade idag mellan 10-17, va helt okej. Det var mindre folk än vad jag trodde att det skulle va, så det var skönt (fast nog var det en hel del, men ändå.)

Igår sa min mamma: "stockholmare är som fiskmåsar, dom skriker och skräpar ned". Jo, efter dagar som denna vet man att det stämmer. (Gäller inte alla stockholmare jag träffat idag, men de flesta.) "Vi beställde före dom, vart är våran mat? HAR NI GLÖMT BORT OSS?! Hur kan ni sälja sån här skit?! DET ÄR UPPRÖRANDE! Min köttbit är rå." Ja, vad ska man säga? Folk fattar inte att en dagens rätt går fortare än à la carte, att det är en vägkrog och inte en femstjärnig restaurang och inte heller att det är rödbetor i "biff à la Lindström", därav det "röda" i biffen. JÄVLA PUCKON! Sen "hämnas" dom genom att svina ner hela bordet och lämna allt kvar, i stället för att ställa brickan i brickstället. Inte konstigt att saker tar längre tid när man måste lägga ned en massa extra arbete på att städa upp efter lata fjällresenärer. Allt detta plus sju timmars springande fram och tillbaks = ont i fötter och ben, och en medarbetare som gör min dag fulländad med idogt skämtande om sex och invandrare. O vet ni vad? Jag kommer att ha en lika underbar dag i morgon! I couldn't be happier.

Oh ja, jag älskar livet som servitris.


Boring

Jag har så otroligt tråkigt. Alla har gått och lagt sig och här sitter jag, alldeles ensam. Det här går ju inte, måste nog lägga mig snart jag med! Funderar på att lägga mig o kika på ett Prison Break-avsnitt, så kan man sova gott sen ;) Hehe..

Idag har jag åkt runt o lämnat ut lite "cv:n", får se vart det leder. Måste ju slänga ut lite krokar o se om man får nåt napp! Som jag nämnt tidigare måste jag ha skaffat mig något slags jobb (eller veta att jag kommer ha ett i alla fall över sommarn') innan april. För har jag inget jobb då ska vi säga upp lägenheten, o det vill vi ju inte!

Apropå jobb, ska ju jobba imorrn. Jag gruvar mig, vill verkligen inte jobba där. Men som det känns nu blir det bara denna helg och inge mer. Men vem vet, det kanske inte är så farligt som jag föreställer mig. (Har ju faktiskt jobbat där förr så jag vet ju hur det är, men det kanske har förändrats?) Äsch, jag kan nog stå ut, i alla fall en helg :p (det är ju pengar, nog alldeles för lite, men ändå)

Jaja, nog om detta. Nu blir det sängen o Michael Scofield för min del ;)

GODNATT.

Viernes

Fredag igen. Fan va veckorna går fort! Men denna vecka ville jag fan inte ha helg på grund av piss-jobbet. Men det är lika bra att få det överstökat :p Pappa ringde igår och sa att jag fick bestämma vad vi ska käka imorrn, trerätters till och med! Jag tror att det är för att dom tycker synd om mig som ska jobba på äckel-pilis, haha. Jag kom bara på förrätt och efterrätt, varmrätten får dom bestämma.

Det är väldigt fint väder idag, helt sjukt att det är så här redan i februari! I vanliga fall brukar jag inte vilja ha vår förrän det är dags "på riktigt" men nu kan den lika gärna komma. Bara vintern får vara kvar tills efter påsk så är jag nöjd! Inge kul att sitta ute på en blöt is en långfreda!

Nu ska jag fanimej städa lägenheten, känns som att det är dags för de när man inte kan gå barfota utan att det fastnar en massa skit under fötterna :p

Trevlig helg folks!

Bränd

Jag är ganska duktig på det här med brännskador. Idag när jag lagade mat kokade jag vatten i vattenkokarn' och så brännde jag mig på ångan! Så nu har jag ett fint, litet rött märke på armen. Ibland är jag bara för kass! Men som jag brukar säga; "hellre ett brännmärke på armen än två brännblåsor i händerna" Haha :D

image40

En av mina förra brännskador.

Utan pengar är man körd.

Imorrn har jag bara en lektion och sen är det helg, skönt! Ska jobba lör-sön i helgen, vilket suger för jag hatar att jobba på det där stället. Slita som ett as för slavlön + en massa idioter till stockholmare som klagar och tror att dom är nåt. Nä, fy fan. Ska nog bara jobba den här helgen, sen får det fan va nog (säger jag nu ja, kommer säkert jobba där några helger till..)

Är i stort behov att ett riktigt extrajobb väldigt snart. Har inte jag skaffat mig ett jobb innan april måste vi säga upp lägenheten och jag måste flytta hem till mamma o pappa efter studenten. Å det känns fan inte som ett alternativ! Imorrn tänker jag åka runt till alla möjliga ställen här i Ljusdal å söka, så får vi se vad som händer. Skulle jag inte få nåt jobb läre jag fan åka till Norge eller nåt precis efter studenten, men det känns inte heller så kul. Jävla skitgrejer.

20 Februari

Älskade Grey's ikväll, yes :) Bästa serien, ligger snäppet före Prison Break :p 

Idag fyller min gofis 21, grattis till han! Har varit i Färila hela kvällen för käk o fika, mums! Har dock inte fixat nån present till han än, men har nåt riktigt bra på G ;) 

Måste ju gratta Joel också, som fyller 23 år idag! Men han är ju i Tanzania, så han får man ge en grattiskram när han kommer hem i stället.

Nu skulle jag egentligen ha behövt skriva klart psykologin, men i ren protest mot att det är så krångligt tänker jag inte ens försöka skriva klart det ikväll. Får säga till lärarn' imorrn hur det ligger till. Det är inte så lätt att svara på en massa frågor om sånt man inte ens pratat om på lektionerna. Har i och för sig ett häfte men info, men frågorna var fan svåra! Usch.

image39

Vad är det för en dag? Jo det är ingen vanlig dag, för det är Henkes födelsedag, hurra hurra hurra!


Sore Throat

Blev hemma idag ändå! Har ont i halsen o öronen, sug. Tänkte i alla fall plugga lite idag, få undan en del. Vore väldigt skönt! Har svenska-bokrecension och en massa i psykologi B som borde vara klart den här veckan. 
 
Ibland har jag verkligen noll självdiciplin. Jag vet att jag måste plugga, men i stället sitter jag och surfar runt på nätet i timmar. Jag går in på samma bloggar o läser flera gånger o går in på bdb för att se om det hänt nåt (vilket det aldrig har). Jag får fan ta o skärpa mig!

Nu hade det varit gott med en kaffe o en chokladboll, skulle ha gått till skolan ändå :)

Nu lämnar jag er för att jobba med "Transaktionell Analys". Fett rööj!

Krypa Till Kojs

Jag har känningar i halsen, inge bra!  Tydligen är det något som går, var och varannan går ju fan runt och snorar tycker ja! Men jag vill fan inte bli sjuk! Är det värre imorrn stannar jag hemma, missar inge speciellt i skolan ändå + att jag skulle behöva en "plugg-dag". Vi får se hur det blir.

Ikväll har jag pluggat lite psykologi och kikat på tv. Finns fan inget att se på måndagar, men har slötittat lite ändå :)

Förövrigt älskar jag "Timbaland Presents Shock Value", så jävla grym!

Nu tänker jag gå och lägga mig och sova, ska bli riktigt skönt :) My bed rocks!

Mat?

Den eviga frågan; vad blir det för mat? Jag hatar verkligen att komma på vad man ska käka vareviga dag, därför blir det ofta samma maträtt flera dagar i rad. Så har jag olika perioder också när jag käkar samma mat minst två gånger i veckan; tortellini-perioden, korv-perioden (korv o mackisar, korv o mos, korv o brunabönor, korv m. bröd, ja en jävla massa korv helt enkelt), chiliconcarne-perioden, kötbulle-perioden etc. etc.

Jag har noll fantasi utan går runt mellan x-antal rätter. Så jävla tråkigt! Men jag orkar fan inte sitta och komma på en massa roligt jag kan laga, jag har varken tid eller pengar. Det är lättast att laga det man alltid lagar, då vet man att det blir bra o magen blir nöjd. Men det hade ju varit roligt med något annat nångång för omväxlings skull. Men palla läsa en massa recept då! Allt är ju så krångligt och man ska ha en massa olika ingredienser. Nä, tacka vet jag lättlagade, enkla maträtter.

Ikväll blir det matlåda hemifrån mamma o pappa, bara att stoppa i micron. Lättare än så kan det fan inte bli :)Snacka om lyx!

Fittbuss!

Åkte buss hit till Ljusdal i morse, så när jag ska trycka på STOPP-knappen funkar den inte, jag sträcker mig fram och trycker på den knappen, funkar inte heller, sträcker mig bak och trycker, den funkar inte heller. Helt plötsligt hade vi åkt förbi min hållplats. KUL, då fick jag hoppa av på station istället. Med fetingväska och kassa pjucks halkade jag mig hemåt den låånga biten från station o hem till lägenheten. Jag hade kunnat halkat och slagit ihjäl mig, då jävlar hade det varit KR-trafiks' fel. Fast busschauffören var ju trevlig i alla fall :p

Sen när jag kom innanför dörren hemma möts jag av en stank helt obeskrivlig! Fy fan, hade glömt tagit ut soporna i fredags innan jag åkte hem till Kårböle. Så det stank soptipp i hela jävla lägenheten, fett nice!

Nä, jag tror inte det här kommer bli en bra dag. Vad blir det härnäst?


Goodnight Sweetheart...

Nu har jag lagt mig i sängen för att se ett avsnitt av Prison Break innan jag ska sova. Det är fredag och jag lägger mig innan tolv, skittidigt, jag vet! Men ska man upp klockan 06.00 för att åka till stan' för en heldags skidskytte så får man offra sig lite :)

Sorry Henke för att jag kollar utan dig, men jag kan inte hålla mig ;)

Goodnigt folks!

Ny dag, nya möjligheter.

Eller nåt sånt! Idag börjar jag 10.30, har lektion till 12.00 och sen slutar jag. Rätt skön dag då med andra ord :)

Ikväll ska jag åka hem till Kårböle, för imorrn ska jag och mamma åka upp till Östersund på Skidskytte-VM. Det ska bli roligt, det är ju inte världens coolaste sport direkt, men jag gillar de :) Plus att ett VM är alltid ett VM, så då kan jag säga att jag varit på ett, fränt!

Nu ska jag käka frulle. Ha en bra dag y'all!

Black Leatherboots

Oh la la. Fick ett par svarta skinnstövlar av mannen hela dan, Hank The Tank, idag. Man tackar och bockar! Jag äger inga stövlar överhuvudtaget (förutom gummi- och skoterstövlarna då) så det känns skitkul att ha ett par nu:) Så kan man känna sig lite extra fin när man är ute på galej! Dom hade kostat 1500 :- men vi fick dom för 450 :- (ett jävla fynd alltså!) Jag kände mig som världens mest bortskämda snorvalp när vi gick därifrån, men sen bjöd jag på maten ikväll så då kändes det lite bättre :) Henke är grym, han är helt enkelt bäst!

These boots are made for walkin' ....

Crash

Min jävla skitdator fuckade ur igen i helgen. Va gör jag för fel egentligen? Men tur som är har jag ju en superpojkvän som kirrat den nu:) Men det känns lite drygt att behöva formatera om och formatera om hela jävla tiden. Ska fan sluta lägga in bilder och ladda hem musik för jag blir ändå tvungen att fixa nytt, om och om igen. Usch! Datorer är skit!

Bojkott!

Jag ogillar allt som har med traditioner att göra och så även detta påhitt med studentbal. Här kommer några argument till att bojkotta skiten;

1. Det kostar en massa pengar. Varför betala flera tusen spänn för en kväll med medioker mat, samma folk man kan träffa på stadt en vanligt lördag och i kläder man inte känner sig bekväm i? För alla pengar man lägger ned på balen skulle man kunna göra bra mycket mer roliga saker för + att jag tror att många som verkligen vill gå men inte kan p.g.a. priset måste stanna hemma

2. Balen är som en jävla teater, en lek. Alla klär ut sig i kläder man aldrig sett människorna i förr, dansar styrdans och leker "fint folk" en hel kväll. Hur många är det egentligen som känner att det passar dom?

3. Hur roligt kan det vara då? Man kan ju inte ens dansa "vanligt" i dom där utstyrslarna, så vad ska man göra hela kvällen då? Sitta på en stol och sippa på ett glas vin? (o det betalar man flera tusen för)
 
4. Varför har vi bal? - "För att det alltid har varit så". Skit i det för fan, hitta på nåt nytt som inte behöver kosta nå mycket och som alla kan vara med på + som är roligare. Se förslag nedan.

5. Grejen med bal är väl egentligen att man ska ha en "sista kväll med gänget" och ha roligt? Istället har det blivit någon slags skönhetstävling, det handlar bara om vem som har den sexigaste klänningen, häftigaste håruppsättningen och snyggast sminkning.  Varför inte göra något som är både roligt och som inte behöva kosta så mycket istället + att man kan komma som man är. T.ex. en fet grillfest där det enda man behöver göra är ta med eget käk.  

Jag säger då det. Löjligt är vad det är! Jag känner att alla ni som går på det här och tänker betala flera tusen kronor för en enda kväll som inte är värt det är lättlurade.

Själv tänker jag denna "bal-helg" lägga mina pengar på en resa till London, Köpenhamn eller kanske Göteborg och leva loppan en helg. För det är faktiskt vad man kan göra för samma summa. Tänk på det innan ni bestämmer er.

Tack för mig.


Kårböle, Sveriges Mitt.

Kväll med brydarna igår, blev inget tv-spelande, kikade på film istället. En brittisk rysare och en fransk komedi, haha. Dom var helt ok! Men det var väldigt längesen jag såg en rysare som faktiskt var skrämmande. Men så är jag ju stencool också, inte så lätt att skrämma mig :p

Idag åker jag hem till Kårböle, kommer inte ihåg när jag va hemma sist så det ska bli skönt att komma hem igen! Kommer med bussen kring kl 13 och så fick jag veta igår att familjen ska åka till Vemhån idag kring kl 14. KUL. Jag tänker inte hänga på, så vi får väl umgås ikväll då kanske :)

Här i Ljusdal är det en massa plusgrader och man kan nästan se med blotta ögat hur snön bara försvinner. Men varje gång den här vintern som det varit så har det alltid varit en massa snö kvar hemma och inte alls lika varmt. Så det räknar jag me idag också!  Vill hem å åka längskidor och leka lite friluftsliv :)

Förresten, visste ni att en av medlemmarna från Onkel Konkel härstammar från Kårböle? Sug på den ni! Haha!

image38

Wentworth Miller

image37

Sorry Henke, men jag var tvungen ;)

Pisk

Har nyss varit med mamma på Pen's å käkat lunch, de var jävligt gott och hot som fan! Så nu är jag jättemätt, nästan spyfärdig, o jag som ska fika med Elin i eftermiddag. Kommer rulla utför backarna sen ^^

Ikväll blir det tv-spelskväll med brydarna, rööj! Jag kommer spela skiten ur dom, rutinerad som jag är :) Dom har inte en chans!

Lalala

Va på spinning ikväll, det är så jävla skönt! Man känner hur svetten sprutar och hur det bränner i benen och efteråt känns det så jävla bra! Har haft lite ont i min högra vad den här veckan, tror att det kan vara en överansträngning efter min löpning. Inge bra att springa på hårt underlag! Men det kändes i alla fall bra på spinningen, så det är nog lugnt!

Imorrn kommer min mamma hit, det ska bli kul! Vi ska käka lunch (förhoppningsvis på Pen's, mumma) och fixa lite grejer. Sen ska jag fika med Elin, riktig svulldag alltså, men det gillar vi :)

Nu ska jag blåsa håret och sen hoppa i säng. Så, goodnight folks!

Stinky

Igår när jag lagade mat använde jag vitlök, och efter att jag pressat dom så slängde jag ner dom i diskhon. Sen stank det vitlök i hela jävla lägenheten! Vart jag än va så stank det så jag trodde att de va jag som luktade, men sen kom jag på att de låg vitlökar i diskhon. Men inte gjorde jag nåt åt det utan jag bara sprutade ner en massa diskmedel där istället så det skulle lukta godare, jag är så kass! Men det var faktiskt så att jag skulle precis gå och lägga mig och jag hade nyss smörjt in mig, så jag pallade inte gå och tvätta och smörja in händerna igen. Jag är så lat, I know. Så i morse när jag vaknade stank det fortfarande, men nu är det i alla fall åtgärdat! Har slängt vitlökarna (o varit ut med soporna) och till och med diskat :p Jag är bäst :)

100 dagar kvar

26 februari är det 100 dagar kvar till studenten och vad passar inte bättre än en fetingfest för att fira denna speciella dag..? :) Det är några sköna bönor (o en kis) som fixat just detta, en skitbra idé tycker jag! Järnvägs, billig sprit, pizza o musik, perfa! Och såklart, endast för studenter ^^ Lätt att jag ska dit, så kanske man får lite stämning också inför den stora dagen. Nog för att det är ett bra tag kvar tills dess, men ändå :) Rööj!


image36

I Bäcken Sitter Näcken

Onsdag, vilket betyder snart helg. Skönt! Ska nog åka hem i helgen, var ett tag sen sist. Tror att dom saknar mig :)

Jag har blivit helt förälskad i Prison Break, fan vilken bra serie! Jag har aldrig följt den, men i helgen så kollade jag och Henke på hela säsong 1 och 2, så nu är jag helt beroende, och inte blir det sämre av att Wentworth Miller är huvudperson heller ;) Nu måste jag bara fixa säsong 3 också!

Jag skulle ha pluggat igår, men det gjorde jag ju såklart inte. Så därför måste jag spendera denna kväll med de istället, det blir till att först och främst skriva psykologin (först och främst, lär ju knappast ens skriva klart den..) skulle jag mot all förmodan skriva klart den och ha tid över får jag ta mig an lite annat skrot också. Fan va värdelöst..!

Nu ska jag inta soffläge ett tag innan matlagningen.

I bäcken sitter näcken o lurar alla små barn.


Yesyesyes!

Min laptop är tillbaks och jag kunde inte vara gladare! Har varit utan min älskling i 6-7 veckor, fattar inte hur jag har kunnat klara mig så länge! Det som suger är att allt är borta, så jag har varken bilder eller musik kvar.. Skit. Men det är bara till att fixa nytt, blir lite svårt med bilderna kanske men ändå..

Nu har jag inte tid att skriva mer, återkommer senare.

ciao så länge!

RSS 2.0