mitt i veckan

Efter den här dagen jobbar jag bara en dag till och sedan är det helg igen :)

Pratade med Carro igår, hon ville att jag skulle hänga med henne och Marcela (eventuellt några fler) ut på krogen på lördag. Jag som hade tänkt vara lugn fram till jul :p Men jag har inte bestämt mig än, ska ju träffa Ante och Lisa i helgen också så vi får se om jag hinner med allt. Vore jäkligt kul i alla fall :)

Nu vill jag ha mitt kaffe, jag gäspar så jag ramlar av stolen snart.

perfect insanity

Idag är det lite bättre väder än igår, fast det snöar inte (inte här i alla fall..) och jag vill ju ha massor med snö! Nu sitter jag här på jobbet och längtar tills på fredag, ska bli så jäkla skönt att vara ledig! Sen är det ju inte fel att få dra iväg för lite (mycket..) julshopping också :) I och för sig kan jag tycka att det är väldigt jobbigt att handla, speciellt om det är mycket folk.

Om fem minuter är det kaffe och smörgås som gäller. Det tackar vi för :)



Disturbed <3


ten minutes

Nu får jag gå hem och drygt tio minuter. Känns inte alltför lockande just nu med tanke på att det är snöstorm ute :/ Men, jag kanske kan lifta men någon om jag har tur :)

Ikväll ska jag städa lite och sen bara ta det lugnt, är trött och har ont i huvudet så det passar bra med en massa deg :)

Nu ska jag försöka göra en sista insats här på jobbet innan jag går hem. Ciao!

blåsväder

Glömde skriva tidigare att jag köpte en ny jacka i helgen, en beige/grå peak-täckjacka med svart/turkosa detaljer och även som små blommor på sidan i en mörkare nyans. Det var min kära kusin Frida som inte ville ha den längre, så då fick jag köpa den billigt! Den är helt osliten, skitsnygg och jag är helnöjd :)

Förövrigt så är det bara drygt två timmar kvar, sedan får jag sluta och äntligen skutta hem i snö-ovädret :p

snuff

Jag vill inte ha det du har att ge mig, du får låta mig va.
Eller ta mig, för den jag är. Men bli inte kär i mig, för jag gillar fan inte dig.
...
Då kan du stå där, o predika om vad man får och vad man inte får göra, ingen kommer bry sig, ingen vill höra!
Du får va tyst..!

Jag blir så trött på skiten, lägg ner nångång.



Idag är det måndag igen, det snöar och blåser. Hoppas det blir riktigt mycket snö, för det gillar jag ;) Helgen gick otroligt snabbt! I fredagskväll var jag med Carro och käkade på Kick Off Saloon och sedan drog jag hemåt upp till skogarna. I Kårböle blev jag resten av helgen med la familia. Jag och moder åkte som jag skrivit tidigare till Sveg på en mini-tour på lördagen som innehöll påhälsande av släkt (även de på kyrkogården) och lite shopping på ICA och Dollar :p Kvällen tillbringades sedan framför tv:n med en mysig film och bra sällskap. Skönt med en lugn helg!

Denna vecka jobbar jag bara fyra dagar eftersom jag tagit ledigt på fredag, för då blir det nämligen Birsta City och julshopping för hela slanten (bokstavligt talat ;p). Kanon!

trök

Usch, jag har en riktigt tråkig blogg för tillfället men jag har fan inge roligt att skriva om :p

Om tio minuter får jag helg, vilket känns otroligt skönt! Ikväll ska jag iväg och käka med Carro och sedan bär det av upp till skogarna. I morgon drar jag och min kära moder till Sveg på en liten "hälsa på släkt"-tour, vilket betyder fika, fika och fika och en jäkla massa prat. Men det gillar vi :) Sen blir jag antagligen kvar in das Kårböle resten av helgen, mys!

Trevlig helg folket!



four down one to go

Ikväll ska jag som sagt hämta tapetböcker och sedan vet jag inte vad som händer, blir nog väldigt lugnt skulle jag tro.. Nu är det bara ca. en timme kvar sedan får jag sluta för dagen :) I morgon är det fredag igen och det känns otroligt bra!

Sitter och funderar på vad jag ska göra i helgen, har inga som helst planer. Åker kanske hem till päronen igen, skulle ju vara rätt skönt. Kanske dra till Sveg en sväng och hälsa på och springa på Dollar (det är så mycket bättre i Sveg än i Ljusdal, believe me!). Det var ju ett tag sen jag var och hälsade på folket där uppe, kommer faktiskt inte ihåg när jag var där sist.. Så ja, man kanske skulle dra dit en sväng. Så skulle jag ju kanske kunna lämna datorn hos dr. Hempa också när jag ändå är där :)

snowflake

Snart är det fika och det längtar jag till, är både trött och hungrig så kaffe och smörgås kommer sitta fint nu :) Idag har jag faktiskt varit väldigt produktiv på jobbet, känns skönt och bra! Så nu kan jag slappa ett tag med gott samvete ;p

Idag kommer det bli jättefint väder, det var så jäkla skönt i morse när jag klev utanför dörren. Nu är det lite snö, lite kyla och lite sol. Perfa! Skulle ha varit mer snö dock, men man kan ju inte få allt! Får ta och åka hem till byn i helgen och leka lite i stället, för där var det tydligen helvitt (?).

Ikväll ska jag hämta tapetböcker, yes! :)

snart får jag gå hem!

Sitter i telefonkö, igen.. Om en timme får jag gå hem och det känns jäkligt bra :)

När jag kommer hem från jobbet ska jag först uträtta lite ärenden, bland annat handla lite käk o sånt på Prix. Sedan ska jag hänga med Erik, det är i alla fall planen. Får se vad vi hittar på!

Snart är det helg igen o jag längtar!

mercredi

Jag har fått en nytt uppdrag på jobbet som går ut på att gå igenom resultat och leta efter stav- och grammatiska fel och se till att meningarna är korrekta och att kommentarerna är lätta att förstå! Mycket roligare än att bara ringa en massa samtal :) Men, måste fortsätta ringa lite jag med, vilket jag ska göra nu. ciao!



I morgon ska jag springa på Hillboms och låna hem tapetböcker, yes :)

?

Bara så du vet så är jag inte dum i huvudet och jag ser ju ditt ip-nummer, smartass. Så, det är ingen idé att komma med anonyma kommentarer.


snart slut på dag två.

Ikväll ska jag på STARK och träna, vilket verkligen är på tiden! Dock blir det lite stressigt eftersom jag kommer hem kring halv sex och träningen börjar halv sju. Måste ju käka o sånt innan.. Men så pratade jag med Elin som sa att jag fick komma till henne och äta så slapp jag stressa så mycket, vilket är kanon :)

Tänk att jag ska få nya tapeter, helt gratis :)

omtapetsering

Något som gjorde min dag bättre; jag ska få tapetsera om i lägenheten! Tack LjusdalsHem :p Men, jag förstår inte riktigt hur det ska gå till. Dom måste antagligen tapetsera om hela skiten, var ska jag ha mina grejer under tiden då? Det finns liksom inte plats någonstans så jag vet inte.. O var ska jag hålla hus..?

dålig start

Bussen är sen, det regnar och är svinhalt. Det tar 20 minuter att gå från Järvsö-by till jobbet. Vilket jäkla drömläge! Nä, min morgon började helt fel. Jag är blöt och irriterad och vill bara hem och dra täcket över huvudet.


lite värme, tack!

Tre timmar kvar, det har gått väldigt fort idag! Jag har räknat ut hur många samtal jag måste ringa idag och just nu har jag bara åtta kvar av min "kvot", därför drar jag ut lite på tiden genom att skriva blogg :) Förövrigt så är det grymt kallt, jag fryser ihjäl på det här stället!

Ikväll skulle Martina komma förbi och låna min skrivare. Sen vet jag inte alls vad som händer.. Blir nog bara deg framför tv:n med någon bra film eller serie. Skulle ju vara trevligt med lite sällskap så är det någon som inte har nåt för sig ikväll är det bara att höra av sig :)

Nä, back to work.

lunch!

Nu är det redan lunch. Ska äta stek, potatis, brunsås, kokta morötter och ärtor/paprika/majs grejs. En riktigt söndagsmiddag alltså! Käkade det igår så jag fick med mig en matlåda till Ljusdal :p Så, smaklig måltid folket!

coffee

Nu har vi strax fika, vilket betyder kaffe och smörgås :) Känns välbehövligt, är lite hungrig samt mycket trött och har huvudvärk.. Tänk om jag bara kunde gå och lägga mig och vakna upp på fredag kl 16, det vore rena drömmen!

Jag gillar inte det här med måndagar. Hur vore det om vi skulle ta och eliminera dom, ta bort dom helt? Någon som är på? :)

lodjur

Igår när jag och Rickard åkte ner till Ljusdal sprang det ett lodjur över vägen i Skyte! Det var första gången jag såg ett lodjur ute i det vilda och det kändes jäkligt häftigt! Trodde knappt att det fanns lodjur här omkring :p Jaja, ville bara säga det :)

back in Ljusdal

Drog ner till Ljusdal kring tre-halv fyra, det var helt ok väglag så det var skönt :) Nu har jag nyss käkat middag, det blev köttfärspaj som jag tagit med mig hemifrån. Nu väntar jag bara på att Ante ska komma ner så ska vi dra på bio sen. Vad som händer efter bion har jag ingen aning om, det får vi se :)

Jag har även satt upp en ny taklampa ovanför köksbordet, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om den än. Det är en knallgul lampa i plåt (?) från 60-70 talet som kommer från pappas gamla moster. Rätt cool men den är bra mycket mindre än den förra så det är lite ovant, det ser även ganska fjantigt ut :p Men, den är då bra mycket snyggare än den jag hade förut! :)

Nu ska jag hoppa ur min mysdress och ta på mig nå andra kläder, sedan blir det deg framför tv:n tills Ante kommer.

Ha en bra lördagkväll folket!

saturday

Nu har jag precis lagt ut lite bilder från dex på min bilddagbok, så gå in o kika om ni vill se riktigt stiliga människor, haha :p Är hemma i Kårböle nu i alla fall, ska nog dra ner till Ljusdal sen. Synd bara att det regnar och är antagligen svinhalt, känns inte så kul. Har ingen lust att halka av vägen!

Nu ska jag hoppa in i duschen!



Moi et ma chérie <3




update.

va hände? Helt plötsligt blev det strålande sol! Kanske slipper åka i diket ändå :p

fika

Nu har vi fika och sedan slutar vi klockan fyra! Känns otroligt skönt att det snart är helg :)

maaat

Nu har jag snart lunch, ska käka nudelwok m. kräftstjärtar (Kristin + kräftstjärtar = sant). Efter lunchen är det barar tre timmar kvar och sen är det helg! Päronen + bror skulle ner till city idag så jag tänkte åka med dom hem till byn ikväll :) Mamma ringde igår och sa att jag fick önska mat tills ikväll, så då fick det bli smördegsinbakad kassler med vitlök/ört-kladd och murkelstuvning. Låter kanske skit, men det är gott så in i helvete kan jag lova! Min mamma är verkligen världsbäst på matlagning och man får alltid kanon-mat hemma hos oss :)

I morgon åker jag i alla fall ner till Ljusdal igen för då blir det bio med Ante!


tussen

Ante kom och hälsade på hos mig igår, så hade han med sig en rakapparat så jag skulle kunna raka av han håret. Dock hade han inte riktigt tänkt på att ta med sig laddaren, så när jag hade rakat ungefär en tredjedel av hans skalle tog det slut på batteri! Han blev helt förskräckt och jag skrattade så tårarna sprutade! Han såg ju förjäkla rolig ut, med hårtussar lite här och där :) Han lät apparaten vila ett tag och sedan gick han igång på håret i världens panik. Det blev bara värre och han såg bara knäppare ut :p Sedan insåg han att det inte skulle gå så då fick jag klippa han med sax, vilket inte blev så bra med tanke på att 50 % av skallen var rakad. Menmen, han får åka hem och ladda rakapparaten så blir det nog bra!


all I want for christmas is..

Mamma o pappa, ni ville ha en önskelista. Here it is:

En Audi A3 ;)
pengar
Sex and the city-boxen
kamera
Tavlor från Ikea - vilshult tavlor, paris & new york
Pingvin-affisch (Ikea)
Platt-tv
dammsugare
matta till köket (Ikea, samma som den jag har under soffbordet fast en längre och smalare modell)
svart klippan-puff/fotpall (Ikea)
parfym
grejer till badrummet i samma färger så det blir matchat o snyggt (matta, tvättkorg, tandborst-hållare, handdukar, papperskorg etc.).
taklampa till lägenheten (både hall och matbord)
sängkläder

det är "allt" jag kommer på just nu :)

a new day

Det är så jäkla vackert ute idag, jag sitter och tittar ut genom fönstret nu (yes, jag har ju fönsterplats) och det är helt vitt av frost på både backen och i träden och ljusnan ligger helt blank och stilla. Solen skiner på berget och ja, jäkligt beautiful! Man skulle ju fan ha tagit ett kort :p Men, har dock ingen vidare kamera på min mobil så jag tror att jag skiter i't.

sängen nästa!

När jag kom hem från jobbet kom Rickard och Thomas och hämtade mig så drog vi och käkade tillsammans med tre andra "jaktare". Så jäkla skönt att slippa laga mat, o gott va de också :) Efter det fick jag hyra film åt dom eftersom jag har nöjeskortet eller vad det nu heter, så nu har jag hyrt sex filmer på sju dagar, haha :p Sen skjutsade dom hem mig och resten av kvällen har jag spenderat framför tv:n. Har även snackat med päronen ikväll, dom skulle ner på fredag så då kan jag åka med dom hem om jag vill de. Kanon! 

Nu ska jag nog fan gå och lägga mig, är grymt trött och sängen ser jäkligt lockande ut :) Så, godnatt!

en timme kvar..

.. sen slutar jag för dagen :)

Dagarna går rätt snabbt ändå, nu är det i stort sett bara två dagar kvar och sedan är det helg igen! Är sugen på att dra hem till la familia för att hälsa på på fredag, för att sedan dra tillbaks till Ljusdal på lördan. Men får se hur jag gör, beror lite på om det är nån som ska åka uppåt på fredan och neråt på lördan. Fast i och för sig, jag kanske kan få låna bilen om jag har tur :)

Förresten mamma o pappa; jag har tagit ledigt den 28:de nu så ni vet :p Ring mig ikväll!

Nu ska jag fortsätta jobba..

another day at the office.

Sitter i telefonkö igen och diggar till kömusiken :p Onsdag igen, veckorna går väldig snabbt och snart är det helg igen!

Om cirka en timme är det lunch och för mig blir det fiskpinnar, potatis och spenat. Inte världens godaste kanske, men helt ok! Längtar till klockan blir 16.30 så jag får gå hem. Har lust att käka ute ikväll, någon som vill haka? Eller laga nåt gott hemma kanske, typ wok med kräftstjärtar o grejer. Har ingen lust att käka nåt med pärer idag :p

nä, back to work.


By the way, det är helt silvrigt ute idag.

fucked up

Jag känner mig konstant trött och stressad, jag ränner runt och är alltid uppe i varv. Jag äter ensidig kost och får i mig alldeles för lite vitaminer. Jag har ont i magen och känner mig nervös, min hy dör (fast de beror även till stor del på dom där förbannade cerazette, som jag ska sluta med nu). Det känns som att hela jag håller på att krackelera. Åh!

Men, snart är det helg igen och då ska jag vila upp mig. Jag ska även ge fan i alkoholen i alla fall fram till jul, skulle nog va bra för min kropp. Börja träna och käka bra mat vore ju inte heller helt fel. It's time to start a new life.


Jag vill inte rätta mig till nån magister!

Jag vill inte ha det du har att ge mig, du får låta mig va! Eller ta mig, för den jag är. Men bli inte kär i mig, för jag gillar fan inte dig!

Går runt och har två blåbär-vill inte i huvet hela tiden, alla som har sett Nattbuss vet vilken låt jag menar :p Vi brukade alltid kolla på den filmjäveln back in the days. O låten, den kan jag hela texten till :p

Ikväll har jag kollat runt på olika "thailand-forum" och billiga flyg, jag och Stina håller nämligen på att smida lite resplaner :) Vet inte alls vart vi ska än eller om det ens blir av, men har i alla fall börjat kika lite smått! Så har Joel varit här, vi gjorde mest ingenting tills vi drog iväg till Martina. Kollade på Desperate o käkade apelsiner, mys som alltid borta på stora vintergatan :)

Nu ska jag ta och slänga mig i säng, så godnatt folket!

sultans of swing

Jag vågar inte, jag är rädd för att falla och sedan bli bränd.. Därför låter jag hellre bli.. Samtidigt vet jag att jag inte kan gå och vänta på att något ska hända. Men som det är nu får det vara.. Åh, förvirrande.. Äsch.


bio

Vem vill gå och se "Patrik 1,5" med mig på lördag? :)

jag vill inte ha det du har att ge mig...

..du får låta mig va.

Tisdag och jag sitter i telefonkö. Klockan tio är det fika, vilket ska bli gott och välbehövligt. Give me some coffee!

Igår kom Elin hem till mig och vi lyssnade på Spegelväggen, vårt kära radioprogram som vi spelade in för en sådär 7-8 år sen. Fan va jag skrattade! Samtidigt känns det sådär att få bevis på vilken jävla elak unge man var, som slogs och skrek. Men jag tror nog att jag var lite snäll också :p (hoppas..)


Förövrigt kan jag inte sluta tänka på dig..


Nu var det dags för mitt kaffe! ciao.

TVå BLåBäR

Jag vill inte, vill inte, vill inte, nej! Vill inte, vill inte, vill inte.
Jag vill inte, vill inte, vill inte, nej! Vill inte, vill inte, vill inte.

fucking monday again and I'm loving it..

plug in baby

Nu har jag diskat och börjat med tvätten, starkt jobbat! Rickard ringde nyss och sa att han skulle komma och hämta mig snart, vi ska dra och hyra film (bara för tredje gången den här veckan..) haha. Jag borde få nåt slags stammiskort på Statoil :p

Imorrn är det måndag igen, det hurrar vi inte för.

ingen kommer bry sig, ingen vill höra!

.. du får va tyst! Två blåbär <3

Var ju till tandläkaren igår och lagade ett litet hål, det gick snabbt men ilade så in i helvete. Det var sista gången jag gick dit gratis, så nästa gång man är dit kommer det inte bara göra ont i käften, det kommer göra ont i plånboken också! Man ska vara glad att man har bra tänder så man inte behöver lägga ner en förmögenhet på tandläkarbesök!

Efter tandläkaren gick jag hem och la mig igen och låg i framstupa soffläge (eller rättare sagt så låg jag på golvet) resten av dagen. Kollade på film och bara degade. Skönt men inte speciellt produktivt, hade ju tänkt städa och uträtta lite ärenden men orkade helt enkelt inte. På kvällen kom Carro, vi hyrde film och svullade en massa gott. Mysigt och riktigt skönt! Kring två-tiden drog vi iväg på en liten raggarrunda och det slutade med att vi fick vara fyllechaffisar åt ett gäng :p Kom hem kring tre och gick sen och la mig. 

Idag har jag legat framför tv:n mest hela tiden. Har dock varit iväg på Statoil med filmerna vi hyrde igår och på prix för "veckans storhandling". Nu ska jag ta tag i det berg av disk som bildats under helgen. Har inga rena glas (har förövrigt knappt några glas alls med tanke på att jag slår sönder minst ett glas i veckan..) och även alla koppar och i stort sett alla bestick väntar på att bli rena. Jobbigt men måste göras! Har även en tvätt som ska tvättas och ett golv som ska dammsugas. Yey! Får se hur mycket jag gör ikväll, måste ju kolla på film med Rickard också :p


yesterday

Det blev fest igår ändå! Jag, Ante och Joel började kvällen med att gå på "sportkafé" (läre ju heta nåt annat nu..?) för lite käk. Jättegod mat och mysigt ställe, kan verkligen rekomenderas till er som inte varit dit sen dom gjorde om. Efter det drog vi till Mattis lägga och hängde ett tag. Så kom vi på att vi skulle gå på Järnvägs, så vi gick hem till mig först och tog nån grogg och sen drog vi ner på krogen. Där var det väl inte världens drag, men det var helt ok och jag träffade många bra människor :) Det blev en tidig kväll, vi gick direkt hem efter krogen och sket i efterfesten! Starkt jobbat :)

Nu sitter jag här och känner mig lite halv-sliten.. Känns sådär att måsta gå till tandläkarn om mindre än en timme. Jag måste nog borsta tänderna x antal gånger för att få bort den här trevliga bakisfylleandedräkten :p Äsch.

hemma

Fick sluta tidigare idag för att det fanns så lite att göra, kanon :) Så nu är jag hemma, funderar på om jag ska städa lite. Dock känns det inte alltför lockande.. Fast det brukar ju gå rätt snabbt ändå, har ju inte direkt en skitstor lägenhet :p

Pratade med Ante förut idag, han skulle komma ner till mig sen :) Ingen aning vad vi ska hitta på, men det blir nog rätt lugnt skulle jag tro.

Åh va jäkla skönt det känns med helg!

två och en halv timme kvar..

.. tills det är helg igen :) Här på jobbet finns det inte mycket att göra och vi har väldigt mycket dötid, vilket gör att tiden går långsamt och det blir ganska tråkigt. Sitter och funderar på vad jag ska göra i helgen.. Har inte direkt några planer, förutom att jag hoppas på att träffa Ante och kanske även Robin :) Vore väldigt roligt i alla fall!

Nu ska jag försöka göra någon nytta, typ läsa Aftonbladet eller nåt.. :p

stop complaining.

Kom att tänka på en sak igår. Det finns så mycket här i livet som känns jobbigt och som man vill ändra på, men som egentligen bara handlar om helt obetydliga saker. Man kan tycka att röven har blivit för stor, att magen börjat hänga över byxkanten, håret är risigt, man har kärleksproblem, är utan jobb och pengar osv. Men det mesta kan man ju fixa om man bara lägger ner lite energi och kämpar. 

Jag kan känna mig lite som en fläsk-fia ibland och skulle gärna vara lite mer fit, jag skulle även vilja ha "flawless skin" och snygga naglar. Jag skulle vilja få nån klarhet när det kommer till en viss människa som är svår att förstå sig på. Ja, det finns en massa jag skulle vilja ändra på och fixa. Men samtidigt, vem fan bryr sig? Jag har hälsan i behåll, likaså mina vänner och min familj. Jag har ett jobb, som kanske inte är det roligaste men jag får ju pengar. Jag har fullt av kärlek omkring mig och ändå kan livet kännas jobbigt ibland. Men som sagt, det är obetydligt.

Det finns alltid någon som har det värre, mycket värre.

Men visst, ibland kan det vara skönt att få spy galla på skiten och tycka lite synd om sig själv :p

time for bed

Äntligen torsdag kväll och bara en sketen dag kvar innan helgen, känns otroligt skönt! Ska nog träffa Ante imorrn, vilket känns roligt med tanke på att det var längesen jag träffade han nu! Han är en av mina bästa vänner och någon som jag har känt länge. Vi fann varandra direkt när jag började på skolan i Färila och har hängt ihop sedan dess :)

Ikväll har jag hängt med Elin och Rickard, vi hyrde film och degade med filidutter och choklad. Kul med lite torsdagsmys ibland :) Nu har dom dragit och jag sitter här hemma själv. Ska ta och hoppa i säng strax, är så jäkla trött!

Förresten kom det upp en låt på mobilen i morse när jag satt och lyssnade på musik på bussen, en låt som påminde mig mycket om sommaren och fick mig att längta tillbaka, Tom Petty - Life is a highway. Det är sjukt vad musik kan få en att känna och komma ihåg saker.

Canned Heat - Going up the country, en annan låt från               kårbölesommaren '08.

Godnatt!


en och en halv timme kvar..

Nu är det inte mycket kvar av dagen, klockan är snart tre och jag slutar halv fem :) Ringde klart alla mina samtal för denna vecka för nån timme sen, så nu gör jag inte så mycket alls. Ringer några extra samtal och surfar runt lite på nätet. Jag undrar vad som händer imorrn, nu när dom flesta är klar med sina samtal. Jaja..
Nu är det fika :)

lunchtime

Har lunch om en minut, ska käka makaroner o nå kladd som jag gjorde igår. Idag är det dimmigt, jättedimmigt. Jag har fönsterplats på mitt jobb så jag sitter och ser ut över dom vita vyerna just nu. vackert, eller nåt.. Nu ska jag käka!

boring

Vi har väldigt lite att göra på jobbet just nu, vilket gör att tiden går väldigt sakta och det blir ganska tråkigt.. Sitter och väntar på att klockan ska bli tio nu så jag får gå och dricka kaffe :) Blir nog en lång fikarast som det känns, men det funkar ju när vi ändå inte direkt har något att göra.

Jag kommer att ringa klart alla samtal för den här veckan idag, vilket betyder att jag inte kommer att ha någonting att göra i morgon. Undrar hur det blir då.. Man kanske får stanna hemma..? :)

ge mig helg nu, tack!

Three down two to go.. Fan va jag längtar till helgen! Har absolut inga planer förutom att jag ska till tandläkarn på lördag, men blir i alla fall i Ljusdal hela helgen. Skulle vara skönt med en lugn, vit helg, men vi får väl se hur det slutar :)

Ikväll har jag gått runt kyrksjön med Carro och sen har jag bara degat framför Grey's, skönt! Ska strax hoppa i säng, är så jäkla trött på kvällarna plus att jag måste sova dom där åtta timmarna varje natt (helst fler) för att inte vara en zombie om dagarna.

Hade fan inget vettigt att skriva nu heller, kanske ska ge fan tills jag kommer på nåt bra. Yes.

Godnatt folket!

united states of america

Glömde ju skriva förut hur jäkla glad jag blev när jag såg att Barack Obama hade vunnit valet! I och för sig blev det väl som vi alla hade trott, men det var ändå en lättnad att han vann :) o vilket jäkla tal han höll, grymt! Nog för att det säkert var någon annan stackare som hade skrivit det till han, men i alla fall :)

Om det är någon som kan förändra världen till en bättre plats, så är det nog fan han! Han skulle ha haft Al Gore som vicepresident så hade det varit ännu bättre.

Ville bara säga det :p

at work

Sitter på jobbet och har lite dötid just nu.. Har blivit väldigt dålig på att skriva blogg, men orkar aldrig sitta med datorn på kvällarna nu för tiden med tanke på att jag alltid sitter med skiten på dagarna.

Idag är det onsdag, vilket betyder att snart är det helg igen!  Veckorna går så jäkla fort och tiden bara rinner i väg, det är till exempel inte alls långt kvar till jul.. Måste ta mig till Sundsvall/Birsta nån helg för lite jul-shopping, behöver både handla julklappar o även lite joks till mig själv  :) I år tänker jag bara handla till päronen, bror och Lisa, sen får det vara nog :p

Så vad händer ikväll? Någon som vill thémysa framför Grey's? :)

RSS 2.0