Tårtkalas

Va till Elin ikväll och käkade tårta, de va gott :) Sen kollade vi på "Gangs Of New York", har sett den förr, den är helt ok! Sen satt vi bara och snackade, känns så skönt att bara prata om allt och ingenting. Sen blev Kristin trött och cyklade hem. Det va helt kolsvart ute, och självklart var klockan efter tolv (då släcks nämligen alla jävla gatlampor, iaf på alla småvägar..) Jag såg absolut ingenting, så jag drog upp mobilen för jag trodde att jag skulle kunna lysa me den, fan, va ju rädd att jag skulle cykla på nån! Det funka ju inte alls :) haha, kände mig skapligt ful när jag cyklade där i mörkret med mobilen i högsta hugg! Åh mitt upp i alltihopa började det regna. Hur som helst så trampade jag på som bara den, så jag var hemma på nolltid :)


Det bor en nörd i oss alla.

Ligger i  sängen med min älskling (en av två, denna gång min laptop..) Vi har det alltid mysigt tillsammans, min laptop och jag. Har blivit nästan beroende av den, speciellt när jag är hemma i Kårböle. Nu har det gått så pass långt att jag i stort sett sover me den. (i stort sett, inte helt och hållet) Det jag försöker säga är att den helt enkelt är bäst och otroligt älskad av mig :) Men det känns ändå väldigt lyxigt att kunna ligga här i mörkret i min sköna säng me två fluffiga täcken och leka me datorn ;) I'm loving it!

Min katt verkar ha bestämt sig för att sova me mig inatt, så då får han väl de då! Henke är inte här så då blir de ganska tomt i sängen, bra att ha Simba då att gosa me istället :D

Nä, nu ska jag kolla på film och sen sova. Godnatt!

Längesen.

Det var jävligt längesen jag skrev här sist, de va så längesen som i Frankrike till och me! :) Apropå France, saknar de stället som fan! Hade så jävla roligt där:)

Nu är de helg igen, eller helg fick jag redan igår eftersom jag inte hade nå lektioner idag:) Skönt som fan, så kunde jag åka hem till Kårböle efter skolan igår, riktigt nice :)

Idag har jag vart me mamma och tränat på att backa in på parkeringar, de gick bra! Inte långt kvar till körkort nu, fan va härligt! Usch, bara jag tänker på uppkörning blir jag nervös.. Fan va skakis jag kommer vara! Gruvar mig.. Men fan vilken känsla om man klarar det! :D


I helgen ska jag övningsköra en massa, ska till Hede me pappa imorrn. Sen har jag lite plugg också.. Stannar nog här tills på måndag! Tycker det är så jävla skönt att bara va hemma hos mamma, pappa och brorsan och bara ta de lugnt.


På måndag fyller Elin 18 :) Ska hem till henne imorrn och äta tårta! Och nästa helg ska vi parta, lätt rööj :D


Har facebook nuförtiden också, så vill ni se bilder från Frankrike och lite annat, gå in och kolla :D


RSS 2.0