utan mobil

Jag är utan mobil så vill ni nåt får ni skicka mail eller bara dyka upp :p Får förhoppningsvis tillbaka den ikväll, känner mig väldigt handikappad utan min lilla älskling.

Har jobbat hela helgen. Idag jobbar jag 12.00-20.15, imorrn 8.30-15.00 och på onsdag 11.00-18.00 sen är jag ledig tors-sön. Skönt! Nu läre jag gå och fixa mig lite innan jobbet. Vi syns på dellan :)


helgen/veckan som varit

förlåt för kass uppdatering, men har haft fullt upp med annat.

Så vad har hänt sen sist? Var ledig hela helgen, vilket resulterade i mycket fest. Fest i Snörbo på torsdan och lördan och på midsommarafton var vi hemma hos mig i Kårböle. Jag brukar inte ha fest där så mycket o nu vet jag varför, det blir alltid så in i helvete grisigt. Plus att denna gång slutade kvällen med ett hål i väggen, en flaska flög från gräsmattan, in i huset och in i väggen där den sen satte sig. Ganska skillat gjort, förstår inte hur den kunde hamna inomhus när vi va utomhus :p I alla fall så blev inte mamma o pappa nå arga för de, o det va ju tur. Dom var mest glada över att den inte hamna i skallen på nån eller in i nåt av våra feta tre-glasfönster. Har tyvärr ingen bild på datorn än på väggen och flaskan, men den kommer så småningom.

Denna vecka jobbade jag i måndags och har sen varit ledig, men börjar igen imorrn och jobbar till onsdag. Så idag har jag min söndag kan man säga :) Tänker spendera denna lediga dag med häng med grabbarna o Lisa, ska bara försöka få liv i dom först :p Ha en bra dag!

satc-maraton

Ikväll är det sex and the city-maraton på tv3 med start kl sju, så jag skippar nog fotbollen o leker tjej hela kvällen istället :) Elin kikar nog förbi och gör mig sällskap så det blir mys!

tjolahopp

Idag har jag varit me Robin en sväng, gick runt på Ljusdal ett tag o så tog vi en fika. Nu sitter jag bara hemma och gör ingenting, ska nog pallra mig ner på prix om ett tag och införskaffa lite grejer. Mitt kylskåp gapar tomt (som vanligt) men tänker inte handla så mycket ändå eftersom jag ska dra hem till päronen imorrn. Blir nog hemma i Kårböle i alla fall till lördag för då funtar jag på utgång, vilket betyder back to Ljusdal. Känns som att det kommer va mycket folk ute då! 

Å imorrn fyller jag år, bäst att ni kommer ihåg de :p

läggdags

Det gick bra på jobbet idag o imorrn är jag ledig vilket känns kanon! Ikväll har jag hängt med Robin o det va då säkert över ett år sen vi umgicks nyktra sist så de va kul :) Han är bra han!

Imorrn tänker jag inte göra så mycket, ska nog handla lite käk o sånt till midsommar men sen blir det nog bara deg, hoppas på finväder! Vore ju surt om det skulle regna på min lediga dag :p Sen jobbar jag bara en dag till denna vecka och blir sen ledig i tre dagar, skönt! Längtar som fan tills i helgen, kommer bli sånt rööj :)

ett år sen

För exakt ett år sen satt jag på ett plan på väg mot Frankrike för att vara där i en månad. Det va lätt det bästa jag har gjort o fan va jag längtar tillbaks! Men, jag är faktiskt rätt glad över att få fira min födelsedag o midsommar hemma detta år, för det va då helt värdelöst förra året :p Men jag säger bara det, har ni möjlighet att åka utomlands för jobb eller liknande (typ utlandspraktik) GÖRT! Det blir ett minne för livet och man växer som människa + att det är jävligt roligt :)

trött

Har jobbat idag 12-20.30, det gick bra men det märks att det är midsommar på fredag, många som handlar med andra ord :p Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känns som att det är dags för sängen snart. Är så grymt trött! Gick o la mig rätt sent inatt och lära kliva upp tidigt för jag skulle med bussen från Kårböle i morse, höll på att somna på bussen flera gånger. Så jag tog mig en liten tupplur när jag anlände till Ljusdal, vilket jag aldrig gör annars men fan va skönt de va :)

Imorrn jobbar jag 12-20.30 igen sen är jag ledig onsdag o jobbar 8.30-18.00 på torsdag, sen är jag ledig hela midsommarhelgen :) Känns kanon!

Nä, nu måste jag diska o sen blir de sängen med en film. godnatt!

party party

Jag har haft en riktig deg-dag och inte gjort ett smack. Förhoppningsvis blir kvällen mer händelserik ;p Ska väl ta och hoppa in i duschen om ett tag och sen blir det nog att jag drar till Elin på lite förkrök. Nåt som är tråkigt är att vädret riktigt suger idag o det är ju inge vidare när det är cruising. Så vi stannar nog inne och sen blir det antagligen krogen, är nog packat me folk på jgvs ikväll så det blir rööj :) Nä nu blir det disk o sen dusch. Vi syns inatt ;)

yesterday

Igårkväll va Elin här me mig, vi åt mat, kollade på film o pratade. Alltid very nice :) Ante kom även in en sväng, full som en kastrull men jätteglad :) Han fick en av presenterna, vilket var ett kollage med massa bilder på honom och oss från kårböle (inkluderar även Hank :p) från back in the days. Han blev skitglad :) Den andra presenten har Henke i sitt förvar så den får han idag.

Idag blir det deg fram till det är dags att börja partaja, för det är ju cruising ikväll :) Hoppas på finväder ikväll men det lär väl bli regn och kallt antar ja. Såg på SMHI att det skulle bli 9 grader ikväll, hua! Tur att det går lika bra att festa inomhus ;p


stank, student o securitas

Som jag tidigare har berättat har jag haft en olidlig stank i min lägga sen i tisdags. Det har funkat när man har haft fönstret öppet, men så fort man stängt de kommer stanken tillbaka. Hur som helst så va jag till Ljusdals Hem idag och berättade läget o dom sa att dom skulle skicka hit nån nästa vecka. När jag kom hem från besöket kände jag verkligen hur starkt det luktade i lägenheten så då ringde jag securitas. Efter några timmar kom det en karl från securitas hit o luktade och efter många om och men så hittade vi källan; i ett av garagen som är i stort sett vägg i vägg me min lägga. Så nu ska stanken förhoppningsvis försvinna o det känns så jävla skönt för det har varit rätt jobbigt att inte kunna vara hemma utan att må dåligt :s

I alla fall så tar min älskade ante studenten idag! Grattis till han :) Det var meningen att jag skulle dit, men nu läre jag vänta på att securitasmannen ska komma tillbaks. Får uppvakta han imorrn istället. Har i alla fall fixat en jättebra present :)

gratisprylar

bli medlem på gratisgen, det finns massa fina gratisprylar:) http://gratisgen.se/?ref=90186

det är bara att bli medlem o sen börja värva vänner så får man grejer, helt gratis :) Perfa!


städdag

Har städat hela lägenheten idag, känns så jävla skönt :) Men jag har ett problem, det är nån konstig lukt i läggan som vägrar försvinna. Det luktar som nån kemikalie, bensin eller nåt. Det försvinner när jag har fönstret öppet men när jag stänger det kommer stanken igen. Känns faktiskt inge vidare.. Jag har gått o luktat överallt för att se vart det kommer ifrån men tycker att det luktar lika mycket i hela lägenheten. Måste fixa dedär på nå vis.

Jag är ledig hela helgen, känns kanon :) Nästa vecka jobbar jag bara mån, tis, tors så det är också askalas eftersom jag slipper jobba under midsommarhelgen :) Förövrigt så fyller jag år om exakt en vecka, tors 19 juni. Bäst för er att ni kommer ihåg de o skickar grattis-sms ;p haha

Nu ska jag kila ner på prix o handla lite makrill som får bli middag idag. So long!

hard work work

Jobbade min första dag på delins idag. Eller, egentligen tränade jag bara men jag va i alla fall där hela dan och satt i kassan hela tiden. Gick över förväntan, trodde de skulle va mycket svårare än va de va. Ska dit imorrn också för att lära mig hur man stänger :p ska jobba 12.00-20.15. Fick schema idag också, ska jobba ca. 30 dagar under sommaren, jobbar några dagar varje vecka i stort sett, har bara en vecka som är helt tom. Jag blev i alla fall nöjd med schemat, jobbar varken denna helg (cruisingen) eller nästa helg (midsommar) så de tyckte jag va kanon :)

Nu är jag jättetrött, ska dra till Elin om ett tag för att kika på fotbollen. Men jag börjar som sagt inte förrän klockan 12 imorrn så det är skönt! Något som också är jävligt skönt är att vädret är sämre, hoppas de är piss-väder varje dag jag ska jobba så kan det vara fint när jag är ledig :) Ska snacka med vädergudarna om de ja :p

studenten

Förlåt för kass uppdatering men jag har varit upptagen med festande :) Hela studentveckan var hur grym som helst och själva studenten var helt underbar! Jag har haft de så in i helvete roligt hela veckan men det kändes ändå lite snopet att det gick över så fort :p hur som helst så var de en av de lyckligaste dagarna i mitt liv och jag fick dela den med mina älskade vänner, familj o släktingar. O till sp3, tack för en helt grym vecka som jag aldrig kommer glömma!

en dag kvar

Imorrn tar vi studenten, fy fan va det känns bra! Det kommer bli så jävla rööj :) Men det är svårt att fatta att det faktiskt är imorrn det gäller. Ojoj.

I lördags drog jag och Elin till Östersund. Vi lånade hennes morbrors lägenhet, shoppade, myste, åt god mat och hade det väldigt trevligt :) Jag fyndade massor, köpte bland annat tre par skor för sammanlagt 500 spänn! Det blev tre par tygskor i olika färger, skitfina :)

I måndags hängde vi i Nore och drack o myste i solen. Vi blev ett jävla gäng och det var askalas :) Igår var det beachparty på stadt och det var också kanon! Skulle vilja festa idag också men det känns lite riskabelt inför morgondagen. Så ikväll blir det lugnt, drar nog upp på skolan o käkar.

Fan, imorrn står vi där på trappan och skriker. Vilken lycka!


RSS 2.0