twisted transistor

Imorrn är jag ledig, vilket betyder att nu har jag helg :) Så jävla skönt, den här veckan har varit lite sådär så nu känns de jäkligt bra att få ta de lugnt ett tag. Funderar på att åka hem till Kårböle imorrn, men har inget bestämt än..

Ikväll sysselsätter jag mig med tvätt, disk o lite städning. Så väntar jag på att Joel ska komma hit och sällskapa lite :) Tänkte dra ut på Ljusdal å kolla läget men jag tror inte att jag pallar, så måste jag ju ta hand om tvätten också!

Fan vilket värdelöst blogginlägg, men vafan.. Skriver nåt mer nå' tag. Hare bra och keep on rockin'!



Stayin' on top with my feet on the ground.


bullshit

Jag skulle kunna skriva om allt så ni får min version. Men nej, det tänker jag inte göra. Jag ska inte behöva försvara mig och jag ska inte behöva berätta privata saker. För det är faktiskt så att ni har ingenting med det att göra. Jag tar för givet att det kommer bli strul och snack ett tag framöver.. Huvudsaken är att jag vet vad som hänt och vad jag gjort/inte gjort nu och tidigare i mitt liv, sen får väl ni tro vafan ni vill.

Men till slut blåser det alltid över, I've been there before..

så var det söndag igen..

Dex är över och rätt skönt är väl det! Har haft en bra helg men underbara människor, fet mat o alkohol. Blev även en del tok och lite ångest men det hör väl till.. Huvudsaken är dock att jag själv vet vad som hänt/inte hänt och får helt enkelt skita i om folk säger något annat.

Fredag. Fick sluta tidigare från jobbet och kom hem kring halv fyra. Hängde med Ante och Lisa, gick o käkade och började ladda upp. Sen drog Ante och Carro kom hit, vi brudar drog senare vidare till Annefrid där det var fest. Det blev utgång på stadt, vilket inte var sådär skitkul men helt ok ändå. Drog på efterfest och däckade sen tidigt på lördagsmorgonen nångång.

Lördag. Jag och Lisa drog på Finess och käkade frukost/lunch. Gick sen hem och la oss i sängen till framåt halv fem då det var dags att börja ladda om. Tänkte absolut inte ha någon fest här hemma men det slutade med att folk kom hit och det blev lite partaj ändå. Jag och Martina drog iväg på krogen och lämnade folket kvar hos mig, det blev stadt igen. Knök med folk och ganska sulligt. Tappade bort allt och alla och drog sen hem till Joel på efterfest. Där somnade jag på soffan och blev väckt kring halv fem, drog då vidare på efterfest nr. 2 och kom hem till mig halv åtta i morse.

Idag är jag grymt trött och sliten, sov nog max två timmar i morse eftersom Ante kom inbrakandes kring 10. Dagen har tillbringats framför tv:n tillsammans med Ante, Joel, Jimmy och Lisa. Gick iväg och klämde en pizza och drog sen hem till mig igen för ännu mer deg. Kan vara ganska slitsamt med dex-helger o det är väl en jäkla tur att det bara är en gång om år. Nu blir det lite mer tv och sen blir det nog en tidig kväll, känns som ett måste om man ska lyckas ta sig upp till jobbet imorrn.

godnatt folket.


palla

Sitter här hemma och är alldeles tårögd för jag är så in i helvete trött. Blir nog sängen snart som det känns! Har jobbat idag 08-18 och nu är det bara fyra dagar kvar sen är det helg igen :) Är fortfarande förkyld, inte bra. Vill ju inte bli sjukare nu, speciellt inte till helgen..

Hade i alla fall en helt underbar helg hemma i Kårböle. Gjorde i stort sett ingenting, degade mest och var ute i det fina vädret. Skönt som bara den :) Hade kanske varit hemma ett dygn på sex-sju veckor så det kändes bra att komma hem en sväng!

Har ju lovat en bild på min nya fripp, men min dator är så fuckad (fullproppad med virus, ska formatera om men har inte orkat än..), så jag pallar inte. Men nångång så :)

På torsdag kommer älsk-Lisa och i helgen är det dex, kanon!

Godnatt folket!


nyklippt!

Va och klippte + färga håret ikväll! Så nu är jag mörk igen, känns kanon! Håret blev ganska kort, hon tog nog femton centimeter.. Men int gör de nå! Vart faktiskt bra o jag är nöjd :) Tänkte att jag skulle lägga upp en bild, men pallar inte nu för jag är trött och ska gå och lägga mig. Men imorrn kan jag ju lägga upp en :)

IMORRN ÄR DET FREDAG! :D

Fan va skönt det ska bli med helg, oh yes! Papi och bror ska hämta mig på jobbet så ska jag åka med dom hem till Kårböle. Blir där hela helgen och det ska bli riktigt nice :) Tänkte dra förbi skokompaniet först en sväng och eventuellt köpa ett par skor som jag har hittat, hoppas dom passar och att jag trivs (dom skulle ta hem min storlek).

Å jag är så glad av nån jäkla anledning. Hela kroppen är fylld av glädje och jag vet inte varför, men int fan ska man klaga :) Nåt på gång som jag inte vet vad det är än kanske..? Det kanske väntar nå underbart bakom hörnet, kanske redan i helgen? Ja vem vet :p

Gaah! Nu ska jag sova.. Godnatt folket!

martes

Idag har jag varit och handlat en massa mat, kändes bra men samtidigt jobbigt att det ska kosta så in i helvete.. Men man måste ju ha mat så :) Har även lekt med Carro, vi har suttit och snackat en massa och tagit de lugnt, skönt! Ikväll ska jag bara dega; ligga framför tv:n och dricka thé. Men först måste jag diska och laga matlåda.. Kul. Jag har kommit på att jag kör på ca. fem olika rätter, jämt. Tänk, samma jäkla mat varje vecka! Men jag har varken ork eller fantasi att komma på nåt annat plus att det blir dyrt (och gammalt = måste slängas) om jag ska köpa en massa olika ingredienser. Sen är det ju så att det är skittråkigt att hålla på att hitta på mat och laga nå gott när man är själv. Helt värdelöst faktiskt..

Nu ska jag ställa mig och laga lite käk tills imorrn + ta tag i disken. Röj.

sjukling

Blev hemma idag ändå.. Hade feber igår och även idag, så då är det lika bra. Vaknade upp i morse i en sjö av svett typ, inte så nice.. Men nu är man duschad och fräsch igen :) o jag hör ingenting idag. Det blir alltid så när jag blir förkyld, det liksom sätter sig på hörseln :p

Sitter och väntar på att Carro ska komma, hon ska göra mig sällskap idag :) Hon ska följa med mig på prix o handla, måste verkligen fylla upp lite här hemma. Det ekar i mitt kylskåp, det enda jag har är sånt där basic stuff plus två flaskor med jääättegammal glögg, haha.. Göttans!

segast

Har inte skrivit nåt på hela helgen ser jag! Har i alla fall haft en bra helg, as usual ;p Ante kom hit i torsdags och var sen hos mig hela helgen. På fredan drack vi lite öl och hängde me lite folk, det var dock väldigt lugnt! På lördan däremot blev det kalas, va till Annefrid på förfest och sedan blev det stadt. Mycket folk och bra med ös, kanon helt enkelt :) Igår lekte jag med Joel hela dan, vi köpte pizza och gick och la oss i en park och käkade. Så underbart :) Solen sken och värmde riktigt skönt, så låg vi där och tittade upp i himlen och lyssnade på nice musik. Härligt! Det blev deg hela dan och hela kvällen och det var så värt!

Idag har jag jobbat 08.00-19.30, så det var en riktigt lång dag. Men det är ju bara bra att jobba övertid så :) Har dock börjat känna mig dålig, är yr i huvet, fryser och har ont i halsen. Känns som att det är nå skit på g. Fan, palla sjukskriva sig.. Men, mår jag så här imorrn är det ingen idé att gå på jobbet.

Nu ska jag göra thé och försöka bota min hals. Hej så länge!


dravel

Ibland är jag verkligen världens fegis och tönt. Jag fattar inte vad vissa folk gör med mig. I 9 fall av 10 kan jag vara mig själv, oavsett om jag känner människan eller inte. Men ibland blir jag stel som en pinne och kan inte få fram ett ord. Oftast händer detta när han/hon inte pratar så mycket med just mig, men jag vill ändå "få kontakt" med människan. Jag måste sluta tänka så jäkla mycket när jag hamnar bland de här 10procentfolket. Fan, take it our leave it. Alltid ska man tänka så! Men ibland funkar det inte.. man sitter där tyst och försöker komma på nåt bra att säga. Man analyserar och funderar, alldeles för mycket. Egentligen vet man att det är fan ingen som bryr sig ändå och att man bara ska vara sig själv. Man vill framstå som en härligt och spontan människa men när man bara sitter där som en jävla mes och håller käften lämnar man inget vidare intryck. Äsch, från om med nu ska jag skita i om det blir fel och bara köra på. yes.

tack för mig.

abrakadabra

Jag o Ante hade bestämt oss för en nykter och lugn helg, men så kom vi på att vi måste festa på lördag. Så nu blir det så :) Men, ska dock vara lugna och fina på fredag, yes.

Som jag skrivit förut, tänk om det kunde vara helg hela tiden. Att vara ledig är fan det bästa som finns :) Men, det är ju jäkligt bra att jobba också! O nu är det bara cirka två och en halv vecka (eller typ tre kanske till och med) tills det är löning igen, haha! Jag har en känsla av att jag kommer få en rätt fet lön då, kanon! Dock är det precis lagomt till dex, mindre bra. Kan vara svårt att hålla i pengarna under den helgen, haha.

Eftersom jag antagligen kommer bli arbetslös i mitten på december tänkte jag försöka ta mig ut på nån slags långresa framåt januari-februari kanske. Resa runt o ta lite ströjobb typ, nån som är på? Vore ju grymt som bara den! Tänkte börja kika lite nu snart på eventuella resmål.

Ja nu vart det en massa svammel igen.. äsch.

Nu blir det snart sängen för mig. Så, godnatt folket!

ny vecka

Så var det måndag igen, guud va kul det känns.. Gick bra på jobbet idag, gjorde rätt många samtal så det är bra. Men fan va tungt det var att kliva upp i morse, ojoj.. Låg och snooza i typ en timme och ville verkligen inte kliva upp, det var så varmt och skönt under täcket :) Men, nu är det bara fyra dagar kvar sen är det helg igen, hehe :)

Nu sitter jag här och väntar på att Carro ska komma så ska vi ut och ta en prommis runt kyrksjön. Ska bli så skönt att komma ut i friska luften, samtidigt som man kan snacka skit och typ spy galla över folk. Yes.

Sen måste jag hem och koka pärer, läre göra matlåda tills imorrn. Käkade soppa o varma mackor till middag idag, o det kan jag ju inte ha med mig till jobbet. Skulle ju ha gjort nån slags matlåda på en gång men jag pallade inte då för jag va så hungrig. Det känns inte så lockande att ställa sig och laga mat igen sen, men har ju inget val. Så har jag ett berg med disk att ta tag i också. Röj, oh yes.

fre-sön

Fredagen blev lugn, hade film/chips/dip-kväll med Stefan. Kan va skönt med sådana kvällar ibland! Igår däremot blev det lite mer åt andra hållet om man säger så.. Jag, Martina o Annefrid förfestade hemma hos mig och drog sen ner på stadt, där det var världens kö. Men, tack vare en viss Hank The Tank kunde vi gå förbi hela kön och bara trava rätt in, betalade inte ens. KANON! O eftersom jag inte gjorde av med nå pengar på inträde tyckte jag att jag kunde slösa desto mer i baren. Inte så bra idé kanske men just då var det kul i alla fall :) Hade en skitbra kväll med underbara människor!

Idag har jag varit sådär roligt bakfull, har dock inte varit så illa att jag behövt spytt (det tackar vi för!) men har haft rejäl huvuddunk och varit sjukt trött. Låg hemma i soffan till ungefär fyra då jag mötte upp Elin o gick och klämde en pizza. Resten av kvällen har tillbringats framför tv:n med Elin och en stor kanna lättdryck. Det är viktigt att återställa vätskebalansen, oh yes.

Imorrn är det måndag igen och en ny arbetsvecka börjar. Yeah, kunde inte vara mer taggad..

ordbajs

HELG! :D som jag har väntat, oh ja! Men, det blir vääldigt lugnt ikväll. Ska till tandläkarn' imorrn klockan tio, o vill ju inte ligga där o stinka fylla direkt ;p Imorrn däremot, då blir det röj!

Hade sett fram emot att gå ut och käka med familjen men så blev jag så sjukt irriterad.. Jag vet inte, kan bli så ibland. äsch.. o nu sitter jag här, ensam och eländig o lyssnar på min bästa jagärsåjävlairriterad-musik , static-x. Men snart kommer Stefan och räddar mig :) brabra.

Stadt imorrn då? :)

hahaha, jag dör..!

Som jag skrev innan så var det nån som hade tagit min tvättid. När jag gick ut för att ta hand om maskinen som jag hade kört igång först var tvättids-tjuven där, o hon håller på och hänger min tvätt.

Tjuv - Nu är det jag som har tvättid, du får tvätta nån annan kväll.
Kristin - Nej, det är jag som har tvättid och du står och hänger min tvätt.
Tjuv - Nej, det här är min tvätt, mina kläder och min tvättid.
Kristin - Men nej, det där är mina kläder som du står och hänger. DET ÄR JAG SOM HAR TVÄTTID NU!

~ tyst i några sekunder ~

Tjuv - oj då, ja jag tyckte att jag inte kände igen kläderna.                  (MEN GRATTIS..!)
Kristin - Ja, för det är mina kläder..
Tjuv - ojoj, förlåt! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt!  (står fortfarande och hänger min tvätt)

HAHA. Så kan det gå när man inte har alla hästar i hagen. Snacka om yr!  Hur som helst så vägrade hon låta mig hänga upp min tvätt, för hon skämdes så mycket. Sen bad hon om ursäkt sjuttioelva gånger och gick därifrån. Men jag fattar inte, hur kunde hon tro att det var hennes kläder..? Hon va typ 70 bast och jag har väl inte direkt 70-taggar-kläder? (får man ju hoppas i alla fall). Ja, det var rätt skumt.

sluta ta min tvättid!

Hade bokat tvättid ikväll mellan 17-22, så när jag kommer ut i tvättstugan vid halv sex är de nån som håller på å tvättar. vafan! Menmen, de ordnade sig till slut. Så nu håller jag på och tvättar, ska strax diska och sen måste jag typ dammsuga eller nåt. Är så in i helvete äckligt här just nu :/ Så kommer päronen hit imorrn en sväng så då är det bäst att det är lite fräscht i alla fall :)

Idag hade vi tävling på jobbet och den fortsätter imorrn också. Vi kunde "vinna" lotter av olika slag beroende på hur mycket vi ringde, ganska kul faktiskt :) o imorrn skulle dom ha ett prisbord, så den som hade ringt mest på dom här två dagarna fick ta pris först och sen fick den som hade ringt näst bäst ta osv. Men vi tävlar ju alla mot alla, inklusive dom som har jobbat där i flera år ...så dom är ju ganska överlägsna :p

o imorrn är det fredag = helg :D           ...äntligen!


ordkräkas no. 2

Känner att jag har ett rätt tråkigt liv just nu. Jag jobbar och sover, gör inget annat. Träffar inge folk utan sitter ensam hemma i lägenheten o degar. Tv:n är min bästa vän, typ. Det är nu när det är höst och det börjar bli mörkt som man längtar efter någon att mysa med. Men samtidigt vill jag inte ha det heller, bara just nu i detta ögonblick. Jag vet att jag inte har ett dugg att klaga på men ja, just nu tycker jag synd om mig själv. Men som mamma alltid säger; "man måste ha tråkigt annars skulle man aldrig ha roligt". Så sant.

Men nu är det bara två dagar kvar och sen är det helg igen, då är allt kalas och livet leker. Varför kan det inte vara helg varje dag? Fredag, lördag om vartannat. Det hade varit nåt de.  

äsch.


RSS 2.0