Tjolahopp

Har lagt mig i sängen, läre sova för jag ska upp tidigt imorrn! Kvällen har tillbringats med Joel, vi har kikat på tv och umgåtts :) Vi var även ut och gick med paraplyn (det regnade), så gick mitt paraply av! Jävla skitgrejer! :D

Eftersom mamma och pappa jobbar och jag var hemma för en gångs skull så lagade jag mat idag, det blev crêpes, skitgott!

Imorrn åker jag och broder ner till Ljusdal med niobussen så ska vi hänga där hela dan tills vi ska dra iväg till Gävle (hockey!!). Henke kommer ner till oss vid tretiden så ska vi käka pizza :) Känns faktiskt rätt roligt att jag ska umgås me brorsan hela dan, så ska han sova hos mig imorrn också, mys :)

Nä nu läre jag krypa till kojs. Goodnight everyone! 

Pisspotta

Kom nyss fram till att jag måste börja med mitt muntliga nationella prov i svenska typ idag. Ska framföra det på måndag, så jävla pissigt av läraren att lägga det direkt efter lovet. Då är man ju tvungen att plugga på lovet, vilket förstör som fan! Men som Elin sa: "Det är ju tur att du inte ska göra nåt speciellt på lovet i alla fall". Haha, ja det är tur att man inte har nåt liv! För då kan man ju roa sig med att plugga istället, yeah.

Förutom svenskaplugg har jag även engelska och religon. Säkert nåt mer också som jag inte kommer på för tillfället. Bajshög.


Oh brother, where are thou?

Värst va jag var i bloggartagen idag, men det är faktiskt både roligt och skönt att skriva av sig :)

Sitter just nu och kikar på film, fast jag kollar inte så mycket. Det var Krille som bestämde vad vi skulle se, sen gick han och la sig efter en halvtimme. Jag som hade tagit me mig en film hit från Ljusdal som jag ville se, men inte då. Därför funderar jag på att stänga av den jag kollar på nu, gå och lägga mig i min skööna säng och kolla på filmen som jag vill se istället. Låter som ett väldigt lockande förslag tycker jag :)

Idag ramlade Krille med cykeln (han försökte väl sig på något avancerat trick..) :D Hur som helst så slog han upp knäet så det blev ett hål! Det var väl ungefär två cm långt, en halv cm brett och ca. en halv cm djupt skulle jag tro. Ångrar att jag inte tog ett kort! :) Blödde som fan gjorde han i alla fall, mamma tyckte att det borde sys men så tejpa hon ihop det istället :)

På torsdag blir det hockey! Lätt skitkul :)

Stupified

Hej jag heter Kristin och kommer från Kårböle, vilket betyder att jag dricker öl varje dag och lägger upp fetingsnusar i parti och minut. Jag är nog rätt dum också, och luktar kanske lite illa. Jag vet inte hur man för sig bland folk och kan inte prata utan min breeeda dialekt. På helgerna dricker jag ännu mer öl och kör en massa traktor när jag inte är i ladugården och leker med kossorna och mockar skit. Har jag riktig tur så kanske det finns någon annan på byn som man kan umgås med, åka ut och åka bil, kolla efter djur och sladda lite. Vi kanske ska anordna en pruttävling?  Är det vinter så kör vi bara skoter, hela dagarna och vi duschar aldrig. Vi äter bara sånt som vi har jagat själv, för vi har ingen affär och det är ju flera hundra mil till närmsta by/köping/stad. I var och varannan gård finns en hembrännare och vi betalar tjänster med sprit. 80 % av dom som kommer härifrån kommer aldrig lämna byn och definitivt aldrig skaffa sig en utbildning, nä för vi ska leva på våra kossor och vår spritbränning. Just det!



Mysboll

Fick gå upp svintidigt idag eftersom jag hade tvättid kl.7. Det var jobbigt, men de gick:) Jag var tvungen att bl.a tvätta en kudde eftersom en viss person, jag nämner inga namn, kräktes lite på den i helgen :D Hur som helst så blev den väldigt blöt och jag undrar hur fan lång tid de ska ta innan den torkar. Man känner sig faktiskt ganska duktig när man går upp i ottan för att tvätta, på ett lov!

Den här veckan jobbar Henke natt, det tycker jag är tråkigt för då får jag sova ensam. Nog för att det kan va rätt skönt med hela sängen för sig själv, men inatt var det lite tomt.

Idag tänker jag åka hem till mamma, pappa och Krille. Dom saknar mig :)


pizzapung

Mitt internet har fuckat totalt under hela helgen och jag min segskalle förstod inte varför. Jag måste tydligen ha datorn på ett visst ställe i min lägenhet för att internet ska fungera, vilket Henke i och för sig sa redan från början. Men de funkade ju faktiskt ett tag, innan de började fucka ur helt. Därför lyssnade jag inte på honom:) Men nu vet jag ju hur det ligger till, så nu tänker jag fan inte flytta på datorn nå mer.

Dex är över och det gör mig inte ett dugg. Nog för att jag hade riktigt rööj i helgen, men det är ändå rätt så överskattat. Lördagen var i alla fall bäst :) Jag fick erfara att min pojkvän är en riktig jävel på att tränga sig i köer!  Först i kön till stadt och sen inne på Ergüns, och det var ingen som klagade:) Jävligt skönt att slippa köa!
 
Idag va jag och Martina på Dollar i säkert två timmar! Jag inhandlade diverse billiga örhängen och tre st. filmer, sen gick vi på Unitis och fikade:)

Jag har även varit grymt duktig idag när jag drog ut och sprang x antal kilometer! Kändes skönt att röra på sig igen efter helgens inte alltför nyttiga leverne.

Nu måste jag gå och lägga mig, har tvättid kl. 7 imorrnbitti! Herregud, hur fan ska jag orka upp..?

Hank the tank <3

Idag har jag och mitt hjärta 1 år och 5 månader, helt sjukt va tiden går snabbt! Han är bäst<3
Han skickade det här till mig igår:

"Du gör mig så lycklig, lyckligare än en pingvin som ser sin mamma komma hem efter en lyckad jakt"

 Han är förjävla söt ^ ^

Henke is the shit <3

Gaaah!

Jag trodde idag att jag förlorat dig, du fungerade ju inte..! Men nu helt plötsligt är allt som det ska igen, skönt! Verkar som att du fungerar bäst på kvällarna. Hmm.. :) Det är såklart mitt kära internet jag pratar om :D

Ikväll var jag på MRL, det var skönt. Eller, det var inte skönt just då jag va där men det kändes skönt efteråt :)

Hade spanskaprov idag, gick ganska bra tror jag! På torsdag har jag psykologiprov som jag och Marie ska plugga till tillsammans imorrnkväll :) Lånade hem Frankenstein från skolan idag, dom hade kollat på den på svenskan, vilket jag missade, så då fick jag låna hem den istället. Snacka om kass film, men det är rätt kul att ha sett den ändå :)

Snart är det helg och lov, riktig härligt! Men gruvar mig lite över att helgen antagligen kommer bli väldit dyr och jag är inte särskilt rik.. Ska försöka leva snålt under dex, får se hur det går med det.

Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna och vänta på att Hank ska komma hit ;) Mys!

Tjaarå!

Kyrksjön

Sitter hemma i lägenheten och väntar på bättre tider, eller nåt.. Har gått ensam runt kyrksjön idag, det var riktigt skönt. Det blåste som fan men det gjorde ingenting :) Idag tänkte jag plugga en massa (hmm, får se hur det går..) Tänkte i alla fall skriva klart engelskan och plugga matte. (Blir antagligen ingetdera..) Funderar på om jag ska åka upp till skolan och käka lunch, har typ ingen mat hemma :) Vi får se..

Ikväll åker jag hem :) De passar väldigt bra att åka hem nu i helgen för då spar jag pengar (eftersom det inte finns nåt att handla i Kårböle). Måste ju ha kvar lite stålar tills dex!

Undra om jag ska pallra mig ner till Prix och ta dedär förbannade kortet till körkortet idag. Skulle va skönt att få de gjort, så slipper man fundera på det nå mer.

Nä, nu måste jag sätta igång me nåt. Lite engelska kanske..?

Tjaarå!


Friluftsdag

Jupps, de har vi idag. Jag tänkte skita i den, men jag gick faktiskt runt kyrksjön i morse me Marie & co. Ikväll är det spinning, ska blir kul :) Jag och Marie började vårat nya liv för några veckor sen och det går helt okej. Rör på mig varje dag! Det blir allt möjligt; promenader, löpning, spinning, MRL, boxning. Den här veckan har jag sprungit två dagar och varit på MRL en dag och som sagt, spinning ikväll. Känns skönt att man börjat tagit tag i saker och ting :)

Idag ska jag ägna dagen åt plugg. Har rätt mycket tills nästa vecka, bl.a. två prov och en inlämning. Men då är det ju bra att jag har hela idag och imorrn på mig.

Imorrn åker jag och Henke hem till Kårböle, vi blir nästan ensam hemma (bara pappa hemma).  :) Vi ska ut i skogen me han och hjälpa han ta gran. Ja, jag vet att ni tycker att det låter konstigt att ta gran redan. Men pappsen tar alltid gran i oktober, så hänger han den uppochner på vårat härbre så att alla "kvistar" ska böja sig åt samma håll, på det sättet blir granen väldigt fin :)

Förutom att hänga i skogen ska vi nog dega en massa och käka god mat :) Pappa skulle bl.a. göra smörgåstårta (vilket han är bäst på att göra) 

Adiós!

Helg!

Har nu fått helg:) Imorrn har vi friluftsdag och på fredag har jag inga lektioner, så jävla skönt! Idag är det en månad sen jag tog körkort och det är fortfarande lika roligt :)

Jag har gjort en upptäckt, en upptäckt som har förändrat mitt liv. Jag har hittat internet :) Vi får väl se hur länge det  håller innan det försvinner. Därför ska jag passa på att surfa så länge det går!

Ikväll är jag solo så då blir det fiskbullar och potatis! Ska också tvätta, springa en sväng och kolla på Grey's anatomy såklart! :) Onsdagkvällar är dom bästa tv-kvällarna, först "Bonde söker fru" och sen "Grey's anatomy".

Nu ska jag vara lite produktiv och sätta på potatisen.

peace out !

Lord Of The Dance

Min käre pojkvän bjöd med mig till Gävle igår för att se "Lord of the dance". För er som inte vet vad det är (visste inte jag heller först..) så är det samma snubbe som gjort Riverdance som gjort denna show. Det handlar alltså om stepdans. Hursomhelst så var det jävligt grymt! Och inte nog med det, vi bodde på hotell också och gissa vilka som bodde på samma hotell som oss..? The motherfuking stepdancers! :D Dom frågade oss vart man kunde få tag på pizza (tyckte väl vi såg feta ut eller nåt..). Jag har alltså pratat med snubben som "kom på" Riverdance, hur ball är inte jag..? :)

För övrigt så var kvinnan i receptionen helt fast i det forna åttiotalet. Ångrar att jag inte tog en bild på henne, får försöka illustrera henne här nedanför istället. Tänk er en kvinna i 45-års åldern med tuperat, permanentat hår i två tofsar, mustasch och en massa smink. Där har ni henne :) Hon hade ett väldigt artigt (skumt) sätt också. "-får jag besvära med ett namn?", "-får jag besvära med en adress?" O.s.v. Ja men snälla besvära oss hur jävla mycket du vill..!

Hade en helt underbar "weekend" i Gävle i alla fall :) Min Henke är bäst <3

image22
Den snyggaste receptionisten jag någonsin sett!

RSS 2.0