I hold the sky

Har jobbat idag o tjänat lite kosing, kanon! Hoppas på att jag får jobba mycket extra nu framöver :)

I morse när jag skulle cykla på jobbet visade det sig att jag inte hade nån luft i bakdäcket, och då menar jag ingen luft (däcket var helt platt). Men eftersom klockan var 10 i åtta skulle jag ju aldrig hinna i tid om jag gick, så därför försökte jag cykla ändå. Så där cyklade jag på fälgen, det lät så in i helvete och självklart mötte jag en massa folk. Inte gick det speciellt bra heller så jag var tvungen att hoppa av och gå istället. Piss. Men jag kom bara tre minuter försent :p Hur som helst så hade plutten till ventilen "ramlat av" (eller så hade nog nån elaking skruvat bort den), men jag hittade den här ute i källarn' när jag kom hem så nu har jag pumpat och satt tillbaks den :) Sicken tur att det bara var slut på luft och inte punktering som jag trodde från början!

Men tänk om man hade haft en bil ändå! Det är då det första jag ska köpa när jag får fast jobb nånstans (haha). Funderar faktiskt på att fråga brorsan om han vill köpa en bil tillsammans med mig, han har ju pengar och kan skruva och jag har körkort = perfa! Så kan ju han få ta över den när det är dags för han att skaffa körkort (om ca. tre år), sicken bra idé :)

cut the curtains

Sitter och lyssnar på Billy Talent, oh nostalgi :) Det är nästan (tack och lov bara nästan) så att jag känner lukten från min gamla lägga, haha.

Idag är det grått och blött, helt värdelöst. O jag sitter helt ensam hemma i huset och har tråkigt. Ska man vara skol- och arbetslös ska man inte vara det i Kårböle, för här finns inget att göra. I Ljusdal kan man åtminstone hitta nån med samma "problem" :p

Nä man kanske skulle ta och vara lite duktig idag, städa, motionera eller nåt sånt. Hah, eller så stannar jag inne och myser med en film. Det senare alternativet känns mest lockande, oh yes.

payday

Sådär, nu har äntligen lönen satts in på kontot och jag har kunnat betala min lilla hyra. Jag har inte fått nåt lönespec. den här månaden så jag visste inte hur mycket jag skulle få, men fick mindre än vad jag trodde. Jobbade ju mer i juli än i juni men fick ändå mindre pengar nu än sist, skumt. Jaja!

Imorrn bär de av ner till "city" igen, känns bra! Åker antagligen ner på kvällen så då kan jag sova hur länge jag vill imorrn, skönt :)  Blir nere i Ljusdal i alla fall resten av veckan, ska jobba torsdag och lördag (kanon!).

Nu tänker jag slänga mig i säng. Godnatt folket!

psychosocial

Var ju som sagt till Hede idag på rekryteringsträff. Snackade lite med folket som var där och ska skicka iväg lite ansökningar nu. Är mest sugen på Vemdalen/Vemdalsskalet men skickar nog iväg nån ansökan till nåt annat ställe också :) Fick även ett samtal idag om ett eventuellt jobb i oktober, ska antagligen få komma på intervju nångång snart. Är väl inget toppjobb direkt med det skiter jag i, jag vill bara ha ett jobb och det spelar ingen roll vad det är. Har ju en hyra att betala :/

Slipknot - psychosocial     bra skit

on the road again

Drog til Ljusdal i morse och åkte tillbaks till Kårböle ikväll. Undrar hur många gånger jag åkt vägen mellan Ljusdal-Kårböle under mitt liv? Kan varje meter av den sträckan som det känns, bara genom att kolla på skogen runt omkring vet jag precis vart jag är, haha.

Imorrn beger jag mig till Hede en sväng på nån slags rekryteringsträff angående säsongsjobb i fjällen. Kan bli intressant eller skitdrygt, we'll see. Pappa ska också med för han hade nå ärenden åt det där hållet han med plus att vi ska titta till en stuga som vi sålde förra året och hälsa på lite släkt. Så det blir en hel dag med pappsen i Härliga Härjedalen, röj.

Åker tillbaks till Ljusdal imorrnkväll eller på onsdag för på torsdag ska jag antagligen jobba, yes :)

move it

Var ute med jobbet och käkade i torsdags på Nore Camping o jäklar vilket drag det va :) Blev nog mer fest än middag där till slut och jag fick kanske i mig lite för mycket (tack för den baksmällan Stefan, haha), men det var i alla fall skitkul! Efter torsdagen fick jag nog av festande så helgen blev lugn. Spenderade fredagkvällen som chaufför och gårdagen med Ante och en massa film, riktigt skönt faktiskt! 

Nu är jag hemma i Kårböle hos päronen men ska åka ner till Ljusdal igen imorrnbitti. Hittade förresten en massa gamla bilder här på datorn och kom på att jag måste färga håret mörkt igen. Vad tycker ni? Visst vare fan bättre med mörkt hår? :)  






sultans of swing

Jag och Carro gjorde Ljusdal idag; fikade på finess och kollade in det enorma utbudet på kläder/skor som vi har här. O jag har äntligen hittat en present till Lisa som fyllde år i söndags! Kan inte skriva vad ifall hon läser, men det blev i alla fall en klockren present :) Skönt, kan man stryka det från listan.

Nu ska jag ta mig i kragen och skicka iväg en jobbansökan. Yey!

out of my head

Nu har Krille åkt hem. Han måste tycka att livet i Ljusdal suger, för vi har inte gjort ett piss idag. Men kan vara skönt med sådana dagar också :) Kom att tänka på det idag att det är ju ungefär såna här dagar jag kommer ha jämt nu när jag är arbetslös. Hua, nej tack! Måste verkligen skaffa mig ett jobb, ska tamefan söka överallt. Som det känns nu skulle jag kunna jobba vart som helst och med vad som helst, bara jag får pengar. Tråkigt att det är pengarna som styr allt, vad mycket lättare allt vore om det inte var så!

Min kväll ser rätt planlös ut, ska eventuellt träffa Anders eller Anton. Äh, jag vet inte. Vi får se vad som händer. Men först ska jag då definitivt diska. Yes.

palace station

The Dark Knight var riktigt grym! O Heath Ledger var i en klass för sig, så totalt annorlunda jämfört med hans tidigare roller. Nä, grymt var ordet! Se den föfan!

Tisdag idag, tänkte uträtta lite ärenden. Apoteket, prix (eller kanske dellan?), skicka iväg nån jobbansökan, leka med Anders, underhålla lillebror. Jupps. Krille är kvar och blir nog här tills ikväll.

Tråkigt att vi ska ha sånt värdelöst väder, speciellt nu när jag har ofrivillig semester. Give me some sun!


fucking monday

Min första vecka som arbetslös har börjat. Halleluja va bra det känns, inte. Ska i alla fall sätta igång med jobbsökandet idag och fortsätta med sånt hela veckan. Det är en jäkla tur att jag har lön nu i augusti och sen i september, annars vettefan vad jag hade gjort.

Idag åker jag ner till Ljusdal och sen ikväll kommer även brorsan ner, vi ska gå på bio och se The Dark Knight. Förutom bio blir det nog också lite god mat och sen häng i läggan. Känns lite halvkul att broder ska ner och hälsa på mig, det är inget som brukar hända ofta direkt :p

Idag kommer även Anders hem igen, så honom ska jag lätt leka med i veckan. Kalas :)

Blir nog ett jäkla rännande mellan Ljusdal-Kårböle denna vecka igen (som vanligt). Men det är ju som det ska va, leva i en väska is the shit.

drunken tiger

Sitter och lyssnar på Drunken Tiger nu, fan vilken nostalgi :) Har så mycket minnen till deras musik från back in the days. O det bästa är att låtarna aldrig blir dåliga, dom är fortfarande lika bra nu som för fem år sen. Lovely!


domingo

Blev väldigt lugnt igår, hyrde film med Joel och bara degade. Va så in i helvete trött så jag somnade såklart men vaknade vid tre så då gick jag hem :p

Idag ska jag inte göra så mycket, måste tvätta och handla och sen kommer antagligen Lisa hit. Hon blir nog här med mig hela veckan, kul :) Blir som i våras när vi va sambos ett tag :p

Förövrigt känns det kanon att vakna upp på en söndag och inte vara bakis, halleluja!

you wake up in the morning and your head feels twice the size

Hade verkligen skitroligt igår, träffade en massa folk och dansade som fan! Efterfestade till framåt sex på morgonen så idag har man varit lite seg, har inte spytt nåt dock så de va ju bra :p haha.

Känns som söndag idag så det kändes väldigt skönt när jag kom på att det var lördag. Så slipper man ha ångest över att man ska upp och jobba dan efter :) Nu sitter jag och väntar på att Joel ska komma hit, blir nog en lugn kväll. Hamnar antagligen framför nån film så det blir fett med deg :p

Nu blir det duschen för min del. Ha en bra kväll folket!

dance dance dance

Fredag kväll och jag är ledig imorrn och på söndag, skönt som fan! Sitter för tillfället och dricker en kall bärs i väntan på att Carro ska komma och sen blir det antagligen järnvägs. Känner mig egentligen inte nå taggad för fest, men känslan kanske infinner sig när jag får sällskap :p

Va och shoppade i Birsta i onsdags och kom hem med en massa grejer, både kläder och skrot från IKEA. Det gick en hel del pengar men vafan, när handlade jag sist? Men fyndade även en massa, köpte bland annat tre par jeans för sammanlagt 700 spänn!

Nä nu får fan Carro ta och komma. Syns i vimlet!

segarsle

Nu är jag ledig i två dagar, sköönt! Ska nog dra hem till Kårböle ikväll och kommer tillbaks till Ljusdal på onsdagkväll eller torsdagförmiddag. Börjar inte förrän klockan tre på torsdag så jag funderar på att eventuellt dra på tranan på onsdag, nån som är på? :)

helgen

Har jobbat hela helgen och jobbar även imorrn. Va på järnvägs i fredags, tänkte inte gå ut egentligen men ändrade mig i sista sekund och de va tur för jag hade skitkul :p Igår jobbade jag till halv nio och sen gjorde jag inte så mycket mer, lekte lite me Lisa och Henke och sen kom även lite kårbölegrabbar hit. Sen blev jag väckt mitt i natten av en viss kusin som ville ha sovplats, blev skapligt irriterad men lära ju släppa in han :p Fick inte så mycket sömn inatt så de va rätt tungt att kliva upp i morse för att dra på jobbet.

Ikväll har jag tänkt städa lägenheten för det behövs verkligen! Tur att man bor litet så de går fort :p Annars händer det väl inte så mycket ikväll, blir nog väldigt lugnt. Börjar klockan sju imorrnbitti så måste i säng tidigt.

Nu ska jag dega ett tag och sen ta tag i matlagning och städning. Ha en bra kväll!

RSS 2.0