Morgondagen

Imorrn bär det av till Hudik med päronen för lite shopping, det är dock inte syftet med resan men man läre ju passa på när man ändå ska dit! Vi ska ner för att lämna in min jävla laptop som fick för sig att gå sönder förra veckan, hårddiskkrash eller nåt sånt tror jag att de är. Piss. Det är också anledningen till att jag inte bloggar ofta längre. Jag som blev lätt beroende av datorn är nu utan, men det har faktiskt gått bättre än förväntat. Det beror antagligen på att jag har varit hemma i Kårböle mestadels av tiden så jag har tillgång till familjens dator. Hursomhelst så kommer det bli jobbigt att vara utan den när lovet är slut och jag måste tillbaks till Ljusdal.

Nu står nyår strax för dörren och jag hoppas att det kommer bli rööj. Men som alltid har man väl för höga förväntningar och så blir det bara skit av allt. Men nu vet jag i alla fall vart jag ska hålla hus, så förutsättningarna är bättre detta år!


Nöjd

Jag blev riktigt nöjd med mina klappar i år. Fick en mobil av päronen, vilket var otroligt välbehövligt med tanke på att min förra var trasig. Fick parfym, kofta, necessär och is-shotglas av Henke, han är så jävla underbar som köper så perfekta julklappar :) Fick lite annat också som även de var skitbra och jag är supernöjd.

Julaftonen tillbringades hos oss med lite släkt på pappas sida. Vi åt och drack i flera timmar och sen blev det julklappsutdelning och lekar och ännu mer dricka :p Bodil och Awe hade fixat en lek som påminde om "Galenpanna" och sen hade de satt ut en tipspromenad på vår gata (eller rättare sagt våra grusvägar och täkter). Stefan och Elina vann, men priset var inte så flashigt (en varsin öl) :) Vi satt sen hela natten hos oss och spelade spel och groggade. Hade skittrevligt :)

Idag tänker jag plugga. Sug men jag måste eftersom våra kassa lärare ger oss plugg över lovet. Skit.  

Merry Christmas

Så.. Nu är det jul igen! Har inga som helst julkänslor, men de kanske kommer till kvällen. Hade ju varit mys att fira med småbarn, men det blir inte så i år om man inte räknar med brorsan då förstås :) Dagen idag ska tillbringas framför tv:n med Lisa, vi ska kika på "Tomten Är Far Till Alla Barnen" och äta knäck. Mys! Sen blir det rusningstrafik till duschen!

Jag hade tänkt raka mina extremt håriga ben idag, men så fick jag ett presentkort på "vaxning av ben" av mamma i morse, så nu måste jag hålla mig ett tag till innan håren ryker. Ska försöka få en tid på torsdag tänkte jag :)

Imorrn ska jag åka ner till Ljusdal för fest och utgång, så sa mamma att jag fick ta bilen om jag ville eftersom det inte går några bussar. Men då var jag tvungen att komma tillbaks på onsdan eftersom hon jobbar på torsdag. Fan va snällt, har aldrig fått tagit bilen förr! :) Men jag kanske inte behöver heller eftersom jag antar att det är en hel drös som ska ner. Vi får se.

Som sagt, nu är det Jul igen och jag hoppas att ni får en riktig trevlig en. God Jul allesammans!

Julklappar

Julklapparna är nu färdiga, eller rättare sagt, de blev färdiga igår. Skönt! Jag hittade en perfekt julklapp till Henke, det skrek Hank The Tank om den :)

Idag åker jag hem till familjen, lovely! Jag har lovat mamma att jag ska göra julgodis idag. Så man får väl offra sig, för känner jag mig rätt så är det jag som käkar upp mestadelen till slut. Jag får stå mitt kasst!

Förövrigt så har jag inga som helst julkänslor och så är jag en aning kluven inför juldagen. Vill gå ut men samtidigt, palla stå i kö i hundra år? Nja. Får se hur det blir.

Min dator är fortfarande sjuk. Jävla skitgrejer! Ska åka iväg med den imorrn till min kära Hempa som jobbar med datorer. Hoppashoppas att han kan fixa den!

Kvinnan hela dan

Sitter på skolan nu, fast jag är ledig. Men om ens dator har pajat med en sån enormt bra timing som just denna vecka (då jag behöver skriva arbeten och lämna in innan lovet) läre man gå på skolan och plugga istället. Jag blir så jävla förbannad för att datorn går sönder, när jag i princip nyss köpt den för en massa jävla pengar. Men det är ju tur att man har garanti på skiten.

Idag är det begravning på Samuel, Krille ska dit. Jag frågade om han ville att jag skulle gå med han, men det behövde jag inte. Han hade redan sällskap, så det var ju bra.

Nu är det jullov och som jag har längtat! Ska bli så otroligt skönt att komma hem till familjen och bara dega! Köpte klart alla julklappar igår också, förutom en som jag ska köpa idag. Har aldrig varit så seg med att köpa klappar förr. Undra om det är Henke som har dåligt inflytande på mig? :)

Nu måste jag plugga vidare. Ciao!

Computerchaos

Det är något fel med min kära dator. Hela veckan har den krånglat, den startar aldrig förrän efter ihärdigt kämpande från min sida. Det är tydligen något diskfel eller nåt, å jag som är så superhaj på sånt klarar ju biffen på nolltid. Eller nåt sånt.. Har försökt att fixa men det går inte. Henke ska få leka datordoktor imorrn tror jag :)

Ikväll har jag lekt med mina grabbar, vilket faktiskt var rätt tråkigt så jag gick hem redan halv elva. Vi var rätt sega allihop så vi låg mest och framför datorn och kikade på nya south park avsnitt, vilket i och för sig var roligt! I alla fall så blev jag tipsad om en sida där man kan kolla på film gratis, tänkta kolla in det nu innan jag ska sova. Kanske hittar nå bra film att kika på!

Over and out / Kristin

La Familia

Välkommen hem till familjen Dahlström/Ardbrant.

Åkte hem till Kårböle idag. Snacka om att det blir skillnad när man varit ensam i en lägenhet en vecka och sen kommer hem hit till världens mest pratiga och högljudda familj. Men jag gillar de ;) Alla ska liksom överrösta varandra hela tiden, mamma går alltid runt och sjunger och visslar, pappa svär och domderar, Krille plitar på gitarren eller basen, det spelas musik, skrattas och pratas. Vi pratar hela tiden om precis allt och det är inte tyst en sekund hos oss. Men det är så vi är i min familj och jag hade inte velat att det var annorlunda.

Natt

Kvällen var riktigt mysig! Pratade om allt och ingenting tills Martina somnade, då kände jag och Elin att det kanske var dags att gå :)

Jag försökte med vinet, men det går helt enkelt inte. Vin är inte min grej, förstår inte hur folk kan dricka och njuta av det. Nä tacka vet jag öl!

Nu tänker jag hoppa i säng, godnatt!

Äntligen Helg

Så, nu var denna jävla vecka över! Så otroligt skönt! Matteprovet kändes faktiskt rätt bra, de trodde jag aldrig. Men jag ska inte säga nåt än för man har säkert gjort en massa fel. Men det kändes som att jag klarade det i alla fall!

Ikväll väntar mys hos Martina med en massa gött och trevligt sällskap! Jag ska dricka vin, jag som hatar vin. Men jag kan ju inte sitta å dricka bärs till räkor, ost och sånt. Måste ju lära mig att vara lite fin jag me :)

image35

Logaritmer, Polynomer, Exponentialfunktioner...

Har pluggat matte med Carro ikväll till provet imorrn. Det gick väl sådär, har väl lite koll i alla fall :) Matte C är fan inte det lättaste, jag blir skitnöjd om jag lyckas skrapa ihop till ett G. Matte är nog mitt svåraste ämne skulle jag tro (eller är det franskan?) Det hade ju varit lite lättare om man hade haft en lärare som kunde förklara för en. Hon är en totalt värdelös pedagog! Hon sullar alltid till det så man fattar mindre efter att hon har förklarat än innan. Så får jag IG på provet imorrn är det hennes fel :p

Nu ska jag fortsätta med mina uträkningar och sen tänker jag hoppa i säng med min engelskabok!

Godnatt folks!

Mat

Middagen idag: Köttbullar och snabbmakaroner.

Steg 1. Sätt på en kastrull med pyttelite vatten i
Steg 2. Sätt på vattenkokaren med mycket vatten i
Steg 3. Ta ut köttbullarna ur frysen och lägg dom på en tallrik
Steg 4. När vattnet är klart i kokaren häller du i det i kastrullen där det också börjat koka, häll i lite salt och släng i makaronerna, kokas i 3 minuter.
Steg 5. Sätt i köttbullarna i micron, värm så pass länge att det går att äta dom.
Steg 6. Nu är det klart! Lägg allt på samma tallrik, spruta på ketchup efter behag. Smaklig måltid!


image34

Vertigo

Psykologiprovet idag var långt och drygt, skrev som en galning och fick riktigt ont i handen faktiskt. Har aldrig suttit så länge på ett prov tror jag, satt nästan hela lektionstiden och då var det inte för att jag funderade extra länge på nån fråga, dom var bara så in i helvete många och krävde långa svar!

Jag har panik över projektarbetet. Vi har tagit oss vatten över huvudet och jag tycker att vi ska vara realistiska och avbryta det hela, för vi kommer aldrig att hinna! Men dom andra tycker att vi ska kämpa på ett tag till så vi gör väl det då.

Ikväll blir det matte hela långa natten! Har ju mitt otroligt efterlängtade mattprov imorrn, uscha! Men efter de så är det helg, så jag har ju nåt att se fram emot i alla fall :)



Socialpsykologi

Jag har pluggat för lite inför provet :/ Å nu sitter jag här istället för att plugga mer.. Jag är så pucko ibland! Men efter jag skrivit detta inlägg tänker jag lägga mig i soffan och läsa i psykologiboken. Inte har jag kikat på engelskaglosorna än heller.. Men dom kan jag läsa efter att jag lagt mig.

Nu är det snart helg igen. Det ska bli så skönt! Nog för att jag kommer behöva plugga så in i helvete då också. Men snart är det jullov, man får vila upp sig då.

Jag har sån jävla panik över projektarbetet! Jag kan inte sova för jag ligger och tänker på det hela tiden. Fan, jag tror inte att vi kommer hinna fixa allt! Skit.

Ännu En Dag

Helvetesdagen är över, fyfan va skönt! Franskaprovet gick över förväntan (tror jag i alla fall) hursomhelst så kändes det rätt bra! Nu är det bara psykologiprov, engelskaglosor och matteprov kvar :/ Hur ska detta gå? Matten känns viktigast, fan om jag inte klarar provet! Då vet jag inte vad jag gör..

Ikväll ska jag tvätta, plugga matte och psykologi och kolla på "Bonde Söker Fru" med Marie, Martina och Elin. Är ju final på "Bonde.." och imorrn visar dom det sista avsnittet då dom åker utomlands tillsammans :) Jag hoppas att Fredrik väljer Lena, fan om han inte gör det! Hon känns mer seriös än den andra + att hon faktiskt kan mycket om lantbruk.

Well, nu har jag en fetingdisk, tvättstuga och matlagning som väntar. Wiehoo!

Simply The Best

Min dag idag!

Uppstigning - Vaknade denna dag av att en kvinna från Los ringde mig angående projektet. Efter samtalet gick jag upp, drog på mig morgonrocken och satte mig framför tv:n med frukosten som för denna dag bestod av yoghurt och fullkornssmörgås.

Dagen - Har faktiskt pluggat idag, som var själva meningen. Pluggade matte i säkert två timmar och har även läst bok. Skulle i och för sig ha pluggat franska inför provet imorrn, men nej det har jag inte gjort. Jag är optimistisk och tror att jag kommer läsa i sängen efter att jag lagt mig ikväll eller plugga på den korta rasten jag har imorrn innan provet. Hmm.. Vi får väl se hur det går.. Men eftersom jag antagligen kommer hoppa av franskan spelar det ingen roll hur det går imorrn. Det vore ju i och för sig ifall jag absolut inte kan ta bort den kursen, för det är ju faktiskt inte klart än. Hmm..?

Förövrigt så klädde jag inte på mig förrän klockan var kring fyra, typiskt mig.

Kvällen - Kvällen har spenderats framför datorskärmen och tv:n tillsammans med Martina och Elin. Vi kikade på Desperate Housewives och åt fruktsallad, mumma! Sen tittade Henke in en sväng innan han började jobba <3 
Jag och tjejerna bestämde i alla fall att vi ska ha myskväll hos Martini på fredag med alkohol, räkor, ostfondue och annat gott. Det ska bli riktigt trevligt!

Nu tänker jag gå och lägga mig så godnatt kära läsare!

Give Me A Break

Min faster vill hyra en gammal liten stuga i skansen (Kårböle) för att fira jul the old fashioned way. Hon och hennes äldsta dotter vill att vi ska sitta där och elda i den öppna spisen och göra en massa shit som dom gjorde förr. Ganska omständigt och onödigt kan tyckas, men det är deras önskan. Vafan, vi har ju öppen spis hemma i vardagsrummet, duger inte den..? Jag tänker då inte fira jul i nå fjös utan electricitet i alla fall!


Hairy Legs

Jag rakar benen alldeles för sällan, jag väntar alltid tills håren är ca. 1 cm långa, eller ännu längre! Ibland går det så långt att Henke börjar komma med pikar, t.ex. köper rakhyvlar åt mig. Nu är jag där igen, måste nästan kamma håren neråt för att det inte ska se alltför hemskt ut.  Skulle ju kunna raka dom, men fan det är ju kallt ute nu och långkalsonger är så grymt obekvämt så jag har ju en anledning till att låta håren vara kvar :) Men ta det lugnt, ska nog raka mig till jul.

Lost In Space

Min dator vägrade starta igår och även i morse, men nu fungerar den!

Idag har vi friluftsdag och eftersom jag går i trean och inte har idrott är det ingen idé att gå idag! Det är ju ändå inget betyg som blir lidande.

Igår var jag hos Elin, Marie var också där. Det var mysigt, vi åt blodpudding, satt med datorn och pluggade (jag.) Sen gick jag hem, så kom Martina hit och sen kom Henke också :)

Idag ska jag plugga, plugga och plugga. Mhm va kul!

Irriterande

Imorrn ska jag upp på skolan till kl. 09 för att jobba med projektarbete. Vi måste verkligen börja knyta ihop påsen snart så man slipper känna sån panik!

Förövrigt så skulle vi ha fått svar senast i torsdags från högstadieskolorna om niorna ville vara med på våran kulturdag. Hur många svar tror ni att vi fick? TVÅ (?!) wtf, det är alltså fyra st som inte har svarat. Väldigt irriterande med tanke på att jag faktiskt pratade i telefon med dom vi senare skickade mail till och sa att jag ville att dom så fort som möjligt skulle läsa mailet och få ut infon till niorna. Men dom verkar ju inte ens ha läst det, fast dom visste att dom skulle få mail. Åh! Måste ringa dom imorrn och reda ut det! Puckade människor!

Skidskyttesöndag

Idag har vi tillbringat mesta tiden framför tv:n och skidskyttet, just nu är det väldigt spännande ska ni veta med en chans på pallplats för det svenska damstafettlaget!

Jag är med i en tävling på tomtekalendern där man kan vinna ett presentkort på H&M värd 1000 :- , fan va jag hoppas på vinst :) Skulle sitta riktigt fint med lite nya kläder och sånt, speciellt nu innan jul då jag är extra fattig. Så håll tummarna för mig :)


Julbord

Ikväll har familjen Dahlström/Ardbrant + Henke och Karlssons från macken varit på julbord i Hamra. Vi har varit där förr och det har varit hur bra som helst med all möjlig mat, allt man kan tänka sig! Men ikväll var det inte lika bra som förut, det fanns mycket mindre att välja på. Ägarna orkar väl inte hitta på en massa nytt längre när dom vet att folk kommer dit i vilket fall. Men det var bra ändå, jag blev då riktigt mätt och belåten :)

Hemma

Kårböle, the place to be. Är hemma hos päron och bror, skönt de! Sitter just nu och kikar på "Fun In Fala", ett gäng pöjkar i 20-25 års åldern som leker av sig framför kameran. Förövrigt kan jag berätta att i Kårböle är det fan snö, det är ju mer än vad man kan säga om Ljusdal och Färila där det knappt finns nå snö kvar alls! Så ni ljusdals- och färilabor kan ju sitta i era stugor i jul och titta ut på era gröna gräsmattor medan vi här uppe i skogen kan mysa med vita vidder runt omkring oss. Sug på den ni!

Fuck Off And Die

Näsa veckat har jag tre prov, dagarna efter varandra.

Onsdag - Franskaprov (dömt att misslyckas, men ska ju förhoppningsvis sluta med franska snart så skit samma!)
Torsdag - Psykologiprov (igen, redan?! hade ju prov förra veckan!)
Fredag - Matteprov (måste ha typ sjuttioelva pluggdagar innan för att klara det)

Slutsats - Psykologin är nog det enda jag kan få rätt bra resultat på. Franskan är körd och antagligen matten likaså. BLÄ!

Veckan efter på måndan har jag också prov, i svenska och en bokrecension i engelska ska lämnas in på torsdan(på en bok som jag förövrigt inte börjat läsa än.) När fan ska man hinna plugga till allt? Jävla lärare att planera skit! "Vi måste hinna klart med allt innan jul" Varför måste alla tänka så? Vafan har de för betydelse? ÅH!

Jag måste nog spendera helgen med mina kära böcker. Kul, jävligt kul.

Matlagning

Ikväll blir det fiskbullar i hummersås och potatis. Å dra på trisser vilken festmiddag! Nä men jag gillar faktiskt fiskbullar, jag äter fan allt. Finns inget jag inte tycker om! Men fan va jag inte tycker om att koka potatis, tar ju en evighet.

Jag hoppas att Emma kommer och hälsar på mig ikväll, vore så härligt och mysigt att umgås med henne igen, bara hon och jag. Det var så längesen sist! Ifall hon kommer tänkte vi liva upp lite gamla minnen med att ha en supermariokväll med tillhörande attiraljer ;)

Nu måste jag återgå till matlagningen. Hej så länge!



Vad gör jag för fel..? Hur jag än gör så blir aldrig potatisen bra, den blir alltid för hård! Idag lät jag potatisen koka i säkert 30 min, men blev ändå för hård! Gaah!

Vilken slappdag

Här sitter jag fortfarande i morgonrock och har inte ens dragit upp persiennerna än. Jag ställde klockan på o8.00och ringde och sjukanmälde mig. Sen sov jag vidare till klockan var kring halv 12, gick upp och åt frulle och myste sen med Henke tills han for på jobbet. Sen dess har jag varvat datorn med tv:n. Vilket liv jag har. Men det har varit rätt skönt ändå :) Imorrn har jag bara en lektion, så man kan väl säga att min helg nästan har börjat. Härligt!

Torsdag

Tog mig en vilodag idag, kände att jag behövde det. Har varit så trött hela veckan och haft huvuddunk varje dag. Missar ändå inget, så det är lugnt.

På lördag ska jag åka till Hamra och äta julbord med familjen + Henke. Det ska bli riktigt mys :) Får se om jag och Hank åker till Kårböle imorrn eller på lördag, skulle nog nästan vilja åka hem imorrn tror jag.

Ikväll kommer kanske Emma hit, vi ska ha super mario-maraton, precis som förr :)

Overkligt

Har tänkt väldigt mycket på gårdagen idag. Kan inte släppa det. Så tänker jag på min lillebror, som inte visade nånting alls igår. Men han har nog inte förstått vad som hänt än, det tar nog ett tag innan det sjunker in. Han är nog fortfarande chockad skulle jag tro. I vanliga fall är han en sån som pratar oavbrutet om allt möjligt, men igår sa han inte mycket alls. När något sånt här händer kan man inte tro det, det känns så overkligt. Jag tycker det känns riktigt obehagligt och jobbigt. Hur känner då Krille, som satt på bussen när det hände?

Hemskt

Idag blev en pojke på 7 år överkörd av skolbussen och dog. Han fastnade med jackan i dörren när han klev av, ramlade omkull då bussen började köra och hamnade under bakdäcket. Det var min lillebrors skolbuss, och han satt på bussen när det skedde. Det är så jävla hemskt, så ofattbart. Hur kan något sånt hända? Jag kan inte förstå. Ska inte busschauffören se till att barnen kommer av bussen och att de kommer bort från vägen innan man börjar köra? Speciellt när det är så pass små barn.

Jag vet inte vad jag ska säga, jag finner inga ord. Det är bara så jävla hemskt.

Vila i frid Samuel.


http://www.expressen.se/nyheter/1.954732/skolpojke-pakord-av-buss-dod

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1395071.ab

http://www.tv4.se/player/categories.aspx?progId=194389&itemId=179158&treeId=10071&displayTreeId=

Besök

Ikväll kommer mamma, pappa och broder hit till mig och hälsar på:) Krille ska spela med sitt band på stenhamreskolan, så då ska vi dit och kika! Så nu är det så att jag måste städa upp lite här eftersom päronen kommer. Nog för att det redan är rätt städat, men måste göra rent handfatet på toan (mamma hatar kladdiga/dammiga handfat), sopa golvet, diska och plocka bort alla kläder och sånt. Det är tur att man har en liten lägenhet så det inte blir så mycket att städa :) 

Måste gå och handla mat också. Har inte direkt mycket i kylskåpet nu om man säger så.. Vet inte vad jag ska käka till middag heller. Får ta mig en funderare.

WTF?!

Vad har hänt med Boston Tea Party? Varför är det CSI NY? Va..?! Har jag missat nåt eller..?

Träning

Va på träning ikväll, känns så jävla skönt nu efteråt. Va ett tag sen jag tränade, fick ju en släng av förkylning. Hur som helst så gillar jag träning, och det känns bra att vara back in the game igen! Så nu när jag ändå är igång tänkte jag dra på bodypump imorrn och spinning på torsdag. Skulle gärna dra ut och springa där emellan också, men det är ju så förbannat blött och halt ute, så det får nog vara.

Framtidsinformation

Det va så det hette, syv-infon. Var väl helt ok, men det mesta hade man ju hört förut. Jag vet inte alls vad jag vill läsa eller vad jag vill bli. Är skitsvårt ju! Det enda jag vet att jag vill göra är jobba + resa innan jag börjar plugga på högskola. Hmm..

Nu sitter jag här i min städade (!) lägenhet och knaprar på turkisk peppar. Är det bara jag som inte kan käka hårda godisar utan att tugga på dom? Det går helt enkelt inte att suga på dom, måste tugga sönder dom på direkten!

Ny vecka

Måndag, igen. Veckorna går så fort och snart är det fan jul!

Idag ska vi jobba med projektet från halv 11 till 13. För kl ett ska syo:n prata med oss, hon ska berätta om a-kassa och sånt. Det skulle tydligen ta två och en halv timme, yippie kajey!

Nu ska jag käka frulle!

Sull

Det är inte lätt att försöka komma fram till nå vettigt när man ska bestämma flyg, transfer och tåg med en tjej på msn som egentligen pratar spanska men nu ska skriva på engelska. Hmm. SULL. Hon ska flyga från Barcelona hit till Sverige (ska landa i Skavsta), åka flygbuss till cityterminalen och sen tåg hit från Stockholm C. Det tog ett bra tag men nu är allt bokat och jag tror (hoppas) att hon förstod allt :) Hon kommer hit den 4de januari och det ska bli riktigt kul att träffa henne igen!



Back In Business

Är tillbaks i lägenheten igen. Har pyntat som fan, satte en stjärna i fönstret och så har jag satt fram en liten minijulgran. Längre än så tänker jag inte sträcka mig, tänker inte ens byta gardiner! Känner mig så jävla julig, oh yes..

Jag är sugen på nåt. Hmm. Det godaste jag har hemma är väl typ russin, yummie.. 

Ge mig flöt!  


Hej mitt vinterland!

Ojoj vad det snöade igår, helt sjukt! Det kom minst 3 dm, lätt. Var ute och gick idag med moder, så hade dom inte plogat losvägen. Lite konstigt med tanke på att det faktiskt är en allmän väg och den ska plogas. Har i alla fall varit väldigt fint väder idag, det är så vackert med mycket snö!

Fick åka och hämta bror idag i Ängersjö, där var det ännu mer snö än här. Det var riktigt vinterväglag, men inte speciellt halt. Fan va jag älskar att köra bil ;)

Nu ska jag gå och packa ihop lite grejer, drar iväg till Ljusdal om en timme. Ciao!

Slirigt

Skjutsade päronen + Bo för ett tag sen, fan vilket väglag! "Våran" väg va inte plogad, utan det va typ 3 dm snö, men landsvägen var plogad i alla fall och tur var väl de. Nog för att det va mycket snö på vägen ändå, men det är ju en jävla tur att det finns dom som plogar vägarna på fritiden. Det är bra att päronens bil är framhjulsdriven, bilen jag kör i vanliga fall (Henkes) är bakhjulsdriven och den får man sladd med hela tiden när det är kasst väglag. Nog för att det kan va rätt kul, men ändå ^^

Nu sitter jag här hemma alldeles ensam, funderar på om jag ska trava bort till Rickard. Men det känns fan motigt att dra ut igen i det här vädret.. Hmm. Läre samla lite mod först tror ja :)

Lugna puckar

Ikväll ska jag vara helt ensam hemma och bara dega, skönt! Kommer antagligen att ringa till pöjkan å höra vad dom gör ikväll, så kanske jag hänger med dom en sväng också :p

Det snöar fortfarande, snälla kan vi få uppehåll, bara ett litet tag..?

Chaufför

Jag ska skjutsa mina päron ikväll, i detta väder. Tur att dom inte ska så långt bort, men ändå. Lär ju köra fast eller nåt :p


Oväder

Idag är det nästan snöstorm, å det bara kom som från ingenstans. Det är helt vitt ute, backen, himlen, taken + att det är yr så mycket snö så hela "luften" är vit också. Men det är rätt mysigt ^^

Sitter hemma i Kårböle nu, så jävla skönt att vara hemma! När jag åkte hit var jag den enda på bussen under hela vägen (6 mil.) Haha :p Busschauffören kände nog inte igen mig (fast jag åkt den där förbannade bussen 100-tals gånger, iofs var det ett bra tag sen sist) för han sa att han skulle säga till när vi va i Kårböle, så jag skulle veta vart jag skulle hoppa av. "Men jag är från Kårböle, så jag vet vart jag ska av" sa jag då :p hehe, vilken miss av han!

Idag har jag köpt julklappar på nätet åt pappa, Krille och Henke. Så nu är det bara mammas julklapp kvar + en extra grej till Hank. Så skönt att nästan vara klar, å allt tack vare internet, vilken underbar uppfinning!

RSS 2.0