what a wonderful day

Fan vilken underbar dag det har varit! Har varit ute i stort sett hela dagen, degat, stekt, käkat glass, promenerat och kikat på folk. Tänk om alla dagar kunde va så :) Avslutade dagen med lite häng hos Elin och nu är jag hemma igen. Ska snart ta mig an disken och sen hoppa in i duschen så blir det nog sängen efter de. Är så grymt trött!

Imorrn väntar mösspåtagning och studentsång o jag kan faktiskt hela, de ni :)

sol!

Snacka om att det är underbart väder idag, riktig sommarvärme, sol och blå himmel. Lovely! Måste komma på nåt mysigt ställe som jag kan dra till tillsammans me Lisa och bara steka hela dagen, ska bara försöka få na ur sängen först :p

Imorrn är det mösspåtagning och sen börjar det, fan va jag längtar :)

mercredi

Nu har jag nyss slängt i två tvättar, diskat, städat och skurat toaletten. Fan va jag är duktig idag :) Nu väntar jag på att Lisa ska sluta, vilket hon gör typ nu, så ska vi dra ner på prix (eller coop som det heter nuförtiden) och handla lite käk.

Fick nyss veta att jag skulle få VG i ett ämne som jag var säker på att jag skulle få MVG i, känns lite surt. Jag har ju fan fått MVG på alla texter som jag har lämnat in, borde man inte få de i slutbetyg då också? Skumt..

Nä, nu ska jag dra mig ner på köpingen o möta Lisa. Ha en bra kväll folks!

disco

Hemma från fotograferingen. Jag fick sitta ned (!) för första gången i mitt liv. Blev inte speciellt nöjd med kortena, men skitsamma, man behöver ju inte köpa dom :p Det kändes i alla fall härligt att skutta runt i studentmössan, nu är det nära!

Funderar på att grilla ikväll och kanske knäppa en bärs eller två, vore riktigt mysigt i alla fall, speciellt när det är så otroligt fint väder ute :) Ska prata lite med brudarna sen så får vi se :)

yesbox

Jag bestämde mig för att va me på fotograferingen ändå, fick låna en vit topp av Carro :) Vill ju inte ha min blommiga klänning på kortet eftersom den kommer stå ut så mycket, så jag ska ha vita byxor och en vit topp istället! Kan nog va lika bra att va me på kortet, så man inte ångrar sig sen.

Well.. Jag har fan ingenting att göra nu. Sitter bara och väntar på att klockan ska bli ett så jag får dra på skolan :p Imorrn tänker jag inte gå på skolan överhuvudtaget för jag har inga lektioner, sköönt! Nu börjar det kännas att det är nära till studenten :)

nyvaken

Klev nyss upp, hade kunnat sova längre men Lisa va uppe och stökade så då gick även jag upp :) Har inte bestämt mig än över fotograferingen idag, ska prova lite kläder och sånt så får vi se. Vill egentligen inte men samtidigt kanske det är lite kul att vara med på gruppkortet. Äh, nu ska jag ta och käka frukost.

Bye lovers.

studentfotografering

Ikväll har jag och Lisa degat framför tv:n med chokladpudding och thé, mys :)

Imorrn väntar studentfotografering på skolan men jag har inte bestämt mig än om jag ska vara med. Känns onödigt på nå vis sen vet jag inte vad jag ska för kläder heller, har ju liksom inte direkt fixat nå studentkläder än :p så kommer man ju ändå ta en massa kort på allihop under studentveckan + på studentdagen så jag tror att jag skippar fotograferingen imorrn. Men, vi får se.

Fatta att vi tar studenten nästa vecka! Helt sjukt :)

hudik

Va till skolan en sväng idag och gjorde ett spanskaprov (sista spanskalektionen) och skrev ett svenska-arbete (sista svenskalektionen). Så nu är jag klar med allt och det känns otroligt skönt :) Efter skolan drog jag till hudik en sväng med Elin och Marie och köpte ett par studentskor. Det blev ett par enkla, vita pumps som passar till de mesta.

Ikväll blir de lugnt, är riktigt trött. Lisa är också rätt seg så det blir en kväll framför tv:n och sen hoppar vi nog i säng tidigt som det känns.

9 dagar kvar nu :)


bajs

just nu har jag några saker jag tänker på som är kattskit. sånt är lite halvjobbigt, men de kommer nog försvinna snart. hmm.. irriterande.

nu undrar ni säkert va jag dillar om men de tänker jag inte skriva och det kanske är onödigt att skriva överhuvudtaget i så fall. kände bara att jag ville få ur mig de på nå vis. aja. flum.


tröttast

Fy fan va seg jag är nu. Kan va helgen som drar efter :p skulle egentligen kunna lägga mig och sova en sväng innan plugget men då blir jag väl ännu tröttare istället. Helgen har varit bra, kalas fre-lör och alldeles för lite sömn men det är som det ska va :)

Idag börjar jag 12 och slutar 13, sköönt som fan. Nu är vi riktigt på slutklämmen, bara en vecka kvar! Oh shit..

jupps

Imorrn slutar jag halv elva och sen är det helg! Skönt :) Börjar dra ihop sig till studenten nu, shit. Längtar till studentveckan så det är nå sjukt! Kommer bli sånt rööj :) Gaah!


äntligen

Idag blev vi klara med projektrapporten, fy faan va det känns skönt! Gjorde även en muntlig grej i svenskan som jag tror gick helt ok så nu har jag bara ett bokprat på engelskan och en liten svenskauppgift kvar. Känns så otroligt bra! Äntligen är klumpen i magen borta :)

Nu gör det inget längre att det är så lite tid kvar, nu får studenten gärna komma!

kväll

Nu har vi nyss kikat på desperate, bra avsnitt som vanligt :) Så nu är det bara deg fram till att det är läggdags.

Ikväll blev det som väntat, har till och med pluggat lite:) Blir en massa pluggande resten av veckan också så jag blir klar med allt innan fredag. Fan va skönt det ska bli att vara utan plugg!

spöregn

Idag när jag skulle cykla hem från skolan spöregnade det och jag hade såklart ingen jacka (vafan, de va ju fint i morse!) så då fick Rickard komma och hämta mig :) Han va väl sådär måttligt road över det, men som den goda vän han är ställde han upp! Är i alla fall hemma nu och tänkte fortsätta skriva på rapporten. Är övertygad om att jag kommer bli klar den här veckan, har inte så övermycket kvar. Hade i alla fall projektutställning idag och vår plansch som Luzzan hade gjort va jättefin :)

Ikväll väntar plugg, lite lek med Lisa o pöjkan och så ska jag följa med Lisa när hon ska klippa sig. Ska även gå på Nordeens och prova en ring som jag ska få i studentpresent :) Fullt upp med andra ord.

Ha en bra kväll folks! Ciao

nationella

Hade ju som sagt nationellt prov i matte c idag, gick kattskit som det kändes. Hoppas verkligen att jag lyckades skrapa ihop tillräckligt med poäng till ett G.

Om en vecka ska betygen sättas, så nu kan man inte skjuta upp pluggandet nå mer. Dags att lägga på ett kål! Men har inte så värst mycket kvar så jag hoppas det går vägen :)

Nä, nu ska jag städa upp lite här, är fan kläder överallt!

solning

Va iväg o sola solarium i morse, å fan va dåligt de va. Tog inte ett smack! I och för sig kanske de tar ett tag innan man ser nån skillnad, men ändå. Sist jag sola solade jag på ett annat ställe och så illa som jag brände mig då har jag aldrig gjort, inte ens utomlands. De är då aldrig bra, endera är det för starkt eller så är det för svagt.

good morning

Morsning korsning! Är redan uppe fast jag inte börjar förrän kvart i tolv. Tänkte gå och sola en sväng snart så de är därför. Har ni sett att de är fint ute idag? :)

Idag ska jag ha ett jävla prov i matte c bara för att jag va sjuk när dom andra gjorde nationella. Önska mig lycka till!

lightvalley

I'm back in town! Drog ner kring sju och började kvällen med en glass tillsammans med pöjkan och Lisa, sen drog vi hem till mig för att kika på film. Mys :) Lisa o Rickard kollar just nu på en till film men min telefon ringde så jag missade rätt mycket så jag satte mig här istället :)

Längtar redan till nästa helg, då blir det kalas i skogen. Rööj!


mätt

Har nyss tryckt i mig tre kroppkakor, å fan va gott de va :) Men man blir ju så tvärmätt när man käkar sånt så nu sitter jag här och orkar knappt röra mig, haha.

Nu står en ny vecka för dörren och det slog mig precis att det är jävligt lite tid kvar i skolan. Blir nervös när jag tänker på att jag snart står där på trappen. Shit.

Förresten, jag tänkte ha en blåaktig klänning med vit-rosa blommor. Är de dumt? Måste man ha en vit klänning bara för att man tar studenten?

nanana

Har börjat på projektrapporten, känns skönt att ha kommit igång. Har inte skrivit så mycket än, men har ju i alla fall börjat :) Skönare väder idag och snön är i stort sett helt borta. Har faktiskt inte varit ut på hela dan, men de gör inget :p 

Ikväll bär de av mot Ljusdal igen, helgen gick väldigt fort. Hade velat haft helg lite längre! Efter denna vecka borde jag inte ha nånting kvar i skolan, fatta va skönt när man inte har nå mer plugg. Can't wait!

kroppkakor

Jag ska få kroppkakor till middag ikväll, yes! De är fan bland det godaste som finns, i alla fall mammas :)

domingo

Igår var en jävla skitdag, mådde piss och kunde inte göra nånting. Stannade hemma hela kvällen, degade framför tv:n och gick och la mig tidigt. Så idag mår jag underbart, är utvilad och fräsch :) Vaknade klockan åtta i morse, känns skönt för då har man hela dagen på sig att göra nån nytta. Ska bara käka frukost nu och sen ska jag ta tag i projektrapporten. Wish me luck!  

dagen efter

Ja, man får väl skylla sig själv men det är fan inte kul så här dan efter. Hade faktiskt skitkul igår men det blev nog lite för mycket av det goda.. Så kan det gå! Funderar starkt på att bara vara hemma ikväll och dega, men lördagarna brukar alltid sluta med partaj ändå så vi får se. Nä, nu måste jag ta en dusch så jag kvicknar till. Ciao!

öla

Va precis hemma hos farmor på fika, fick cheesecake och kaffe, mumma! Det va så kul för hon kunde inte uttala "cheesecake", så vi drev lite me na ett tag, haha. Hon är rätt kul, min farmor :)

Ser ut som att vi ska iväg och öla ikväll, alltid lika trevligt :) Väntar på Markus nu så får vi se vart vi hamnar. Har en känsla av att det blir Laforsen, som vanligt :p

Helg, igen :)

Så var man hemma i Kårböle igen! Här är det helvitt ute och snöar, känns rätt trist. Det är lite svårt att föreställa sig att man ska ta studenten om tre veckor när det ser ut som det gör ute.

Denna vecka har gått väldigt fort! Fan, de är verkligen inte långt kvar nu :) Ska försöka vara duktig i helgen och plugga en massa, får se hur bra de går :p

one down, two and a half to go

Blev klar med ett svenska-arbete idag så nu är det bara projektrapporten och ett och ett halvt svenska-arbete kvar, sen är jag färdig med allt som har med skola att göra tills det är dags för högskola, vilket inte är än på ett bra tag. SKÖNT! Ska försöka bli klar med det halva arbetet ikväll och det andra i helgen så är det bara rapporten kvar sen. Egentligen skulle det va skönast att bli klar med den först för den känns värst. aja, huvudsaken att man blir klar innan betygen ska sättas :)

galvanise

the chemical brothers - galvanise

grym! tack Hank<3

cv

Nu sitter jag hemma i läggan och försöker få ihop ett ansökningsbrev till ett jobb som jag ska söka på låtsas. Vi har fått en uppgift i svenskan att skriva ett CV som att vi vore 25-26 och hitta på en massa + hitta ett jobb på platsbanken som vi vill söka och skriva ett ansökningsbrev till det. Sen ska vi få dra på arbetsförmedlingen på "låtsas-anställningsintervjuer" för jobbet som vi har "sökt". Ganska fult :) Men de är nog bra också, att få lite tips få arbetsförmedlingen över hur man ska vara på en anställningsintervju.

Idag tänkte jag laga mat tills Lisa kommer hem så det bara är att käka så fort hon kommer innanför dörren. Klarar fan inte av att käka middag så sent som vi har gjort den här veckan, blir ju hungrig så tidigt jämt så jag har hållt på att hungra ihjäl varje dag :p haha.

Nä, nu ska jag försöka skriva klart mitt brev. Hej så länge :)

morning

Klev nyss upp för Lisa va uppe och stökade så då var de lika bra att även jag gick upp. Börjar inte förrän halv 11 så nu kan jag bara ta de lugnt :) Idag är det meningen att vi ska titta på teater men de tror jag att jag hoppar. Tänkte ta vara på den tiden till plugg i stället som den ambitiösa elev jag är, haha.

Nu har det snart gått en vecka med Lisa. Sambo-livet har hittills funkat bra, har bara blivit lite irriterad än så länge :p Får väl se om vi trivs lika bra med varandra nästa vecka och veckan efter det, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ni får ha en bra dag folks!

lunes

Blev en sen middag idag, käkade inte förrän kring sju. Maten blev i alla fall kanon och sen diskade Lisa alltihop så de va skönt :) Nu tänkte jag försöka plugga lite men känns som att det inte kommer bli så mycket gjort. Imorrn ska i alla fall jag och Luzzan jobba med projektet och förhoppningsvis kommer vi en bra bit på väg! Skulle va så otroligt skönt att bli klart med det, det hänger över mig hela tiden. Spelar ingen roll om man blir klar med något annat arbete så mår man ändå dåligt över att ha massa jobb kvar på projektet.

Förresten försov jag mig i morse, vaknade halv 12 (!) och skulle börja kvart i. Men det gick bra ändå, fick i mig en macka och sen slängde jag mig på cykeln så jag kom bara lite försent :)

tacos

Måndag igen och bara tre veckor kvar till studenten. Hujedamej :p Stressigt som fan men snart är det över!

Ikväll ville Rickard käka tacos me mig och Lisa så vi ska väl kanske göra det då :) Skulle ju inte sitta helt fel direkt. Resten av kvällen läre jag nog tillbringa med plugg, så Lisa får nog ta och roa sig själv :p

Känner att jag inte hade nå vettigt att skriva. Skriver kanske mer sen. Hej så länge!

chaufför

Igår var jag en helt underbar dotter som skjutsade sin paps hela kvällen/natten. Det var faktiskt rätt kul, träffade roligt folk och hittade nya vänner :) När jag hade chaufförat färdigt drog jag till Laforsen tillsammans med mina nya polers;  Stefan, Peter o Anders. Där var det kalas som alltid men jag stannade inte så länge.

Idag har jag inte gjort ett smack! Va ut och gick runt byn en sväng men annars har det varit lugnt, men nu läre jag plugga så jag får undan lite tills jag ska leka sambo. Yes, Kristin o Lisa ska vara sambos i tre veckor. Hur ska detta sluta..?

pluggpluggplugg

Nu väntar jag bara på svar från ett hotell och sen är jag klar med beslutsunderlaget som vi håller på med i svenskan. Skönt! Men, det är fortfarande tusen saker kvar som man måste göra! Fatta va skönt när allt är klart och man står där på trappen och skriker för full hals. Oh yes :)

lalala

Nu sitter jag ute i vårat "partytält" och degar med datorn. Tänkte att jag måste ut lite i det fina vädret :) Synd bara att man inte ser skärmen så bra när det är så pass ljust :p

Idag/ikväll kommer Lisa upp och stannar här i tre veckor :) Det ska bli roligt att leka sambo men samtidigt lite jobbigt, jag vet från tidigare erfarenheter att vi har en tendens att inte gå ihop efter att ha umgåtts för länge. Men det går säkert bra :)



kroppen

Helt sjukt va fort kroppen kan återhämta sig snabbt! Igår mådde jag piss och hade 39.6 graders feber och idag är jag feberfri. Kan ju till viss del bero på att jag knaprat ipren, men i alla fall! Hade kanske kunnat gått till skolan imorrn för att göra de där förbaskade nationella provet men nu är jag ju hemma i Kårböle så det lär ju inte bli av. Sen ska man ju inte gå tillbaks för tidigt heller :)

på bättringsvägen

Mår mycket bättre idag, vet inte om det är den sköna Kårböleluften eller om det är pillrena jag tryckt i mig som gjort susen, men jag mår i alla fall mycket bättre :) Skönt! Tänkte passa på att plugga idag nu när jag är hyffsat pigg, skulle vara så otroligt skönt om man blev klar med i alla fall ett svenska-arbete och religion b. Ska nog satsa på det! Men eftersom jag redan satt mig vid datorn och klockan är inte ens halv 12 bådar det gott :)




Saknar dig hjärtat

hemfärd

Har bestämt mig för att åka hem till päronen så dom får ta hand om mig lite :p Pappa ska komma o hämta mig ikväll. Det är lika bra, kommer ändå inte kunna gå till skolan nå mer den här veckan. Just nu har jag över 39graders feber så det lär ju inte försvinna innan fredag. Alltså blir det inget nationellt prov i matte C för min del, hoppas att det inte gör så mycket!





bröstsmärtor

Började få så jäkla ont i bröstkorgen igårkväll och det blev bara värre och värre ju längre tiden gick. Det brände och sprängde och gjorde så förbannat ont! Hade jag inte vetat bättre hade jag nästan trott att jag höll på att få en hjärtinfarkt. Hade ont i flera timmar tills jag till slut lyckades somna. De va riktigt obehagligt för jag har aldrig varit med om liknande och det gjorde verkligen ont. Funderade nästan på att åka in på akuten, men tänkte att det va bättre om jag lyckades somna, vilket jag gjorde till slut. Nä fy fan, de va inge kul.
 
Har ont i hela kroppen idag, jag måste ha fått nåt slags virus. Kan inte sitta, stå eller ligga utan att det gör ont nånstans. Så har jag feber också. Skitgrejer.

Nä nu var de mycket klagande här, men man måste ju få klaga ibland å!

tisdagkväll

Har fortfarande feber, ser ut som att jag blir hemma imorrn igen. Känns inge bra att va borta från skolan, man missar så mycket. Fast i och för sig har jag plugg hemma så jag kan kanske få undan lite ändå :)

Ikväll har Elin o Martina varit här en sväng o kikat på Desperate. De va ett jävligt bra avsnitt ikväll! Spännande som bara den :p

Nu ska jag nog gå och lägga mig, måste spela lite tetris först bara :) Godnatt!

sicko

Är hemma från skolan idag för jag mådde piss när jag vaknade i morse. Började må knas igårkväll så jag gick o la mig tidigt. Sov jätteilla hela natten, vaknade flera gånger och drömde massa skumt. Hade nog feber, för jag frös som bara den när jag la mig och hade feber när jag vaknade i morse. Men nu mår jag i alla fall bättre!

Tänkte försöka vara lite duktig o skriva klart ett svenska-arbete idag + religion b. Vore skönt att få undan lite! Har skrivit en lista på vad som är kvar innan studenten och nog är det en hel del! Känns som man inte kommer hinna klart med allt på de fyra veckorna som är kvar (tre tills betygen ska sättas). Det gäller att få tummen ur och börja producera lite texter :p

sliten

Fy för långhelger! fyra dagars är inte att leka med, nu måste jag sova i nån vecka för att komma i fas igen. Hua!

Denna dag skall spenderas med plugg, kulkul. Funderar på om jag ska åka ner till Ljusdal ikväll eller imorrn, har så otroligt mycket packning som ska med ner så jag vill inte åka buss (vilket jag måste om jag åker ner imorrn). Men det är jobbigt att åka ner ikväll å, så jag vet inte hur jag ska göra. Läre ringa lite fölk med bil å se om det finns nån att åka med :)

nu är det fyra veckor kvar till studenten.

sista april

Va hemma i Kårböle för att fira valborg för första gången på typ 7 år. Orkade inte stanna i Ljusdal o leta fester å så och sen tycker jag att det inte spelar så stor roll va man gör på valborg så jag kunde lika gärna vara hemma :) Hade inga som helst förväntningar eftersom de knappt va nån hemma, men de blev helt okej till slut. Vi grillade på Gästis o sen drog vi på bystugan å hängde där ett tag, det blev även en sväng ner på kasan.

Idag är det kallt och blåsigt så man kan sitta inomhus med gott samvete :) Tänkte faktiskt plugga lite, fast jag är jävligt seg så det kanske inte blir nåt heller. Wellwell, vi får se.

Imorrn blir det Hudik med päronen, ska köpa studentkläder tänkte ja. Hur som helst så blir det Kårböle hela helgen för min del, fett med deg!

RSS 2.0