Mindre än en vecka

Jag kommer hem om 6 dagar! Om 4 dagar drar vi till Paris och sen aker vi hem den 16:de! Faan va härligt det ska bli att komma hem igen:) Nog för att jag har haft det skitroligt här och trivs jättebra men de ska bli skönt att komma hem ända! :) Saknar Henke och det ska bli sa otroligt härligt att träffa han igen! <3

I söndags spelade jag, Luzzan, Richard och Megan fotboll och det var väldigt blött och halt i gräset. Megan halkade och slet av ligamentet i knäet! Hon fick aka in till sjukhuset och nu har hon natt gipsliknande + krycka. Sa kan det ga när man spelar fotboll! Hursomhelst sa vann självklart Sverige :P 

Idag ska jag och Julia aka in till stan och shoppa lite, förhoppningsvis blir det den sista gangen :) Vill hitta allt till alla idag sa jag har det gjort!

Tänk att jag har vart här i 23 dagar och om 6 dagar far jag träffa Henke igen! Längtar som bara den:) Han är bäst och han är bara min <3



                               


1. Michelle, Luzzan, Julia, Olivier, Elizabeth o Richard

2. Juju och Julia

3. Moi

4. Jag, Michelle, Julia, Richard o Luzzan      


Mi cama.

Idag är det riktigt trökväder här, regn och moln. Men det gör inte sa mycket för vi är sa grymt jävla trötta! Kom i säng kring 5 i morse för det var party här igar :) Det va rätt roligt, det var mycket folk och mycket gratisöl :)

Idag har allt judofolk dragit hem sa nu är det väldigt tyst och tomt här! Vi gör inte sa mycket, degar och kollar pa film :) Blir nog en väldigt lugn och tidig kväll ocksa!

Nu är det bara 6 dagar kvar till Paris och 8 dagar tills jag kommer hem till mitt hjärta :) Hoppas att veckan gar fort!

Saknar Henke hur mycket som helst! Har aldrig varit ifran han sahär länge förut! Men nu är det inte langt kvar:)

Den här veckan ska vi aka upp till "La Bastille", handla lite presenter till dom där hemma och sa ska vi kanske aka och kolla in en grotta! :) Om det är finväder nan dag och vi har mycket tid kanske vi drar och vandrar i nat berg! Vi far se hur det blir!

Nu ska jag vara lite social med Luzzan! Au revoir!


image17


Vi malade den svenska flaggan och satte fast den pa väggen i baren :) Väldigt snygg va? :)

sunshine

Idag har vi haft riktigt fint väder! Har varit ute mest hela dan sa nu är man en aning röd! :) Ikväll är det en stor fest här pa vandrarhemmet, blir nog riktigt rööj! Imorrn drar allt judofolk hem sa da blir det nog väldigt tyst här! Nästa vecka kommer det inte bo sa manga här sa det kan nog bli lite langtrakigt. Ska jobba med städning och servering, blir nog sadär lagomt kul! Menmen! Nu är det bara en vecka kvar till Paris och 9 dagar kvar tills jag far träffa Hank! :) weehoo! Saknar han sa jävla mycket! Men nu är det inte langt kvar ;)

Har lite smapanik över att jag inte direkt har köpt nat till familjen + Henke än.. Hmm..! Men jag har en vecka kvar sa det är lugnt:) Nu ska vi snart dra iväg till baren bara Luzzan blir klar nangang:)

Peace out!

La service.

I tisdags jobbade jag i serveringen hela dagen (först 11.30-14.00 o sen 17.30-23.30). Det anlände judofolk (det är nan slags tävling här, EM kanske..?) fran alla möjliga länder under hela kvällen sa dom at i omgangar. Ryssarna (som förresten inte kan engelska) anlände sist, kring 22.00-22.30. Det var väldigt drygt för vi kunde inte äta nan mat förran dom hade kommit! Det blev en väldigt lang och dryg kväll! Igar jobbade jag i köket hela dagen och det är mycket bättre! :) Tiden här gar väldigt fort och speciellt den här veckan da vi jobbar sa mycket! Sa snart är jag hemma igen :) Det kanske verkar som att jag inte trivs här för jag skriver hela tiden om hur mycket jag längtar hem. Men sa är inte fallet! Trivs skitbra här! :) Men jag saknar Henke! Nu är det bara 12 dagar kvar! :)

Innan jag aker tillbaks hem vill jag göra följande: aka (eller ga) upp till "La Bastille", vandra i bergen och aka till nan slags grotta som tydligen ska vara väldigt cool :D Far se om vi hinner med allt! Sa skulle jag vilja aka iväg nan annanstans en sväng sa man fick se nat annat:) we'll see!



                   

1. Julia o Philippe (kocken)
2. Pa sparvagnen (kolla blicken..!)
3. Pa sparvagnen
4. Hmm.. :)

Pasta al pesto

Var ute och käkade igarkväll pa en italiensk restaurang! Jag at pasta al pesto, det var väldigt gott :) Sen gick vi runt pa stan en sväng och kikade:) Idag har jag jobbat för första gangen i serveringen! Jobbade ensam men det gick bra, fast sa vare bara fyra pers som käka :P hehe! Jobbar i serveringen ikväll ocksa fast da jobbar jag med Richard och Laurence och da är det ca. 130 pers som ska käka. Imorrn jobbar jag i köket bade pa dan och pa kvällen.

Nu är det bara 13 dagar kvar tills jag kommer hem:) Och bara 11 dagar kvar till Paris ^^ Fan va jag längtar! :)

Saknar Henke sa det är na hemsk! Men nu är det inte langt kvar! (det har jag sagt hela tiden men nu är det faktiskt sant..) Längtar som fan tills jag kliver av taget och sa star han där och väntar pa mig :) Mys! Han är bäst<3

Tvättade förresten häromdan, vi hängde upp tvätten i ett skitäckligt rum i källaren, se bilder här nedan. Hursomhelst sa blev tvätten torr och allt gick bra ^^


           


1. tortumlare som inte funkar ^^
2. Jag hänger tvätt :)
3. Luzzan hänger tvätt!
4. Julia, Luzzan, jag, Michelle o Richard :)

Tengo hambre!

Star i baren (igen..!). Förväntar mig att det kommer va ännu mindre folk ikväll än vad det har varit de andra kvällarna.. Men det gör inte sa mycket för jag kommar ha sällskap ända i form av Michelle, Julia och Luzzan!

Är jättehungrig och det finns ingen mat i personalköket förutom potatisgratäng (som vi har ätit de senaste tre dagarna) och det vill vi inte ha! Men vi ska ga till det stora köket och leta efter mat om ett tag! :)

Min förkylning är nästan borta, känns jävligt skönt! Imorrn är jag och Luzzan lediga tillsammans, vet inte vad vi ska hitta pa! Kanske ta en tripp till nat berg och kika lite :)

Skriver kanske mer sen och lägger in nan bild eller nat:)

Puss hej!

RSS 2.0