jahapp

Lördag och lovet är snart över. Skulle ha behövt pluggat under denna vecka men det har jag såklart inte gjort.. Nu känns det som att slutspurten inför studenten snart börjar och att jag har hur mycket som helst kvar i skolan. Prov, arbeten som ska lämnas in, böcker som ska läsas. Hur ska man hinna? Det gäller att få tummen ur och börja plugga! 

Och vad händer efter studenten? Det jag oroar mig mest för just nu är om jag inte lyckas få ett jobb till sommaren, vad gör jag då? Jag fick inte det där jobbet jag hoppades mest på, men jag har fortfarande några som jag inte hört nåt från än. Det gäller att hålla tummarna!

pizza, tv-spel o bärs

Drog till Ljusdal igår med Jimmy och Lisa. Vi käkade mat, solade och sen kom Ante och Henke så spelade vi tv-spel och drack öl hela kvällen/natten :) Förövrigt har jag inte solat sen i somras så jag brände mig ju ganska skapligt, men Lisa brände sig hon med fast hon redan var brun. Så nu vi båda knallröda och det svider och kliar överallt! Förhoppningsvis lägger det sig snart så jag får lite finare färg :)

Ikväll blir det en massa deg, är så otroligt trött och seg sen inatt. Blir nog nån film med Lisa och pöjkan :)

Nu ska jag gå och smörja in mig lite till. Ha en bra kväll folks!

changing rooms

När jag bor hemma hos min mamma och pappa har jag det största sovrummet i huset, vilket är ganska onödigt eftersom jag inte bor där så ofta. Så vi har bestämt att jag ska få det minsta rummet i stället (min brorsas rum), mamma och pappa ska ta mitt sovrum och brorsan ska ta deras. Jag tycker att det ska bli jättebra för då kan jag få till det mysigt och personligt eftersom jag inte behöver så mycket saker. Som det är nu har jag ett stort rum med andras grejer eftersom jag har alla mina saker i lägenheten, så det känns som att jag bor i ett gästrum. Men, nu ska vi ju som sagt byta :)

Hur som helst så har dörren till brorsans rum varit täckt med hundrasjuttioelva klistermärken, vilket jag inte vill ha kvar när jag ska ta hans rum. Så igår stod jag med en svamp och skurade bort allihop, så nu är jag redo att byta :) Längtar till att fixa och dona i mitt nya rum o dra på IKEA och köpa lite nya saker :)

brännmärkt

Jaha, så var man brännskadad igen. Förstår inte hur jag lyckas, men jag och varma saker verkar helt enkelt inte gå ihop. Denna gång var de ugnen här hemma i Kårböle som var boven, skulle stoppa in en form och råkade köra upp båda händerna i ugnens överkant. Skönt! Tyckte att jag fastnade lite med ena handen också, det verkar i alla fall ha lossnat en bit hud. Kul om det skulle sitta lite Kristinhud i vår ugn, haha :p Hur som helst så luktade det bränd hud i hela köket efter mina eskapader och jag fick två märken på händerna (denna gång på händernas ovansidor). Det sved, men jag spolade kallvatten ett bra tag och sen plåstrade mamma om mig så det gick över snabbt! Undra hur mina händer och armar kommer se ut i framtiden om detta fortsätter. Läckert!

Påsken

Nu är påsken i stort sett över och jag har haft det askalas! Fredagen började sådär med snö och blåst, men slutade med sol och en massa rööj! Fick dock ingen fisk, men de får vi ju aldrig (är inte speciellt seriösa på den fronten). I lördags blev det utgång, vilket också blev väldigt lyckat. Hade jättekul och träffade en massa roligt folk :)

Idag är det jättefint väder ute, ska nog ut och ta mig en promenad snart. Vet inte vad som händer senare idag men ska väl antagligen leka med folket här uppe :)

Nu ska jag ta mig en glass och kika på solen. Ha en bra dag!

Lov!

Nu har jag lov! Har egentligen en lektion imorrn, men den kändes inge viktig så jag skippar den!

Ikväll blir jag i Färila med Hank, vi ska mysa framför Grey's Anatomy och se nån film, sköönt! Imorrn åker jag hem till mitt Kårböle igen, ska bland annat borra hål och sånt inför fredan med mina kära kårbölepöjkar :) Längtar som bara den till världens roligaste fredag, ska bli så rööj! Det skulle vara ännu roligare om det kom lite "nytt" folk, så är ni sugna ska ni inte tveka, det är bara att dyka upp :)

Nu ska vi fixa käk, vet inte vad det blir än men vi hittar väl på nåt!

Ciao!


Parfym

Såg på Elins blogg att hon hade hittat en sida med billiga parfymer och billigt smink, så jag gick in där och köpte en parfym som var 45 % billigare än i butik! Hade ändå tänkt köpa just den parfymen så det var perfekt!



Bytes!

Idag har jag o Henke städat hela lägenheten. Älskar när det är nystädat, det ser mycket trevligare ut plus att det blir rymligare :) Man måste städa ofta när man bor i en sån här liten lägenhet, det blir stökigt, dammigt och äckligt på en gång!

Jag skulle gärna ha en större lya. Nån som vill byta en tvåa mot en liten bunker på 25 kvm? :)

Matmatmat

Ikväll kom jag på en ny maträtt :) Jag hade nästan inget i kylskåpet, men jag hade en korvbit så då utgick jag från den, sen köpte jag lite saker och rotade ihop allt. Det blev en slags pastasås som faktiskt blev kanon!

Ingredienser:

Korv
Gul lök
Färska champinjoner
Paprika
Créme Bonjour Cuisine "tomat och medelhavsörter" (eller valfri)
Fetaost
Svart peppar & cayennepeppar

Fräs löken, häll sedan i korv och champinjoner (som du skurit i bitar). Stek ett tag, häll sedan i paprikan. Häll i Créme Bonjour och spä eventuellt med mjölk. Krydda efter behag.  Mot slutet slänger du i fetan!
Ät till pasta.


Det var så jag gjorde i alla fall och det blev riktigt gott! Man kan göra såna här såser av allt möjligt, man kan ta vad man har hemma. Créme Bonjour är i alla fall super att göra pastasåser av :)

Nu ska jag och Hank ut och gå runt kyrksjön. Ha en bra kväll!


Arbete

Fick tips om ett sommarvikariat idag som jag ringde på, det verkar lovande :) Kommer höra därifrån innan veckan är slut. Har hittills sökt fem olika jobb, får se om det ger nåt. Som jag tidigare nämnt måste jag ha ett jobb för att kunna ha kvar lägenheten och det skulle vara döden om jag var tvungen att säga upp den och flytta hem till mamma och pappa igen. Har jag ingen lägenhet kan jag inte heller ha ett jobb eftersom jag då måste bo i Kårböle, så då är jag riktigt körd.

Inget jobb=ingen lägenhet, ingen lägenhet=inget jobb.

dimanche

Ligger i sängen med laptopen nu, riktigt skönt. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har kollat på skidskytte, varit ute och promenerat lite och nu har jag precis kikat på ett L word avsnitt. Har degat som bara den idag, men det får man göra på söndagar :)

Imorrn är det måndag igen, men denna vecka går vi bara till torsdag (halvdag) så det känns bra! Nu längtar jag som fan tills på fredag, hoppas det blir lyckat :p 

Nu ska jag spela nån låt på Guitar Hero innan maten.

So long folks. 
 

Men du!

Vilken riktig deg-kväll det här har varit! Har legat framför tv:n i stort sett hela kvällen, fast det inte fanns något vettigt att kika på :p

Funderar på om jag ska åka hem i helgen eller om jag ska stanna. Vet inte vad jag ska göra om jag åker hem och inte heller om jag stannar i Ljusdal. Någon som har nåt förslag på helgaktivitet? Har ingen lust att parta eftersom jag måste spara pengar till påsk och har heller ingen lust med fiske eftersom det antagligen kommer vara blött som bara den på isen.. Så jag vet inte ja, kan inte komma på nåt.

Imorrn ska jag och Luzzan jobba med projektarbetet och förhoppningsvis komma nån' vart. Har ju inte direkt gjort några framsteg på flera veckor (eller är det månader?), skulle vara så otroligt skönt att bli klar med det där!

Nu ska jag kika på tv medan jag väntar på att ett avsnitt av One Tree Hill ska bli färdigt, ska kolla på de i sängen sen när jag lagt mig. Ciao!

Waiting For Friday

Det här med blogg.. Man behöver inte ringa till folk och höra vad dom gör, det räcker med att gå in på deras blogg o läsa. Jävligt tråkigt dock.. Ta mina föräldrar till exempel, dom har inte hört av sig till mig på hela veckan o det är antagligen för dom läser på bloggen vad jag gör osv. så då behöver dom inte ringa :p Så om ni läser de här nu (mamma o pappa) kan ni väl slå en signal? :)

Nu är det bara en dag kvar och sen är det helg! Imorrn är det också bara en vecka kvar till långfreda, längtar! Långfreda är nog bland de bästa dagarna på hela året, allt kan hända och det är ett jäkla drag! Pratade med en annan kårbölebo här i veckan och vi kom fram till att det vore roligt om det kom lite nytt folk och röjde me oss då. Så vad säger ni? Sugna? :)



Torsdag

Idag börjar jag halv elva och Fanny kommer 10.20 för att hämta upp mig, så nu sitter jag och väntar på henne. Jag är så himla snabb ibland, klockan är bara strax efter 10 och jag är redan klar sen några minuter tillbaks :)

Idag har jag engelska, filosofi och psykologi. Helt ok dag.

Fan, nu är det snart helg igen. Veckorna går så grymt fort!


Guitar Hero Is The Shit

Thomas har lånat min brorsas Guitar Hero den här veckan, vilket gjorde det möjligt för mig att spela :) Jag sa till han att han fan fick vänta sig att jag skulle dyka upp, lånar man spelet får man mig på köpet helt enkelt! Var i alla fall dit ikväll med Henke och Rickard, va där i några timmar. Jag spöade såklart skiten ur dom allihop :) Älskar de spelet, måste fan fixa ett playstation till lägenheten + köpa en massa roliga spel. Fattar inte varför jag inte kirrat de tidigare! 
 

Oh yes

Har kollat på seristarten av Starter Wife ikväll som var riktigt bra, synd att det bara är sex avsnitt. Jag är en riktig serienörd och femman lyckas alltid komma med skitbra serier! Lite jobbigt att jag börjar följa så många, blir lite väl mycket tv-tittande ibland :p

Måste ju bara säga att jag var bäst i klassen på matteprovet! Det har aldrig hänt förut så jag blev riktigt jävla glad, det kanske inte är så speciellt för andra men för mig betydde de mycket! Mitt självfötroende angående matte höjdes ju en aning i alla fall :p I A och B-kursen lyckades jag aldrig så här bra så jag vet inte vad som hänt :p Jag blir glad bara jag får ett G i den här kursen och hittills har jag klarat proven, så jag får hoppas att det håller i sig! Jag tror inte att jag kommer lyckas så här bra igen, men det var väldigt kul att det hände en gång i alla fall :)

Nu blir det sängen för min del, ska bli riktigt sköönt!
Godnatt folks!

11/3-08

Hade ju prov i religion idag, ingen aning om hur det gick. Skrev som fan i alla fall, men jag svävade nog ut lite väl mycket :p

Idag hade jag bara två lektioner, skönt :) Så var jag och Henke på Pen's o käkade lunch, åt thaigryta och vårrullar, det var starkt som bara den men väldigt gott!

När jag kom hem från skolan var det som en sandlåda i hallen, men nu har jag sopat så nu kan man gå utan att det fastnar massa grus under fötterna :) Det är ett av minusen med att bo i en liten lägenhet, det blir så grymt skräpigt på golvet! Grus från hallen som dras in i lägenheten, smulor från mat- och soffbordet, mat från spisen. Med tanke på att min lägenhet i stort sett bara är ett enda rum blir det väldigt mycket skit på golvet. Fast då är det ju bra att det är litet så det går fort att städa :)

Nu ska jag laga mat, det blir antagligen tortellini och tomatsås med chili/basilika. Orkar inte hitta på nåt roligt att laga idag så då får det bli nåt enkelt av det man har hemma!


Plugg

Har prov i religion imorrn och det känns inge vidare! Förstår inte allt som vi ska kunna, men man får hoppas på det bästa! Har varit hos Marie ikväll och pluggat, men som vanligt blir det en massa annat prat :p Ska fortsätta läsa på lite inför provet när jag lagt mig så får jag se om jag förstår lite mer då :)

Va i alla fall och hörde med mattelärarn' idag hur det hade gått för mig på provet som vi hade innan lovet, hon kom inte ihåg hur många poäng jag hade fått men jag hade i alla fall klarat mig så det var skönt :)

Vi fick våra studentmössor idag! Jävligt tidigt, men det är rätt skönt ändå att man har den :p Det är inte långt kvar nu, känns skumt med härligt! Tänk när man står där på trappen, vilken jävla känsla!

Nä, nu måste jag plugga lite mer innan jag ska sova. Godnatt folks!


Äntligen

Blev klar med min jävla psykologi idag. Trodde inte att det var så mycket man skulle göra, men det slutade med att jag hade skrivit 7 sidor. Så otroligt skönt att jag äntligen är klar! Kom på idag att vi har religionprov på tisdag också, får plugga till det imorrn för nu är jag alldeles för seg!

Imorrn är det skola igen, känns helt ok. Ska åka med bussen till Ljusdal imorrnbitti klockan 9, men börjar inte förrän kvart i tolv :)

Nu blir det sporten, I En Annan Del Av Köping och sen Wallander Mastermind. Ser nu att vi tydligen ska käka semlor också, mumma!

Ha en bra kväll! Ciao!

Kär

Hittade ju ett par underbara skor i Birsta som inte fanns i min storlek. Dom fanns på Nilson och den affärn' finns ju tyvärr inte på närmare håll. Nu undrar jag, är det nån som sett dom här nån annanstans?  Vill verkligen få tag på dom! Annars får jag väl åka till Sundsvall igen om dom nu skulle råka få in min storlek :p



image47

Samedi

Sitter hemma ensam, resten av böket är som sagt i fjälls. Hoppas att dom har skitkasst väder :p Tänkte vara lite produktiv idag och plugga en massa, men har inte börjat än för jag lyckas alltid fastna med Guitar Hero :) Men nu sitter jag i alla fall här och tänkte börja med skiten.

Nu är lovet snart slut och jag har inte gjort nånting värt att nämna förutom att jag äntligen hittat ett par pjuks (dock fel färg, men vafan).

Så sugigt att man ska lyckas dra på sig en förkylning när man äntligen har lov. Men påsken är ju tidig i år så :) Är då mycket hellre sjuk på sportlovet än över påsk, får ju fan inte missa min älskade långfreda! :D Ni som inte vet vad jag pratar om; kom upp till Kårböle vid sådär klockan 06 på morgonen på långfreda,  ta med egen alkohol som ska räcka hela dan + eventuellt kvällen/natten (beror på om man pallar) och klä er i varma, oömma kläder så ska ni få se på fan!

Nä, nu väntar mitt kära plugg.

Over and out.

Fredagkväll

Jag är så trött.. Huvudet värker, jag känner mig halvt döv (mina förkylningar lyckas alltid slå sig på hörseln) och jag snorar som fan. Så har jag suttit hela dagen framför Guitar Hero, vilket gör att man blir lite extra snurrig :p Sängen känns väldigt lockande nu!

Imorrn drar alla till fjälls utom jag, för jag ska sitta hemma o snora med mitt plugg. Yeah.


Snor

Jag är förkyld. Fick ont i halsen i tisdags och sen har det bara rullat på, vilket skit. Så nu sitter man här på det efterlängtade lovet och snorar i stället för att vara ute i det fina vädret. Värdelöst! Jag som ska åka till Björnrike imorrn för att åka slalom, hur blir det me de nu? Jag vill verkligen åka, men det kanske inte är så bra när man inte mår nå vidare. Får kanske ta och åka upp till fjälls i påsk i stället.

Va i alla fall till Birsta i onsdags me Henke. Hittade ett par skitläckra pjuks, men de fanns såklart inte i min storlek. Provade dom som var en storlek mindre respektive större, men de funkade ju inte. Så jag köpte ett par i samma modell men i en annan färg. Dom var också jävligt snygga, men inte lika snygga som dom andra.. Ska nog försöka få tag i dom andra ändå för jag vill verkligen ha dom! Jag menar, när man väl hittar en modell som är skitbra kan man ju lika gärna ha flera par, eller hur? :) Jag kommer ju ändå måsta köpa nya skor sen nå tag, å då har jag redan ett par extra. Perfekt!

Nu ska jag försöka ta mig an lite plugg. KUL.


Tisdag

Jättefint väder idag igen, härligt!

        

Idag har jag tvättat och nu ska jag plugga psykologi (som skulle ha varit inne vecka 7..) måste bli klar med den idag! Hatar när man skjuter upp arbeten istället för att göra dom på en gång, o det är nånting som jag gör jämt! Att det ska vara så svårt att få tummen ur och börja plugga!

Ikväll ska jag åka ner till Ljusdal, ska träffa Martina för lite update sen hennes Italienresa :) Har inte träffat henne sen jag vet inte när, så det ska bli mys!

Imorrn åker jag och Henke till Sundsvall, eller rättar sagt Birsta, för lite shopping. Jävlar om jag inte hittar ett par skor då! Men jag ska inte ha några förhoppningar, brukar aldrig hitta nåt då.

Nu ska jag ta mig an psykologin. Wish me luck!

What A Lovely Day

Är hemma i Kårböle med päron + bror. Idag är det jättefint väder, men jag har suttit inne mest hela dagen o degat framför Guitar Hero istället för att vara ute. Jag får panik när det är fint väder för jag känner att jag måste vara utomhus, men har liksom inget att göra ute så därför sitter jag inne istället. Jag gjorde ett halvdant försök på förmiddagen genom att sätta mig på en spark med en tidning i handen och solen i ansiktet. Synd att det var sjukt obekvämt och att det blåste kallt, men hård som jag är härdade jag ut i sådär två minuter. Fick ett erbjudande idag om att följa med ut och fiska i mörabitti så jag får väl kanske ta igen det jag missade idag med en massa utomhusaktiviteter imorrn!

Nu väntar gamla Top Model 4 och en köttfärssås som ska göras!





Bloody Sunday

Så var det söndag igen. I vanliga fall hatar jag söndagar, de är bara en enda lång väntan på att man ska få gå och lägga sig igen och sen gå upp och gå till skolan. Jag gör aldrig nånting på söndagar, ligger mest i soffan och degar (men är samtidigt jättestressad över att jag inte gör nånting.) Men idag är det lite annorlunda, för jag har ju lov nu :) SÅ SKÖNT!

Gårdagen var helt ok. Det var mys hos Luzzan men stadt var rätt dött. Träffade några roliga kisar som jag inte sett på ett tag, det var kul :) Så stötte jag på en karl som var full som ett ägg o som knappt ens kom in eftersom han var en aning överförfriskad. Denna karl var min karl, men han var i alla fall på ett gott humör så det gjorde inget att han var askalas! Fick me mig han hem senare på natten så nu ligger vi bara framför tv:n o degar.

Ikväll tänker jag åka hem till la familia in das Kårböle. Henke ska med han också, det blir mys! I veckan ska vi åka till Sundsvall för lite shopping, hoppas jag hittar mina pjuks!

Jag är sådär lagomt fräsch idag så nu blir det duschen för min del. Hej så länge!

Utgång

Idag har jag varit i Färila o kollat på fotbollscup, vilken Färila vann (såklart!). Åkte till Ljusdal med Sara o Anders för några timmar sen och efter det har jag inte gjort mycket alls. Är i alla fall duschad och klar inför kvällen! Ikväll blir det först middag o fest hos Luzzan som fyllde år i torsdags och sen blir det utgång. Är egentligen väldigt trött, men blir nog piggare bara jag träffar lite folk!

Nu är jag jättehungrig, har bara käkat frukost idag. Borde egentligen käka nån macka nu innan vi ska åka så jag inte vräker i mig alldeles för mycket sen, haha.

Ha en bra kväll folks!
 
Puss hej!

RSS 2.0