nothing special

Har varit i Ljusdal i x antal dagar nu, vilket är anledningen till min kassa uppdatering här på bloggen. Min dator har nämligen varit i Kårböle, sen så är det även så att den har kraschat för sjuttioelfte gången. Måste ta med den till min datordoktor i Sveg, Hempa, så han får fixa den åt mig. Blir så jäkla irriterad på mig själv som aldrig lär mig, inte har jag bränt över nå bilder eller låtar, fast jag är mer än väl medveten om att datorn kan krascha i stort sett när som helst. Piss. Alla bilder och låtar är borta, men förhoppningsvis har jag rätt mycket kvar på familjens dator, sen så är det ju även så att bland annat Elin har en jäkla massa bilder som jag nog får kopiera :)

Är tillbaks i Kårböle nu, ska haka på Elin till Östersund imorrn. Hon ska skjutsa dit sin mormor och jag ska följa med som sällskap :) Förhoppningsvis blir det lite gött nachokäk på mys-stället och kanske även lite shopping, dock är inte min plånbok i det fetaste laget just nu så det är nog bäst om jag skippar den sistnämnda delen.

Åhh.. Idag längtar jag tillbaks till Thailand extra mycket. Jag måste tillbaka!


snoooow

Idag kräksnöar det, det bara "öser" ner. Kan man säga så om snö? Jaja, hursomhelst så är det inge vidare väder ute. Jag hade tänkt tagit bussen ner till Ljusdal 9 i morse, men orkade inte kliva upp så jag tar bussen ikväll istället. Dåligt val, för nu måste jag sitta inomhus hela dagen i ett snöigt Kårböle.

Måndag. Har varit hemma en vecka nu och det känns fortfarande ganska värdelöst. Jag får en speciell känsla i magen när jag tänker på Thailand och på vissa människor som vi träffade där. Människor som jag antagligen aldrig kommer att se igen, vilket känns jäkligt tråkigt. Hade jag vågat hade jag utan tvekan satt mig på ett plan och åkt västerut, haha. Men det går inte och det är nog fan ingen bra idé, men drömma kan man ju ;)

I veckan blir jag i Ljusdal. Ska sortera och rensa i alla skåp, lådor och förråd. Ska städa överallt, dona med lampor, gardiner, tavlor. Ska försöka hålla mig sysselsatt så jag slipper tänka på en massa, och som ett plus får jag en fräsch lägenhet också :)

Nu ser vi fram emot helgen då Lisa kanske kommer upp, har inte träffat henne än. Tänk, vi har inte träffats på över 2 månader. Det är väldigt lång tid för att vara Kristin och Lisa. Men i helgen, då kanske vi får träffas igen! 


 

Lil' Wayne - Lollipop

men ja!


The Killers - all these things that I've done

juicy

Söndagförmiddag. Sov faktiskt ända till 11.30 idag (!), yes :) Har äntligen kommit i fas och kan vara uppe på nätterna och sova på dagarna, perfekt ;p Igår var vi till Farbror Bo på lite grogg, var riktigt trött men efter nåt glas piggnade jag till och var nog vaken till i alla fall 02.30, framsteg!

Idag är det grått ute och det snöar för fullt. Inte så jätteroligt väder, men skönt att kunna sitta inne utan dåligt samvete! Idag ska jag fålla upp gardiner och sen vet jag inte, har inga andra planer. Ska eventuellt ut på en promenad, men det känns inte alltför lockande om jag ska vara ärlig. I morgon bär det av ner till Ljusdal igen, ska dona lite i lägenheten och kanske hoppa in på ams en sväng :/

Det är tur att man känner folk som inte har jobb just nu, annars skulle det kännas ännu värre än vad det redan gör. Nu är man inte helt ensam i alla fall!

Ha en bra söndag, hoppas ni inte har alltför mycket ångest idag :)

beautiful day

Idag är det helt oemotståndligt vårvinterväder och det spritter i kroppen. Det är faktiskt så att det nästan känns helt ok att vara hemma i byn en dag som denna! Började dagen med att mamma släppte in katten i mitt rum kring 08 i morse, somnade om med en gosig kisse och vaknade kring 10. Gick upp, käkade fruktsallad med fil, juice, smörgås och en avokado. En riktigt bra start på dagen! Solen skiner, himlen är blå och snön ligger gnistrande vit som ett fluffigt täcke på gräsmattan. Idag känner jag mig faktiskt på topphumör, ska försöka att inte tänka på underbara älsklings-Thailand och i stället uppskatta Kårböles otroligt vackra sidor som verkligen kommer fram en sån här dag. Nu är det dags för lite kaffe och sedan blir den en långpromenad i solen.

Nu lyssnar vi lite på U2.  Ciao!


ordbajs

Funderar starkt på att flytta från Ljusdal om jag inte tidigare nämnt det, känns som att det inte finns något mer för mig där, som att jag har kramat ur allt som går. Ljusdal har liksom inget mer att ge och jag känner att jag måste bort, se nya platser, träffa nya människor, få nya intryck. Under de här veckorna då jag har varit borta har jag utvecklats mer än vad jag har gjort på väldigt, väldigt lång tid här. Jag kan inte utvecklas mer som människa om jag stannar i Ljusdal, det känns som att jag bara kommer gå tillbaks i utvecklingen. Jag kanske bara känner så här nu och att jag kommer på andra tankar sen, men just nu känns det som det enda rätta är att dra iväg. Jag vet inte vart eller när, men jag vill verkligen iväg. Jag vill resa och se världen, det ger så otroligt mycket. Nu gäller det bara att jobba, tjäna pengar, spara och sedan åka igen. Men då är ju frågan, vart fan ska man jobba nånstans? Eventuellt att jag får komma tillbaks till mitt förra jobb, men det är något vi inte har diskuterat och jag vet inte heller om det överhuvudtaget är aktuellt. Helst skulle jag vilja jobba nere i Stockholm, eller någon annan större stad. Men ja, det känns ju ganska hopplöst. Nu har jag ju inte ens kollat, men jag antar att det inte finns så mycket till alternativ på arbetsmarknaden där nere. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Jag känner hur jäkla negativ jag har låtit i de senaste inläggen, men det är bara det att jag saknar Thailand så otroligt mycket och jag skulle så mycket hellre vara där än här. Den här känslan kanske går över om ett tag, men just nu känns det ganska värdelöst. Äsch, får se framåt istället!

Har i alla fall lagt ut en drös med bilder på fejjan, så om ni är vän med mig där kan ni ju gå in och kika :) Slänger upp nån bild här med. Håll tillgodo :)


Utsikt över Phi Phi


En gång var jag en brownie.


Jag och "Peter Pan" som han kallade sig, vet ej vad hans riktiga namn var :p

piggfisk

Godmorgon! Här kan man inte sova längre än till sju.. Den här jävla tidsskillnaden gör mig galen! I Vanliga fall är jag trött på mornarna och sover gärna länge, sedan kan jag vara vaken hela natten om jag vill, utan problem. Nu måste jag lägga mig tiiidigt för jag kan knappt hålla upp ögonen på kvällen, och sen vaknar jag tidigt som fan. I och för sig kan det vara bra att vakna tidigt, men då orkar jag inte vara uppe på kvällarna. Har blitt' en kärring!

Idag drar jag till Färila/Ljusdal. Först blir det Yg till Ante och sedan ska jag nog träffa lite annat folk i Ljusdal. Måste dona lite i lägenheten också, fick ju omtapetserat precis innan jag drog till Thailand så möblerna har inte riktigt hunnit komma på plats.

Nu blir det lite frulle och sedan duschen. Ha en bra dag folket!

doo ter tum



Alltså, den här låten har vi lyssnat på flera gånger varje dag vart vi än har varit i Thailand. Låten spelas överallt och nu när man lyssnar på den hemma kommer alla minnen.. I wanna go back!!

boring

Sitter och kollar på tv och har väldigt svårt med textremsorna, är så van med engelska nu så det känns helskumt att läsa svensk text. Kan inte kolla på texten utan lyssnar bara istället, annars fattar jag inte, haha. Det är även väldigt ovant med å, ä och ö på tangentbordet, skriver a och o istället hela tiden.  En annan grej är det här med att inte kasta toapappret i toan, när vi kom till Arlanda i söndags kastade jag toapappret i papperskorgen istället för i toan, haha. Konstigt hur fort man vänjer sig vid något annat!

Är i Kårböle, sitter här helt ensam och har otroligt tråkigt. Vet inte vad jag ska göra. Har satt igång första tvätten, har ganska mycket att tvätta. Allt luktar skunk efter att ha legat i ryggsäcken i x antal veckor. Var till farmor, eftersom jag tänkte att hon måste vara hemma. Men nej då, dörren var låst. Jaha. Alla jobbar eller är i Ljusdal. KUL. Måste dra ner jag med, blir nog imorrn. Ska fixa lite grejer hemma först som typ tvätten, lägga upp bilder, bränna skiva med bilder till Stina osv. I veckan blir det till att träffa alla, kan tänka mig att det kommer bli några vändor på Finess :p

Nu ska jag hänga tvätt. Ciao.


Hemma..

När vi åkte mot flygplatsen i Bangkok i söndags satt jag och kollade ut genom fönstret med lurarna i öronen och kände att tårarna nästan kom. Jag förstår inte hur jag kan känna såhär, men jag saknar allt så jäkla mycket och känner ingen glädje över att vara hemma. Visst, det är kul att träffa alla igen, men sen då? Vad ska jag göra hemma? Just nu känner jag bara för att säga upp lägenheten, söka jobb neråt, jobba järnet och sedan dra igen. Jag måste tillbaka! åhh.. helvete! Jag har aldrig haft det så jävla roligt, så jäkla underbart förr. Att lämna något som får en att må som bäst är ju jävligt dumt. Jag har utvecklats och kommit till insikt med saker. Jag måste ut i världen, jag måste träffa nya människor, jag måste bort från Ljusdal, helst nyss. Ja, herregud.

Bkk

Hejhej!

Vi ar nu i Bangkok, kom hit igar morse kring klockan 6. Vi akte fran Phi Phi pa onsdag eftermiddag kl. 14 och kom alltsa fram 16 h senare efter en guppig bussresa. Letade ratt pa hotellet och hade tur som fick checka in pa en gang, fast det var sa tidigt pa morgonen. Stop i sang och vaknade efter nagra timmar igen. Drog in till MBK for att kolla lite shopping, hittade lite men det fattas fortfarande en del :) Ska val in idag igen och kika, har skrivit en lista pa sant som ska kopas! Hoppas att jag far plats med allt i ryggsacken och att det inte vager for mycket :)

Igarkvall nar vi skulle ga och kaka traffade vi en kille som vi hangde med pa Phi Phi, snacka om att varlden ar liten ibland. Nog for att jag visste att han skulle till Bangkok samtidigt som oss och att de som vill ha budgethotell bor just har vid Khaosan, men anda :)

Idag ar det alltsa fredag (den 13de for att vara exakt..), och vi aker hem om tva dagar. Det kanns inte alls bra och jag borjar fa angest over att lamna detta underbara land dar jag har haft den roligaste tiden i mitt liv. Men, det ar ju bara att aka tillbaks igen!

Nu ska vi dra till Siam Center for lite mer shopping, hoppas jag hittar det jag soker! Snart syns vi igen folket, ha det sa bra sa lange :)

mjau

Idag har vi haft en valdigt yr dag. Det kan bero pa for lite somn, for mycket ol, och way too much sun! Vi har festat till dan efter flera dagar pa raken nu och det borjar lamna sina spar. Idag nar jag skulle fota havet som var vaaldigt lagt idag var inte kameran i vaskan, wtf! Men sa fick jag en snilleblixt och sprang tillbaks till en restaurang som vi varit pa tidigare, och dar under stolen lag kameran. Haha, dar hade man tur!

Idag fick vi ett mail fran reseshopen som borjade med "planet fran Bangkok till Stockholm den 15/3 ar lite fullt.." Vi laste fel och trodde att vi inte skulle fa aka med hem, men sa stod det langre ner att SAS ville aterbekrafta hemresan med oss sa de var sakra pa att vi ska med. Fast fan va nice om vi inte hade fatt plats! :)

Jag har verkligen haft the time of my life har i Phi Phi, har traffat helt underbara manniskor som jag inte vill aka ifran! Funderar nastan pa att folja med en viss person till Kanada :) Skamt asido, men man har verkligen blivit fast vid vissa personer! Vill verkligen inte aka hem pa sondag!

Ikvall ska vi ut och ata med tva bekanta till Stina som vi traffade har av en slump igar, vi visste att de skulle hit men inte nar sa helt plotsligt stod de dar. Senare ikvall blir det fest (igen..), blir nog hang pa beachen, ar "Phi Phi Fullmoon Party" har ikvall, knappast lika grymt som i Koh Phangan men kan ju vara kul anda :) Tank att det ar en manad sen vi var dar!

Nu ska vi leta upp Stinas polare och sedan blir det partaj! Hoppas det ar bra hemma :)

uppdatering

Nu var det ett tag sen jag skrev. Sa vad har hant sen sist? Vi ar kvar pa Phi Phi, pa onsdag aker vi till Bangkok och pa sondag sitter vi pa planet hem till kalla Sverige. Shit. en och en halv manad har redan gatt! Angrar verkligen att jag inte planerade en langre resa. Men biljetten hem ar bokad och gar ej att bokas om eller avbestallas, trakigt men sant.. Jag vill verkligen inte hem, alskar Thailand och vill stanna mycket, mycket langre!

Vi trivs verkligen pa Phi Phi, det ar valdigt litet men det ar fina strander, bra restauranger, bra party, trevligt folk och harlig stamning. Vi har blivit valdigt tjenis med en kille som har ett internetcafe. Igar fick vi smaka pa mat som de lagat och sedan umgicks vi hela kvallen. Vi festade tillsammans med han och hans polare och hade jakligt roligt, tills han blev lite val pa och galen och skulle spoa alla killar som jag pratade med, creapy! Jag forsokte halla mig undan honom, men han letade upp mig hela tiden. Sa vi blev val lite "ovanner" dar ett tag sa nu tors vi inte ga tillbaka till hans internetcafe. Synd, for hans stalle ar verkligen bast!

I forrgar hade jag den basta kvallen hittills, det var nog den basta kvallen i mitt liv, eller det kandes sa da i alla fall. Otroligt underbart, jag var sa jakla glad och svavade pa sma moln hela kvallen/natten. Det var som i en film, helt overkligt underbart :) lovely!

Nu orkar jag inte skriva mer. Om en vecka ar jag hemma igen och det suger, nasta gang stannar jag i 3 manader minst, definitivt! puss!


Sex on fire



Kings Of Leon - Sex on Fire

Laten som har forfoljt oss under hela resan, but we love it! :)

blandad kompott


Krabi


Krabi


Railay Beach


Railay Beach


Poolen pa hotellet i Krabi, haha :p


Hit upp gick vi, ca. 1300 trappsteg uppfor, jakligt jobbigt!





For att bla. se den har :)


Sen red vi pa elefanter, detta ar efterat.


Koh Lanta.


Chocolate Bar i Koh Lanta, trevligt stalle :)


Chocolate Bar


Solnedgang.


Mys!


En amerikan provar snus :p


Ett par grabbar som vi hangde med en kvall i Koh Lanta :)


Vart forsta boende i Koh Lanta, mys-bungalowen :)


Beachen.


Vart andra hem pa Koh Lanta (detta ar dock sjalva restaurangen).


@ Phi Phi


Lapp pa hotellrummet :) (sitter liknande lappar  pa hotellrum overallt)


Solnedgang fran bat.


Chang ar gott! :)


Stina as a Muay Thai-boxer!


O jag vill ocksa vara en thaiboxare, haha :)






















RSS 2.0