dravel

Ibland är jag verkligen världens fegis och tönt. Jag fattar inte vad vissa folk gör med mig. I 9 fall av 10 kan jag vara mig själv, oavsett om jag känner människan eller inte. Men ibland blir jag stel som en pinne och kan inte få fram ett ord. Oftast händer detta när han/hon inte pratar så mycket med just mig, men jag vill ändå "få kontakt" med människan. Jag måste sluta tänka så jäkla mycket när jag hamnar bland de här 10procentfolket. Fan, take it our leave it. Alltid ska man tänka så! Men ibland funkar det inte.. man sitter där tyst och försöker komma på nåt bra att säga. Man analyserar och funderar, alldeles för mycket. Egentligen vet man att det är fan ingen som bryr sig ändå och att man bara ska vara sig själv. Man vill framstå som en härligt och spontan människa men när man bara sitter där som en jävla mes och håller käften lämnar man inget vidare intryck. Äsch, från om med nu ska jag skita i om det blir fel och bara köra på. yes.

tack för mig.

Kommentarer
Postat av: Elin

usch jag hatar sånt. och så sitter man och funderar så länge på vad man ska säga så det tillslut blir försent att säga det för då är inte samtalsämnet kvar.

2008-10-09 @ 00:31:08
URL: http://elinkristina.blogg.se/
Postat av: Annefrid

hahaha! jobbigt elin :P



utgång på lördag! Snook, Maskinen m.m. på stadt

2008-10-09 @ 09:03:36
URL: http://www.annefrid.devote.se/
Postat av: Tovan

Haha håller alldeles med! Man känner sig så dum så tillsist (iaf för mig) så blir det att man säger nåt helt knäppt bara för att säga nåt. Därefter när man kommer bort och analyserar mer så kommer det saker som man kunde prata om. Men det är ju då det ;)

2008-10-09 @ 14:20:38
URL: http://tovvan.blogg.se/
Postat av: Anna

Det är nog ganska många som har det problemet =)

2008-10-09 @ 16:54:12
URL: http://annaanilsson.blogspot.com
Postat av: ISABELLphe

jag känner faktiskt igen mig lite där :) det är ytterst få personer som jag får hjänsläpp inför, men då jävlar är det jobbigt! ufff



ut i morgon hoppas jag kristin? :)

2008-10-10 @ 19:31:17
URL: http://isabellphe.blogg.se/
Postat av: Jyothi

haha fan vad kul, vi får hoppas det inte blir så för dig flicka lilla! ;) kul och se dig igår btw, synes vid dex uuh?;)

2008-10-12 @ 23:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0