mjau

Idag har vi haft en valdigt yr dag. Det kan bero pa for lite somn, for mycket ol, och way too much sun! Vi har festat till dan efter flera dagar pa raken nu och det borjar lamna sina spar. Idag nar jag skulle fota havet som var vaaldigt lagt idag var inte kameran i vaskan, wtf! Men sa fick jag en snilleblixt och sprang tillbaks till en restaurang som vi varit pa tidigare, och dar under stolen lag kameran. Haha, dar hade man tur!

Idag fick vi ett mail fran reseshopen som borjade med "planet fran Bangkok till Stockholm den 15/3 ar lite fullt.." Vi laste fel och trodde att vi inte skulle fa aka med hem, men sa stod det langre ner att SAS ville aterbekrafta hemresan med oss sa de var sakra pa att vi ska med. Fast fan va nice om vi inte hade fatt plats! :)

Jag har verkligen haft the time of my life har i Phi Phi, har traffat helt underbara manniskor som jag inte vill aka ifran! Funderar nastan pa att folja med en viss person till Kanada :) Skamt asido, men man har verkligen blivit fast vid vissa personer! Vill verkligen inte aka hem pa sondag!

Ikvall ska vi ut och ata med tva bekanta till Stina som vi traffade har av en slump igar, vi visste att de skulle hit men inte nar sa helt plotsligt stod de dar. Senare ikvall blir det fest (igen..), blir nog hang pa beachen, ar "Phi Phi Fullmoon Party" har ikvall, knappast lika grymt som i Koh Phangan men kan ju vara kul anda :) Tank att det ar en manad sen vi var dar!

Nu ska vi leta upp Stinas polare och sedan blir det partaj! Hoppas det ar bra hemma :)

Kommentarer
Postat av: Moster Judy

Passa på och ha så kul ni kan innan hemresa. Förstår om ni vill stanna längre, det ville vi också men vardagen kallar. Ska bli kul att ses härhemma. Kram från moster

2009-03-12 @ 13:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0