kroppen

Helt sjukt va fort kroppen kan återhämta sig snabbt! Igår mådde jag piss och hade 39.6 graders feber och idag är jag feberfri. Kan ju till viss del bero på att jag knaprat ipren, men i alla fall! Hade kanske kunnat gått till skolan imorrn för att göra de där förbaskade nationella provet men nu är jag ju hemma i Kårböle så det lär ju inte bli av. Sen ska man ju inte gå tillbaks för tidigt heller :)

Kommentarer
Postat av: Tovan

Vad bra att du är bättre nu! Haha ja kroppen är en riktigt mysterium det. Nej det med psykologin är att jag inte hade gjort detta med Rebecka P. Men vi har inte fått några nya uppgifter heller! :) skÖNT! Idag hade vi lektion med Cissi för karin var borta så vi kollade på en film om alkoholism men imorn kommer hon igen och då blir det bara diskussion hoppas jag! Krya på dig ännu mer nu så du blir superkry! :) Kram kram

2008-05-08 @ 20:35:38
URL: http://tovvan.blogg.se
Postat av: josefine

du gör helt rätt kristin! minst en dag efter att man har varit sjuk ska man vara hemma - så att man är helt frisk när man väl kommer tillbaka. matte nationella skulle vara allt för ansträngande :)

ingen idé att plugga.
nu ber jag till mannen däruppe.

:)

2008-05-08 @ 22:01:08
URL: http://senapsgul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0