das helg

Idag har jag varit ledig, men till vilka' nytta? Pissväder hela dagen så här har man suttit inomhus och degat. Var  ner på bibblan en sväng för att låna lite böcker + en film och var även och handlade lite på Prix (sorry Delins :p). Fick faktiskt tummen ur och städade lite i lägenheten, hade tänkt rensat garderoberna och frostat ur frysen och sånt också men det hade blivit ett för stort projekt, haha. Kvällen har tillbringats framför tv:n tillsammans med Fläänders, kikade på filmen jag lånat och käkade en massa piggelin. Det blev en helt ok dag och kväll till slut :)

Helgen var grym, hade en sån jäkla rolig dag/kväll i lördags! Drog till Färila på Karnevalen på dan, hade tänkt åkt på fotbollen i Föne också men pallade inte eftersom vi ville tillbaks till Ljusdal sen och inte hade någon skjuts. Åkte alltså tillbaks till Ljusdal efter karnevalen, hem till Carro, lagade mat, drack drinkar och myste. Senare på kvällen/natten blev det Järnvägs, sjukt kul med mycket folk och drag :) Kom hem kring fem på morgonen efter ett "litet" pitstop på efterfest.  Gårdagen var dock lite segare, låg i sängen till ungefär halv fyra på eftermiddagen sen blev det pizza och film hemma hos Marcela. Sjukt bra helg, det känns lite jobbigt att dra på jobbet i morgon alltså..

Nu blir det lite tv innan det är dags för sängen, börjar inte förrän klockan 12 i morgon så behöver inte lägga mig riktigt än :) Ciao.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0