Koh Lanta

Drog till Koh Lanta igar fran Krabi. Checkade in pa ett hotell, eller "bungalow-by" kanske man ska saga :) Bungalowen var gjort i flatat bambu och det var stora springor och hal overallt. Sangarna hade stora myggnat som en slags sanghimmel och det var riktigt jakla mysigt, riktig "taltkansla" :) Det var dock lite for stor "djurrisk" (inte sa nice med kackerlackor i sangen..), sa idag har vi checkat in pa ett annat stalle. Har bor vi i "riktiga" rum och det finns t.o.m pool! Konstigt nog betalar vi mindre for det har placet an for bungalowen, men det ar ju bara bra :)

I stort sett varenda natt pa var resa har vi haft besok av olika djur: kackerlackor, odlor, skalbaggar, myror, grodor och tusenfotingar. Till och med en ilsken katt! :p Lite kul, fast samtidigt ganska rasigt, haha.

Igar hangde vi pa "Chocolate Bar", vi lag i sma oppna bambuhyddor pa en massa kuddar och madrasser fran eftermiddan till sent pa natten, vi tittade pa solnedgangen, at mat och drack en massa Chang :) Grabbarna fran baren gjorde oss sallskap och det var riktigt trevligt och mysigt! Blir nog att vi drar dit igen ikvall. Kan slanga in lite bilder sen sa far ni se va jakla underbart det ar har :)

Nu ska jag dra ut i solen igen och ta mig ett dopp. Hoppas det ar bra hemma!

Kommentarer
Postat av: Ruth i Ängersjö

"Hoppas det är bra hemma", skrev Du på slutet i inlägget.

Ja, om Du med "BRA" menar; stopp i avloppet, dunderförkylning, ymnigt snöfall och -10grader, så är det JÄTTEBRA här hemma!



Ha det fortsatt BRA på Din/Er resa!

2009-02-22 @ 10:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0