påsken '09

Påsken '09 är över och det känns faktiskt ganska tråkigt. Påsken är absolut en av mina favorithelger, men nu får vi se fram emot Midsommar istället!

Vi inledde med Skärtorsdagen, det blev bastu och öl nere på IP med halva ligan. Det var riktigt trevligt och mysigt, lite mjukstart sådär :) På fredagen klev jag och Ante upp kring 5, vilket var helt onödigt eftersom det tog liiite längre tid för våra kära kamrater som skulle hämta oss. Vi satte oss ute på gårn' och startade dagen med en ölfrukost, till slut kom dock skjutsen men klockan var nog efter 7 innan vi var ute på isen. Helt underbar dag med otroligt väder och härliga människor, anglingen gick väl dock sådär. Fick inte en enda fällning! Satt ute till sent på eftermiddagen, drog sen hem för en liten taktikvila innan vi fortsatte med lite mer öl och en räääsig hamburgermiddag lagad av kocken Ante.

På lördagen blev det deg hela dagen lång, sedan påskmiddag med familjen och därefter fest i Sungrens. Drog på "barrunda" runt byn och hälsade på lite folk, orkade inte med Ljusdal och krogen så vi blev kvar i Kårböle hela kvällen. Festade till dan efter och var skapligt sliten på söndan :p

Nu är det vardag igen, vilket för min del består av arbetslöshet. Jaja, nu ser vi fram emot skatteåterbäringen och ljusare tider :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0